Загальні питання про Інтертелеком

• Автор теми SerP
  • Дата створення
Місто
kyiv
Будь який сіп клієнт можна використати
Чи нормально працює з апаратними, наприклад, з Grandstream?
а хто його зна, мав на увазі будь який сіп клієнт на ПК (Windows, Linux)..
Post automatically merged:

купив кілька стартових пакетів на розетці
на пакетах немає взагалі ніякої інформації про "Активувати до...."
як так?

Місто
Одеська область
Телефон
poco x3 pro, iP 15 P.M.
купив кілька стартових пакетів на розетці
на пакетах немає взагалі ніякої інформації про "Активувати до...."
як так?
просто маленька наклейка з двома номерами і все і така сама наклейка на самому плачтиковому тримачі сім карти.
в мене є пару пакетів регіон Одеса, так там все як має бути, серійник сім, номери, назва регіону (Одеська область), та активувати до...
а ось на інших інформації 0

Місто
Uzhhorod
Телефон
Grandstream GXP1610
По факту має працювати, телефони типу Cisco, Grandstream і так далі передбачені для цього.

просто маленька наклейка з двома номерами і все і така сама наклейка на самому плачтиковому тримачі сім карти.
в мене є пару пакетів регіон Одеса, так там все як має бути, серійник сім, номери, назва регіону (Одеська область), та активувати до...
а ось на інших інформації 0
Ну не знаю. В мене на сім карті з київським 044 є "Активувати до" яку купляв у МОЙО, а ту яку через розетку замовляв - теж маю. Харківський номер і там також вказана дата.

Хіба була в мене ситуація. Замовляв по знижці на розетка за 120 грн сім для двох. На одній було надруковано все включаючи кінцеву дату активації, а ось на другій виглядало ніби просто на принтері роздрукували два номери та наклеїли на конверт.

Місто
Киев
виглядало ніби просто на принтері роздрукували два номери та наклеїли на конверт
Так и делают, если подбирал необходимый номер. Есть "пустышки" sim карты. Привязывается необходимый номер по iccid, дается абоненту. Содержать для такого типографию, как у слонов - глупо Поэтому максимум на принтере рефлатак распечатать, держи и радуйся. Аналогично и со сроками по активации указанными на старпаке.

Місто
Тернопіль
Телефон
Moto g54 5G
Не користувався такими апаратами, але вже кілька років є у користуванні SIP шлюз Linksys PAP2T. Підтримує 2 лінії (2 номери). Брав на Алі у 21 році за 14 баксів. Підключати до нього можна будь-який кнопочний телефонний апарат із тоновим набором.

Місто
🟦🟨
Телефон
Піксель
запускав на Escene з підтримкою wifi, думаю, що у вас 100% буде працювати, важливо мережу добре організувати.

Останнє редагування:
Місто
Львів
Cisco CP-8800 with Multiplatform Firmware, працює, практично підтримується весь функціонал .

Брали тут

Зараз є трохи нюанс з дзвінками на MNP, один гудок далі тишини або підняли або зайнято але це не проблема телефона.

Місто
Uzhhorod
Телефон
Grandstream GXP1610
Cisco CP-8800 with Multiplatform Firmware, працює, практично підтримується весь функціонал .

Брали тут

Зараз є трохи нюанс з дзвінками на MNP, один гудок далі тишини або підняли або зайнято але це не проблема телефона.
У мене доречі така проблема, чи звертатись до інтертелеком за цим. Після того як я прибираю з утримання співбесідника, то всеодно не зупиняється музика і я не чую співбесідника.

Місто
Львів

Брали тут

У мене доречі така проблема, чи звертатись до інтертелеком за цим. Після того як я прибираю з утримання співбесідника, то всеодно не зупиняється музика і я не чую співбесідника.
Щойно перевірив, немає.
PS: В мене все через FreeSwitch може тому і нема.
Маю GXP2120 спробую його оживити то може спробую.

APachLvUA, що за проблема? Можна більше конкретики?
Часом при дзвінку на номер MNP від Інтертелекому прилітає таймаут.
Повторний дзвінок ок.
Проблема, роутинг між ними і стик з приймаючою стороною.
Відправив їм логи, поки мовчать.

Зверху