Допоможіть, будь ласка, в активації нетмонітора на Siemens C45

Verden

Заблокований
Місто
Київ
Телефон
Sony C
Сабж. Можливо, хтось підкаже, як все це робити7 Колись активовував на М55, так треба був кабель. Тут так само? Між іншим, можливо у когось якісь патчі є для телефона, прошивка? Будь ласка, відпишіться

BeePlus

Заблокований
Місто
Харьков
Телефон
Moto
Verden, там маленькая прожка кот выбивает код,кот заносишь в последнюю ячейку симки.

Verden

Заблокований
Місто
Київ
Телефон
Sony C
BeePlus, Але, як я розумію, туби дреба вбити ІМСІ? Чим ІМСІ відрізняється від ІСС кода, що йде з сім-картою і нанесений на ній?

plebis

why so serious?
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
OnePlus 10 pro
ICCID это тупо номер чипа, по большому счету - ничего не значит. IMSI же - основной твой идентификатор для сети

Verden

Заблокований
Місто
Київ
Телефон
Sony C
Андрюх@dp.ua,
я пробував вручну колись ІМСІ вводити, але в мене теж чомусь на цьому телефоні не спрацювало. Оты не знаю, що робить. Хоча по суті, ІМСІ дістати нескладно: в деяких моделях Самсунг(старих) є спеціальні команди для цього

te6a

Наблюдатель
Місто
Харьков
Телефон
S75
1.Siemens Quick EEPROM features 3.21
2.Патч
3.sscw
На выбор.Либо через поиск,либо на сименс клубе.

Verden

Заблокований
Місто
Київ
Телефон
Sony C
Дик біда в тім, що шнура нема. Може,в когось з форумчан він завалявся?

EricX

Morpheus
Місто
Івано-Франківськ
Verden, глянь ще цю тему. Якщо тобі буде відомий IMSI сімкарти, то можна і без датакабелю ввести код активаціі в останню комірку адресної книги сімкарти.

Verden

Заблокований
Місто
Київ
Телефон
Sony C
Усім дякую за підказки:) Проблема вирішилась сама по собі: зчитав ІМСІ карти через старий самсунг, вбив у прогу і отримав код, це все я знав давно:) Але була пробелмка: один час коли вбивав рукамии, монітор не хоітв активовуватись, тому й припускав, що тут щось десь хибне. Але, як виявилось в останніх кількох випадках після вбиття коду в картку, сам сіменс не може розпізнати інформації, що внесена в останню клітинку: відповідно активація не проходить. Пробував на 2 різни картах: на 1 вийшло, на другій - "помилка зчитування" при перегляді останньої комірки на картці.

Verden

Заблокований
Місто
Київ
Телефон
Sony C
EricX, Запрацював з однією картою, з другою ні, а третю ще не пробував:)

EricX

Morpheus
Місто
Івано-Франківськ
Verden, можливо в тій карті, де нетмон не запрацював, комірок більше і ти ввів код не в останню комірку.

Verden

Заблокований
Місто
Київ
Телефон
Sony C
EricX, в останню: там всього 200 їх було, при вставці карти в етелфон прише при виборі комірки: помилка зчитування, тобто телефон не бачитьостанню комірку картки

Зверху