Доступи на окремі ресурси без плати за (E)GPRS-трафік

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Реєстрація
06.11.11
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F5, LG V30S+ ThinQ
Для абонентів МТС Передплата без плати за (E)GPRS-трафік з 24 червня 2014 року надається доступ до наступних ресурсів:
uk | ru
Коли у абонента недостатньо коштів на рахунку, і абонент пробує через браузер увійти в Інтернет або при користуванні Інтернет в момент закінчення коштів на рахунку, абонента автоматично буде перенаправлено на інформаційну web-сторінку МТС. На цій сторінці абонента повідомлять, що на його рахунку недостатньо коштів і запропонують кілька варіантів поповнення рахунку прямо з телефону.
i | ВАРТІСТЬ ТА ОПЛАТА
  • Інтернет-трафік, який генерується при переході на інформаційну web-сторінку, надається за тарифом 0 грн/МБ для всіх абонентів МТС Передплата в мережі «МТС Україна». Абонентська плата відсутня.
  • Інтернет-трафік, надається за тарифом 0 грн/МБ, генерується при користуванні вищевказаними інтернет ресурсами.
! | ОБМЕЖЕННЯ
  • МТС залишає за собою право змінювати вартість доступу. У разі зміни умов користувачі будуть проінформовані завчасно.
  • Пропозиція розповсюджується для абонентів МТС Передплата і лише на території України при реєстрації термінального пристрою абонента в мережі мережі «МТС Україна».
  • Доступ без плати за (E)GPRS-трафік, тобто за тарифом 0 грн/МБ, надається абонентам, які використовують стандартні точки доступу (APN): internet, mts.internet та www.umc.ua. При цьому для абонентів, які використовують інтернет-оглядач (браузер) Opera Mini, застосовується стандартні умови тарифікації послуги.
 

Dfg

Реєстрація
29.03.10
Місто
Івано-Франківськ&Львів
Телефон
Mate 10 Pro
MASolomko, http://red-forum.com/showpost.php?p=928547&postcount=1093
звідти ж:
А ось і западло для неуважних:
Интернет трафик по тарифу 0 грн/МБ не предоставляется абонентам, использующим браузер Opera Mini.
Интернет трафик по тарифу 0 грн/МБ не предоставляется абонентам, использующим точки доступа (APN): opera, blackberry.net и wap.
Интернет трафик по тарифу 0 грн/МБ предоставляется только для абонентов МТС Предоплата и только на территории Украины при регистрации терминального устройства абонента в сети МТС.
 
Зверху