Загальні питання про PEOPLEnet

yanv

Заблокований
Місто
Uzhhorod
Телефон
Grandstream GXP1610
Я б хотів собі номер з кодом 092. Жаль що MNP з ними не працює
Тепер доречі список кодів не буде заповнений, +3809 був повністью заповнений
091 Тримоб
092 (був піплнет)
093 Лайфселл
094 Інтертелеком
095 Водафон
096 Київстар
097 Київстар
098 Київстар
099 Водафон

yanv

Заблокований
Місто
Uzhhorod
Телефон
Grandstream GXP1610
такий номер вже не можна буде зареєструвати з кодом 092
Що ти хотів цим сказати???
Ой, "по китайськи" написав. Про те, що вже більше не можна придбати номер 092. А зареєструвати сказав, бо в мене звичка якщо це якийсь-то важливий номер, то я його одразу реєструю на паспорт. Тобто якщо це основний або другий номер або на інший пристрій.

Місто
Одесса
Можна оформити номер з кодом 092 з послугою переадресація і отримувати на нього тільки вхідні

Місто
Одесса
atmos, опиши пожалуйста процедуру.
Я їм писав в ТГ бот, зазначив, що в 2013 році за мною було закріплено номер 092, він зараз вільний і запросив його відновлення.
Перевірили і підтвердили, що номер вільний. Прислали на email бланки, щодо нового підключення. Підписав, відправив Новою Поштою. Відкрили особовий рахунок, прив'язали номер до паспорту. Не контракт!!!
Через 3 дні зі мною зв'язались і провели підключення переадресації на мій існуючий номер іншого оператора (в моєму випадку на київстар).
Отримав дані від особистого кабінету, шляхом відправки смс по процедурі зазначеній на сайті. В кабінеті зазначено мій тариф (вибрав тариф за 35грн/міс)

Кілька годин оператор налаштовував переадресацію. Дзвонили - перевіряли, як проходить дзвінок. Щось йшло не так. Але налаштували. Мені не повідомляли з чим була складність. Але все працює.

Оплата 35грн з 1 числа місяця по 30/31 число місяця. В тарифі: хвилини, інтернет, смс... Але по факту лише використовуються хвилини, бо вхідний дзвінок переадресовується на інший номер і кожна хвилина переадресованого дзвінка списується з пакету хвилин.

Якщо місяць не оплачений - послуги блокуються. Відновлюється поповненням рахунку.

Станом на сьогодні за 35грн (особисто для мене) не проблема підтримувати номер. Можливо, щось зміниться з оператором або номером. Хоча я в це не вірю.

Ще вони обіцяли, після відключення cdma, що переведуть на sip. Але робота ведеться тільки для номерів з міським номером. Для мобільних номерів 092 ця послуга в них не доступна. Вони або не займаються цим, або не бажають займатися, або немає кому займатись, або якось кволо то все в них йде (невідомо). В ТГ боті відповідають, що буде - треба чекати. Ще зазначають, що в sip будуть тільки телефоні дзвінки без смс.

Ще кожного місяця на email надходить лист з даними стану особового рахунку.

Зверху