Запис власного номеру (Own Number) на фізичну (U)SIM-картку

Місто
Kyiv & Lviv
У мене є смарт-рідер і дві програми, через які я записую номер на карту, + є телефон Samsung C200.

Досвід запису наступний.
Щоб номер записався на SIM через смарт-рідер, необхідно активувати запит PIN1-коду. Для запису з телефону цю вимогу можна не виконувати. Було таке, що записав номер через комп'ютерну программу 2, то його не було видно у смартфонах (на телефонах відображало). Для коректного запису використовую дві комп'ютерні програми, під час процессу запит на PIN1 уключений.

Було нещодавно таке, що записав номер у програмі 1, а при зчитування картки в программі 2 його не було... Ну записав і через неї.
Дякую за поради, все працює.
Маю два старих самсунг смарта, тому позаписував всі сім карти українські і не тільки, через обидві проги.
І лише сім карти лайкамобайла Польщі не записується через другу програму, ну ніяк. А лише збережені саме в ній номера - відображаються в самунгах. Що ще можна спробувати? Є якісь інші проги чи поради?

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F5
Консул, інших прог немає, лише ці я знайшов. Щодо проблеми з карткам Lyca mobile, то не знаю. А записати номер через старий Samsung не виходить? Номер через програми намагаєшся записати при ввімкненому запиті PIN1?

Місто
Kyiv & Lviv
Консул, інших прог немає, лише ці я знайшов. Щодо проблеми з карткам Lyca mobile, то не знаю. А записати номер через старий Samsung не виходить? Номер через програми намагаєшся записати при ввімкненому запиті PIN1?
Так звісно PIN1 вмикав для цього, але марно.
В мене смарти, можливо кнопкові записали б номера, а так довелося бавитися з кардрідером. Наша та австрійська лайка прописалися номера, польські лайки - ні.
Доречі 3 години не міг пойняти що не так з першою прогою, справа була в тому що в мене клава бездротова, і тому запис номеру можливий лише якщо зробити копі-паст ctrl C + ctrl V, інакше - ніяк.

Останнє редагування:

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F5
Консул, а з'являється якась помилка при запису номеру через прогу 2? Якщо є модем, то через можна спробувати через AT-команди...
Фактично тут би допомогла програма з більш технічним аналізом смарт-картки, але я не знайшов таку.

ps Поспілкуйся на цю тему з ШІ.

Місто
Kyiv & Lviv
Консул, а з'являється якась помилка при запису номеру через прогу 2? Якщо є модем, то через можна спробувати через AT-команди...
Фактично тут би допомогла програма з більш технічним аналізом смарт-картки, але я не знайшов таку.
Ні, нема жодних помилок. Свій номер начебто записується. Виходиш - знов заходиш - нема нічого. Лише записну книжку записує нормально на тій сім карті.

• Sad
Реакції: Howl
Зверху