Допоможіть купити книгу на merlin. pl

Historiker

Frischer Wind
Місто
Salisbury, Ukraine.
Шановні форумчани, які мають відношення до Польщі. Прошу вашої допомоги. Потрібно якнайшвидше купити книгу Egzekutor Stefana Dąmbskiego. Книга в електронному форматі .mobi, тому великих клопотів із доставкою не буде.
Можливо, у когось із форумчан є банківська картка одного із польських банків, і він зголоситься допомогти мені. Книга коштує 75 гривень (30 злотих). Гроші, звичайно, я поверну. Наприклад, переказом на картку будь-якого українського банку. Дуже прошу, хто має можливість допоможіть.
P. S. Може, не зовсім збігається із тематикою редфоруму, тоді прошу вибачення в тих, кого образив.

Historiker

Frischer Wind
Місто
Salisbury, Ukraine.
Cstar, пробував заплатити гривневою карткою Приватбанку - не виходить. :(

Місто
London
Телефон
Samsung Galaxy S20
Historiker,
Мгновенной или именной?
Если мгновенной - так ей вообще, кроме эквайринга Привата(liqpay), нигде заплатить нельзя.

ipconnect

Заблокирован
Місто
Warszawa
Телефон
Asha 210 Dual : Virgin mobile, Telenor HU
Маю пдф, за невелику плату можу вислати тобі на мейл.

Historiker

Frischer Wind
Місто
Salisbury, Ukraine.
ipconnect, пдф першого видання цієї книги (2010 рік) я теж маю. Потрібно саме друге видання 2013 року видавництво PWN.

Добавлено через 44 секунды
webivan, умгу, миттєва.

Останнє редагування:

Historiker

Frischer Wind
Місто
Salisbury, Ukraine.
Mallavar, видання 2010 року доступне безкоштовно на ексі.

Добавлено через 2 минуты
Тут ще я знайшов людину, яка має "Ощадну картку №1" від "дельти". Тією карткою можна платити в інтернеті? І чи гроші з гривневого рахунку нормально переконвертуються в злоті?

Останнє редагування:

Tori

Заблокирован
Місто
Кременець - Zamość
Телефон
Samsung SGH-i777 америкос
Historiker, це сьогодні треба? Я у вівторок буду в Польщі.
Якщо зараз то тільки Пейпол

Historiker

Frischer Wind
Місто
Salisbury, Ukraine.
Tori, присутність у Польщі необов'язкова. книга - електронна. Пейпал той сайт не приймає.
Банки, картки яких приймаються до оплати:

Przelewy realizowane przez system
Alior, Millennium, Nordea,
City Handlowy, Bank Pekao24, Invest Bank,
SGB Bank, BPS Bank,
Przelewy realizowane za pośrednictwem eCard
mbank, Inteligo, PKO BP
BZ WBK, Bank BPH, MultiBank
BOŚ, Eurobank ING,
Meritum, Toyota Bank

Historiker

Frischer Wind
Місто
Salisbury, Ukraine.
Maxim6630, ккредитками можна платити (тільки в мене, чомусь, не виходить). Пейпал - ні.
Akceptujemy płatności następującymi kartami kredytowymi/płatniczymi: Visa Classic/Gold, MasterCard, AmericanExpress oraz tzw. e-kartami, przeznaczonymi do płatności w Internecie.
Dlaczego nie mogę zapłacić kartą edc/Maestro, Visa Electron, Polcard BIS?
Nie akceptujemy płatności niektórymi kartami Visa Electron oraz edc/Maestro, Polcard BIS. Aby przyjąć zlecenie obciążenia konta właściciela jednej z tych kart, trzeba odczytać kartę elektronicznym czytnikiem ustawionym w punkcie sprzedaży. O tym, czy dana karta Visa Elektron może być używana przy płaceniu w Internecie, decyduje bank - wystawca karty. Dla kart Visa Elektron polecamy autoryzację w systemie on-line.
Czy złożenie zamówienia jest równoznaczne z obciążeniem karty?
Nie. Przy autoryzacji karty (podczas składania zamówienia) następuje zablokowanie odpowiedniej kwoty na koncie klienta. Obciążenie karty następuje dopiero w momencie zrealizowania zamówienia, czyli wystawienia faktury i wysłania przez nas przesyłki.

Місто
London
Телефон
Samsung Galaxy S20
Historiker,
Ощадной картой №1 платить в инете(кроме портмоне) - нельзя.

Місто
PL/Киев
Телефон
Nokia 6021
EPUB Ebook - 29,9 zł (Wysyłka: dostępne online )
Этот вариант?

Місто
Киевская область
Телефон
Nokia 6630 , Nokia Lumia 800
Зверху