Гарантія на неї закінчилась ще тоді, коли її відвантажили на пошті.. Хочте зекономити і ще гарантію щоб в Україні хтось забезпечив? Та й навіть якщо тут купите, то дуже не розраховуйте)))хоч якусь гарантію на цю Фоссю nkol дає?
Гарантія на неї закінчилась ще тоді, коли її відвантажили на пошті.. Хочте зекономити і ще гарантію щоб в Україні хтось забезпечив? Та й навіть якщо тут купите, то дуже не розраховуйте)))хоч якусь гарантію на цю Фоссю nkol дає?
Враховуючи ще й інші обставини (повна передоплата, відтермінування доставки), то мабуть вже й не хочу я того Фоссю – занадто авантюрно, як на мене.Гарантія на неї закінчилась ще тоді, коли її відвантажили на пошті.. Хочте зекономити і ще гарантію щоб в Україні хтось забезпечив? Та й навіть якщо тут купите, то дуже не розраховуйте)))
Я про це не знав. Коли робив замовлення було написано, що відправка на наступний день.відтермінування доставки
В них дивлюсь теж зараз пише pre-order. Думаю все йде з одного складу в Німеччині, що офф, що geekbuying, що nkon.з офіційного сайту не буде проблем з доставкою
Навіть наші olx-щики і allegrо-продавці в Польщі також звідтам беруть.Думаю все йде з одного складу в Німеччині, що офф, що geekbuying, що nkon.
Невдала модель, технологічно не призначена для роботи 24/7 та із слабим шумним БЖ. Якщо треба ємність, фосібот 2400 більш оптимальний, а якщо універсальність, то АС180Р - менша вага, швидка зарядка, досить ємна батарейка.Блюетти АС200Р
Вони не зекономили на зарядному. Тому що тоді пропадає сенс Фросі як ББЖ. В режимі до 180 Фрося видає напругу на вихід байпасом і заряджається в цей час, якщо треба. Як тільки напруга падає нижче 180 В, байпас вимикається, Фрося переходить на батарею. Працювати одночасно від батареї і в цей час ще заряджати її заниженою напругою... Як на мене, це трохи збочення і втрачається весь сенс байпасу.Думаю, Фоссибот сэкономил на блоке питания.
Раніше писали, що при напрузі 190+ В вже викидає помилку. Як на мене, незручно. Це треба як Качур Призоловенко, придбати стабілізатор.Як тільки напруга падає нижче 180 В, байпас вимикається, Фрося переходить на батарею. Працювати одночасно від батареї і в цей час ще заряджати її заниженою напругою... Як на мене, це трохи збочення і втрачається весь сенс байпасу.
Поддержка посоветовала сделать калибровку, мож попустит.Салам всем.
Взял себе ривер 2.
Поставил на зарядку.
А она сначала гудела и писала вход 108 ватт, сейчас затихла и пишет так.
Хотя зарядка идёт.
Что с ней не так?
И можно ли её держать на зарядке и одновременно пользоваться ноутом через type c?
А от type c зарядка станции идёт
Та я ж наче писав про те що там затримка до кінця місяця як і на інших сайтах. На нконі по дурному написано, наприкдлад завтра 15, це означає що в наявності вони мають бути через 15 днів, а не те що завтра відправлять.Я про це не знав. Коли робив замовлення було написано, що відправка на наступний день.відтермінування доставки
Тут на форумі підтвердили адекватність магазину...
Можливо, при замовленні з офіційного сайту не буде проблем з доставкою, але ціна там на 100 євро більша і не знаю скільки буде коштувати доставка...