atmos, опиши пожалуйста процедуру.
Я їм писав в ТГ бот, зазначив, що в 2013 році за мною було закріплено номер 092, він зараз вільний і запросив його відновлення.
Перевірили і підтвердили, що номер вільний. Прислали на email бланки, щодо нового підключення. Підписав, відправив Новою Поштою. Відкрили особовий рахунок, прив'язали номер до паспорту. Не контракт!!!
Через 3 дні зі мною зв'язались і провели підключення переадресації на мій існуючий номер іншого оператора (в моєму випадку на київстар).
Отримав дані від особистого кабінету, шляхом відправки смс по процедурі зазначеній на сайті. В кабінеті зазначено мій тариф (вибрав тариф за 35грн/міс)
Кілька годин оператор налаштовував переадресацію. Дзвонили - перевіряли, як проходить дзвінок. Щось йшло не так. Але налаштували. Мені не повідомляли з чим була складність. Але все працює.
Оплата 35грн з 1 числа місяця по 30/31 число місяця. В тарифі: хвилини, інтернет, смс... Але по факту лише використовуються хвилини, бо вхідний дзвінок переадресовується на інший номер і кожна хвилина переадресованого дзвінка списується з пакету хвилин.
Якщо місяць не оплачений - послуги блокуються. Відновлюється поповненням рахунку.
Станом на сьогодні за 35грн (особисто для мене) не проблема підтримувати номер. Можливо, щось зміниться з оператором або номером. Хоча я в це не вірю.
Ще вони обіцяли, після відключення cdma, що переведуть на sip. Але робота ведеться тільки для номерів з міським номером. Для мобільних номерів 092 ця послуга в них не доступна. Вони або не займаються цим, або не бажають займатися, або немає кому займатись, або якось кволо то все в них йде (невідомо). В ТГ боті відповідають, що буде - треба чекати. Ще зазначають, що в sip будуть тільки телефоні дзвінки без смс.
Ще кожного місяця на email надходить лист з даними стану особового рахунку.