madeinukraine.gov.ua — шукай українські товари та отримуй кешбек 10 %
Зимова єПідтримка — турбота про кожного
Зимова єПідтримка — турбота про кожного
Причина: Зимова єПідтримка
Останнє редагування модератором:
А де за НК цукерки продають?та цукерки,
На укрпоштіА де за НК цукерки продають?та цукерки,
НА Укрпошті взяв цукерок на 750 грн, а за свої грн купив квіти,обрадував факт, що всі цукерки свіжі, брав на головпоштамтіА де за НК цукерки продають?та цукерки,
Ощадбанк і ПУМБ додалася без проблем.Вітаю. Пробую додати картку нац.кб Привата до гаманця гугла, не виходить. Тут це можливо? А Глобусівська додається
Через додаток Приват 24 додаєте, чи вручну?Вітаю. Пробую додати картку нац.кб Привата до гаманця гугла, не виходить. Тут це можливо? А Глобусівська додається
В Приваті кнопки не бачу, в гаманці руцямиЧерез додаток Приват 24 додаєте, чи вручну?Вітаю. Пробую додати картку нац.кб Привата до гаманця гугла, не виходить. Тут це можливо? А Глобусівська додається
хмм...це щось на стороні ГлобусаУ мене інша проблема:катка нацкешбеку Глобусу не додається в гаманець П24.
х.з. ні тут ні там не можуть щось толкове зробити. Обмежились тим що сказали що цю картку не можна додавати.хмм...це щось на стороні ГлобусаУ мене інша проблема:катка нацкешбеку Глобусу не додається в гаманець П24.
ПУМБ додався за хвилин
Там є кнопка. Через неї треба. Вручну в мене взагалі жодна Приватівська картка не хотіла додаватисьВ Приваті кнопки не бачу, в гаманці руцямиЧерез додаток Приват 24 додаєте, чи вручну?Вітаю. Пробую додати картку нац.кб Привата до гаманця гугла, не виходить. Тут це можливо? А Глобусівська додається
Натисніть на картку. Далі в правому верхньому кутку знайдіть зубчасте колесо - Налаштування. На сторінці, що відкриється, вгорі буде кнопка "додати до Гпей"Gord, Підкажіть де? Не можу знайти
Там є кнопка. Через неї треба. Вручну в мене взагалі жодна Приватівська картка не хотіла додаватисьВ Приваті кнопки не бачу, в гаманці руцямиЧерез додаток Приват 24 додаєте, чи вручну?Вітаю. Пробую додати картку нац.кб Привата до гаманця гугла, не виходить. Тут це можливо? А Глобусівська додається
Можно але не за доставку посилок.Карткою Нацкеша на Укрпошті можна розрахуватися? Ніби вовіну тисячу тут оприходували, а the кешбек пройде?