Житлово-комунальні послуги

Місто
Київ, Дніпро
Телефон
Tecno Spark 20C
cds, якщо це якось зарадить, то Київ виключатимуть відзавтра

Андрюх@dp.ua

Член гуртку дідів )))
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис
Ще'м такого не видів.
Лише 2.04, а Приват вже написав що "оновлено рахунки за комунальні послуги - гаряча вода та опалення".
Львівтеплоенерго перейшло в турборежим?
В Дніпрі рахунки за воду та обслуговування викатили ще 30 березня

Місто
Львів
в ЗП водоканал вимагає покази до 28 числа передавати.
У Львові показники лічильників як гарячої, так і холодної води передаються до 23.59 останнього дня місяця.
Але, якщо забув, то можна задзвонити на гарячу лінію у водоканал і їх приймуть. Не знаю до якого числа, але колись пробував, 2-го числа наступного місяця ще точно приймали.

Рахунки зазвичай десь в 10-х числах завжди виставляли.

Місто
Запоріжжя
Телефон
Poco F5
Львові показники лічильників як гарячої, так і холодної води передаються до 23.59 останнього дня місяця.
А у нас за три дні до кінця місяця просто вимикають кнопку "передати покази" в особистому кабінеті.
Телефоном передати можна, але зарахують уже як покази наступного місяця.

Місто
Хмельницький
за три дні до кінця місяця просто вимикають кнопку "передати покази" в особистому кабінеті.
В як тоді передати показники споживання за місяць? Тобто з 1 по 1 число. Вангувати 25-го що буде до кінця місяця? Сплачуємо ж за місяць, а не з 25...28 по 25...28.

Місто
Запоріжжя
Телефон
Poco F5

cds

Місто
Днепр
Телефон
Pixel 4a, Nokia 515
Ще'м такого не видів.
Лише 2.04, а Приват вже написав що "оновлено рахунки за комунальні послуги - гаряча вода та опалення".
Львівтеплоенерго перейшло в турборежим?
В Дніпрі рахунки за воду та обслуговування викатили ще 30 березня
По 4 адресам в Привате на 17-00 текущего дня счетов нет, как и в ЕРЦ.
В кабинете водоканала есть, но кому они там нужны.
В як тоді передати показники споживання за місяць? Тобто з 1 по 1 число. Вангувати 25-го що буде до кінця місяця? Сплачуємо ж за місяць, а не з 25...28 по 25...28.
На ваш выбор, кто то показывает текущие на 20-27 число, кто то прибавляет что то.

Андрюх@dp.ua

Член гуртку дідів )))
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис
По 4 адресам в Привате на 17-00 текущего дня счетов нет, как и в ЕРЦ.
Так я, як раз, ці дані і дивлюсь в
кабинете водоканала
І геть не розумію, чого
кому они там нужны
Мені потрібні

cds

Місто
Днепр
Телефон
Pixel 4a, Nokia 515
Так вы можете уже при передачи показаний нажать на "розрахувати показники" и увидеть сколько платить по вашим показаниям.
А что бы оплатить, и при этом не заносить вручную сумму оплаты, нужно ждать когда сумма подтянется в Привате или в другом платежном агрегаторе. Как то так.

Зверху