Державна програма «Зроблено в Україні» (національний кешбек) + Зимова єПідтримка

Чи вплаває на ваш вібір товарів участь товару/магазину в програмі "Національний кешбек"?

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    71

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Хто нив, що не отримав подачку? Для вас додатково бюджет роздерибанили.

Кабінет Міністрів додатково виділив 570 млн грн із резервного фонду державного бюджету на фінансування програми "Зимова єПідтримка".

Про це повідомляє пресслужба Мінекономіки.

Зазначається, що це дозволить забезпечити виплати всім, хто подав заявку до 28 лютого, але ще не отримав гроші.

"Протягом трьох зимових місяців програмою скористалися 14,4 млн громадян, 12,7 мільйона з них вже отримали виплати. Попри завершення приймання заявок, виплати продовжуються й триватимуть, доки всі заявки не будуть опрацьовані", — сказав заступник Міністра економіки Андрій Телюпа.

Місто
Киев
Місто
Lutsk
Вітаю. Пробую додати картку нац.кб Привата до гаманця гугла, не виходить. Тут це можливо? А Глобусівська додається

Місто
Lutsk
Вітаю. Пробую додати картку нац.кб Привата до гаманця гугла, не виходить. Тут це можливо? А Глобусівська додається
Через додаток Приват 24 додаєте, чи вручну?
В Приваті кнопки не бачу, в гаманці руцями

kvv

Місто
Ровно
Valya, через Гаманець не додається, типу забагато вже карток додано.
шукайте в меню картки в п24

kvv

Місто
Ровно
Valya, для мене(та і для більшості ) п24 це додаток-застосунок.
веб-версія п24 тільки для купівлі овдп та створення кеп'ів(у мене така модель)

*вчора додавав картку Конверта саме через застосунок.

Місто
Н.-Северский
Телефон
Samsung M21
У мене інша проблема:катка нацкешбеку Глобусу не додається в гаманець П24.
хмм...це щось на стороні Глобуса
ПУМБ додався за хвилин
х.з. ні тут ні там не можуть щось толкове зробити. Обмежились тим що сказали що цю картку не можна додавати.

Місто
Київ
Там є кнопка. Через неї треба. Вручну в мене взагалі жодна Приватівська картка не хотіла додаватись

Місто
Київ
Gord, Підкажіть де? Не можу знайти
Натисніть на картку. Далі в правому верхньому кутку знайдіть зубчасте колесо - Налаштування. На сторінці, що відкриється, вгорі буде кнопка "додати до Гпей"
Post automatically merged:

Там є кнопка. Через неї треба. Вручну в мене взагалі жодна Приватівська картка не хотіла додаватись

Вкладення

• Screenshot_20250313_071629.jpg
    Screenshot_20250313_071629.jpg
    164.9 КБ · Перегляди: 35

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Карткою Нацкеша на Укрпошті можна розрахуватися? Ніби вовіну тисячу тут оприходували, а the кешбек пройде?

Місто
Н.-Северский
Телефон
Samsung M21
Зверху