Ви використовуєте застарілий браузер. Цей та інші сайти можуть відображатися в ньому некоректно. Необхідно оновити браузер або спробувати використовувати інший.
Допоможіть, будь ласка, в активації нетмонітора на Siemens C45
Сабж. Можливо, хтось підкаже, як все це робити7 Колись активовував на М55, так треба був кабель. Тут так само? Між іншим, можливо у когось якісь патчі є для телефона, прошивка? Будь ласка, відпишіться
Андрюх@dp.ua,
я пробував вручну колись ІМСІ вводити, але в мене теж чомусь на цьому телефоні не спрацювало. Оты не знаю, що робить. Хоча по суті, ІМСІ дістати нескладно: в деяких моделях Самсунг(старих) є спеціальні команди для цього
Verden, глянь ще цю тему. Якщо тобі буде відомий IMSI сімкарти, то можна і без датакабелю ввести код активаціі в останню комірку адресної книги сімкарти.
Усім дякую за підказки Проблема вирішилась сама по собі: зчитав ІМСІ карти через старий самсунг, вбив у прогу і отримав код, це все я знав давно Але була пробелмка: один час коли вбивав рукамии, монітор не хоітв активовуватись, тому й припускав, що тут щось десь хибне. Але, як виявилось в останніх кількох випадках після вбиття коду в картку, сам сіменс не може розпізнати інформації, що внесена в останню клітинку: відповідно активація не проходить. Пробував на 2 різни картах: на 1 вийшло, на другій - "помилка зчитування" при перегляді останньої комірки на картці.
EricX, в останню: там всього 200 їх було, при вставці карти в етелфон прише при виборі комірки: помилка зчитування, тобто телефон не бачитьостанню комірку картки
Цей сайт використовує файли cookie, які допомагають персоналізувати Ваш контент і зберегти вхід в систему, якщо Ви зареєстровані.
Продовжуючи користуватися цим сайтом, Ви погоджуєтеся на використання нами файлів cookie.