Електричні зубні щітки

Місто
Волинь
Допоможіть з вибором електричної зубної щітки. Досвіду користування подібними девайсами немаю. Бюджет - до 6500 грн. Наявність АІ не обов'язкова. Не виникало проблем з купівлею нових насадок.

Місто
Львів
З листопада користуюсь Philips Sonicare ProtectiveClean 4300 (~2500₴), насадки замовляв по акції на польському Амазоні (8шт. за 99zl), також зареєстрував щітку на сайті Філіпса, щоб отримати додатковий рік гарантії. Зранку користуюсь звичайною щіткою, а ввечері ультразвуковою. Назагал, дуже задоволений якістю чистки і зручністю користування, однієї зарядки хватає орієнтовно на 2-3 тижні.

cds

Місто
Днепр
Телефон
Pixel 4a, Nokia 515
Допоможіть з вибором електричної зубної щітки. Досвіду користування подібними девайсами немаю. Бюджет - до 6500 грн. Наявність АІ не обов'язкова. Не виникало проблем з купівлею нових насадок.
Вы бы сначала определились с видом электро щетки, а для этого посоветуйтесь с вашим стоматологом.
Он как никто из нас знает состояние ваших зубов и десен, и к тому же в дальнейшем будет по необходимости их лечить.

Місто
Запоріжжя-Essen
Телефон
IPhone 9
andriy_z,
Ультразвукову. Топ.
Philips Sonicare найкраща. Інших і не знаю
В мене якась 7300 чи хз не памʼятаю, за 169€. Три режими та три швидкості. Діпклін+ чи щось таке на 3й швидкості влаштовує мене на всі 100%. Рекомендую.
Але по факту будь-яка чудова, не обовʼязково сходити з рощуму і брати даймондклін. Хоч найдешевшу хоч найдорожчу, як гаманець та розмір диктує.

А насадки можете з аліекспрес замовити. Замовте всіх різних що знайдете по мінімуму, спробуйте яка з них підходить Вам найкраще та замовте багато.

Ну й може дорожній кейс буде в нагоді, придивіться до комплектів.

Заряда вистачає на пару тижнів.

Але насадка достатньо міцно тримається, ніж в механічних орал-бі. Щоб користуватись сімʼєю і постійно ці насадки висмикувати - хз навіть, цікаво.

Місто
Львов
Телефон
Samsung A52
Тут досить обґрунтовано називають найліпшу щітку в 2025 році. Сам такою користуюсь і дуже задоволений. Oral-B Pro 3 - чудово чистить, недорога, хороша автономність, відносно недовга зарядка (12 год.), Li-ion акумулятор, індикатор натискання, насадки в 2 рази дешевші за серію іО чи для щіток Філіпс, 2 роки офіційної гарантії. Зараз на неї в багатьох магазинах-офіціалах (Фокстрот, Комфі - обираєте самі, де більші кешбеки/бонуси/ОЧ) акція - 2499 ₴ (комплект з футляром для подорожей)

Останнє редагування:

dzidzio

Генерал Ухилянтських Військ
Місто
Тарнопіль
Телефон
iPhone
А насадки можете з аліекспрес замовити.
Фу, фу, фу.
Тільки оригінальні насадки.

Хороша щітка, за рахунок круглої невеликої насадки чудово чистить важкодоступні місця. Можна взяти і більш дешевшу лінійку Vitality, і юзати насадки з PRO лінійки, кому непотрібні різні сумнівні свістопірдєлки у вигляді датчика натиску.

Місто
Львов
Телефон
Samsung A52
А насадки можете з аліекспрес замовити.
Фу, фу, фу.
Тільки оригінальні насадки.

Хороша щітка, за рахунок круглої невеликої насадки чудово чистить важкодоступні місця. Можна взяти і більш дешевшу лінійку Vitality, і юзати насадки з PRO лінійки, кому непотрібні різні сумнівні свістопірдєлки у вигляді датчика натиску.
Датчик тиску для мене - супер, бо ніколи досі не користувався ел. щітками, думав, що не буду сильно тиснути, бо і так страшно від цього перфоратора. Але, виявляється, часто засильно натискаю, а без датчика би цього не знав. На відміну від Ваталіті, у Про є ще пульсація, що, можливо, і рекламний хід, але не зашкодить. Також у Віталіті, і в Про 1 - Ni-MH акумулятори з усіма їх недоліками, і час зарядки - доба, а у Про 3 - Li-ion, зарядка - 12 год, можна, при потребі зняти з зарядки, почистити зуби і продовжити зарядку - ефекту пам'яті немає. Також Віталіті не мають взагалі індикатора заряду батареї.
Кому потрібна швидка зарядка - то див. від іО7 і вище, там час зарядки - 3 год, але то зовсім інша цінова категорія і надлишок функціоналу, який не впливає на чищення, та й насадки магнітні у 2 рази дорожчі
Post automatically merged:

