Електронні поштові служби (е-пошта), портали e-mail тощо

Bubblegum

Мимо проходил
Місто
Сумщина
GMX при реєстрації з українських ip пояснює, що цей сервіс не для таких як ми.
Post automatically merged:

Водночас, якщо спробувати зареєструватися з того ip, який GMX не ідентифікує як український, то можна побачити, що вони приймають навіть Гонконг та Південну Африку, але не Україну.

Вкладення

• gmx.png
    gmx.png
    64.5 КБ · Перегляди: 39
  • 1.png
    1.png
    6.9 КБ · Перегляди: 34
  • 2.png
    2.png
    13.9 КБ · Перегляди: 34
Останнє редагування:
Місто
Запоріжжя-Essen
Телефон
IPhone 9
Bubblegum, як і багато чого в Німеччині. Купа застосунків німецьких сервісів навіть розлогінюється, якщо юзати не німецьку ір-адресу.

Місто
București-Запорожье
GMX при реєстрації з українських ip пояснює, що цей сервіс не для таких як ми.
Post automatically merged:

Водночас, якщо спробувати зареєструватися з того ip, який GMX не ідентифікує як український, то можна побачити, що вони приймають навіть Гонконг та Південну Африку, але не Україну.
Причём раньше не нужно было ни IP, ни телефон. Я просто зарегил, создал алиасы для членов семьи, и пользуюсь. Удобно. Хотя функционал так себе, но для ящика для регистраций вполне

Місто
США; Киев
Телефон
Samsung Galaxy S21
Я очень рекоммендую purelymail.com

За 10 долларов в год вы получаете

- неограниченное колличество почтовых ящиков (есть выбор доменов) с POP/IMAP/SMTP/CardDAV/CalDAV/Email Forwarding/Фильтры
- возможность прикрутить неограниченное колличество доменов с неограниченным колличество ящиков в каждом домене. Поддерживаются домены третьего уровня xxxxxx.pp.ua
- алиасы
- все стандартные аттрибуты нормального почтового сервиса
-Web interface: Roundcube

Есть ограничения по месту (там сложная формула, если используется "много места" (гигабайты), то надо будет доплачивать).
Поэтому, для хранения видео или многих фотографий это может не подойти, но для деловой переписки и для автоматизации (посылать email-ы по SMTP из программы) - в самый раз. У меня есть скрипт, который посылает емайлы в определенных ситуациях (на сервис yopmail.com - это сервис одноразовых email-ов), в декабре отослал почти 3000 email-ов, на никаких проблем не было.

При регистрации ничего не требуется (опционально можно указать email для восстановления пароля), но, как я сказал, нужно заплатить картой или PayPal-ом (сервис не анонинмый).

Eсть trial на несколько дней, прежде чем требуется оплата.

Останнє редагування:
Місто
США; Киев
Телефон
Samsung Galaxy S21
vivaldi.net :

- POP3/IMAP/SMTP/CardDAV/CalDAV/Фильтры
- все стандартные аттрибуты нормального почтового сервиса
- Web interface: Roundcube
- есть поддержка PGP, но я не пробовал посылать зашифрованные сообщения
- нет переадресации

Місто
США; Киев
Телефон
Samsung Galaxy S21
Так что там с потерей акка???
Mне, например, заблокировали акк без единой причины. Я вообще с него не посылал email-ы, он был только для регистраций. Тем не менее, заблокировали за нарушение TOS.

debugger

Moderator
Команда форуму
Місто
Киев
Почнемо з української гордості – Spark від одеської компанії Readdle. Запущений у 2015 році як клієнт для Apple-пристроїв, сьогодні він доступний всюди: Windows, Android, iOS, macOS. Виглядає сучасно, працює швидко, і приємний на дотик – видно, що над інтерфейсом працювали зі смаком.

Головна фішка Spark – розумна організація пошти. Функція Smart Inbox автоматично сортує листи на категорії: особисті, розсилки, сповіщення. Повідомлення від людей завжди на виду, а не губляться серед розсилок.

Пошук теж на висоті: Smart Search дозволяє швидко фільтрувати листи за вмістом, відправником, датою чи наявністю вкладень. А завдяки Smart Folders можна створювати власні папки, які автоматично збирають листи за заданими правилами.

У 2023 році Spark отримав нову фішку – AI-помічника. Він допомагає писати, редагувати та відповідати на листи у вибраному стилі. Функція платна, але базові можливості Spark і далі безплатні – і цього більш ніж достатньо для щоденного користування.

Зараз у програми понад 17 мільйонів користувачів у світі. Її цінують за зручність, стиль і те, що він не перевантажений зайвим – це поштовий клієнт, який справді хочеться використовувати.

Spark – це приклад того, що українські продукти можуть не просто вистрілити, а зробити це красиво.

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
Spark від одеської компанії Readdle
Нещодавно треба було попрацювати із сторонньою скринькою - повидаляти старі листи. Не хотів прописувати акк в свій клієнт Apple Mail, щоб не засирати свій комп (там тисячі повідомлень). Веб-інтерфейс не вміє міняти напрямок сортування по даті отримання (від старих до нових). Поставив цей Spark, з метою відсортувати і видалити - але і він не вміє сортувати, можливо я не знайшов, але ніби передивився всюди, інтерфейс дуже неінтуітівний, хотіли зробити максимально зрощеним "для юзвіра", але вийшло навпаки..

Mathias

Я - голос у твоїх вухах
Місто
Київ
Телефон
iPhone 15, Huawei E5573
Нещодавно треба було попрацювати із сторонньою скринькою - повидаляти старі листи. Не хотів прописувати акк в свій клієнт Apple Mail, щоб не засирати свій комп (там тисячі повідомлень). Веб-інтерфейс не вміє міняти напрямок сортування по даті отримання (від старих до нових). Поставив цей Spark, з метою відсортувати і видалити - але і він не вміє сортувати, можливо я не знайшов, але ніби передивився всюди, інтерфейс дуже неінтуітівний, хотіли зробити максимально зрощеним "для юзвіра", але вийшло навпаки..
А не могло бути так, що ця функція тільки за преміум-підпискою? Readdle таке любить, та і не тільки він :)

Зверху