Тільки оригінальні насадки
Захоплююсь безстрашними героями, які купують "аналоги" на алі, які безпосередньо впливають на здоров'я
Post automatically merged:

Філіпс Сонікеар - звукові, а не ультразвукові (поґуґліть). Філіпс - чудові щітки, але невиправдано дорогі насадки

Місто
Запоріжжя-Essen
Телефон
IPhone 9
jaks, звукові, зорові, взагалі рівно.
Не чудові, а найкращі. Я як користувач двох орал-бі скажу що назад на них після філіпса не хочеться взагалі.
Насадки да, дорогі.
Зуби дорожче

• Dislike
Реакції: jaks

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Галичина
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Завдяки цим модним щіткам стоматологи вже не розводять на чищення зубного каменю?

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Галичина
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Мені також лікарі казали - купуй цю панацею, і все буде ок. А приходиш до іншого лікаря і він знову розводить тебе на процедури, від яких тебе мала позбавити панацея. Тому я не про слова, а про реальний результат питав.

Паук

Пивовар
Команда форуму
Місто
Полтава
Телефон
(M) forever
Завдяки цим модним щіткам стоматологи вже не розводять на чищення зубного каменю?
Та проста щітка з пастою, + регулярне постійне користування ниткою - і стоматолог (не один) каже "ви позбавляєте мене роботи, замість того, щоб пару годин вас мучити, я швиденько пройшлася і все готово, але не всі так роблять"

Місто
Запоріжжя-Essen
Телефон
IPhone 9
Карочі так.
Мій досвід та аналіз ринку дозволяє зробити висновок що необхідно і достатньо мати інфра😁звукову щітку хвіліпс починаючі від моделі 6100 - там є більше 1 режиму роботи та кілька інтенсивностей, щоб підібрати собі зручну комьінацію. Всі ці блутузи і скляні стакани в моделях вище - то вже за смаком і бажанням витратити більше грошей.
Ну й швидкість менше 62к обертів я б взагалі не розглядав (ті що 1100,2100,3100).
Паук, Кочевник, І да, це дійсно найкраще що модна придумати для зубів. Перевірте у не пожалкуєте ніколи в своєму житті. (Якщо не маєте цементних пломб - бо думаю протягом року розкришите).

Дюрі-бачі

ПТН ПНХ
Місто
Ужгород
Телефон
OnePlus 6T
я 2 роки користувався Philips, потім на ній прорвалась гумова кнопка увімкнення і вода потрапила в середину. Вже рік з Oral b Pro 1, вперше стоматолог сказав, що не треба чистити корені.

Останнє редагування:
Місто
Запоріжжя-Essen
Телефон
IPhone 9
Дюрі-бачі, покращення стану з переходом з філіпс на оралбі звучить дивно. З якого філіпса на який оралбі перехід? Бо якщо з 1100 на iO то в принципі вірно. Але й останній продукт в 10 разів дорожчій.

Місто
Запоріжжя-Essen
Телефон
IPhone 9
Дюрі-бачі, та вмів.
як і писав вище, 1100,2100,3100 - то трохи вже не те. Грубо кажучі - вони вдвічі менш потужні ніж всі наступні покоління.
4300, 5100 - не вистачатиме «тонких» налаштувань (режим+інтенсивність).
Починаючі з 6100 - те, що треба.

rikky

ремонтник
Місто
Шостка
Телефон
Iphone 15
Пів року користуюсь ORAL-B Pro 3 3500, перейшов з моделі Oral-B PRO 750.

• Like
Реакції: jaks

Паук

Пивовар
Команда форуму
Місто
Полтава
Телефон
(M) forever
хвіліпс починаючі від моделі 6100
А що з самими щітками, як довго живуть? Бо звичайної вистачає на місяць і далі у смітник...
Бо якось 700+ раз у пару місяців віддавати негуманно буде

Зверху