Зарядна станція

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
хоч якусь гарантію на цю Фоссю nkol дає?
Гарантія на неї закінчилась ще тоді, коли її відвантажили на пошті..😂 Хочте зекономити і ще гарантію щоб в Україні хтось забезпечив? Та й навіть якщо тут купите, то дуже не розраховуйте)))

Місто
Київ, Дніпро
Телефон
Tecno Spark 20C
Гарантія на неї закінчилась ще тоді, коли її відвантажили на пошті..😂 Хочте зекономити і ще гарантію щоб в Україні хтось забезпечив? Та й навіть якщо тут купите, то дуже не розраховуйте)))
Враховуючи ще й інші обставини (повна передоплата, відтермінування доставки), то мабуть вже й не хочу я того Фоссю – занадто авантюрно, як на мене.

Roman_UA

linux user
Місто
Київ / Житомирська обл. / ČR
Телефон
Samsung S23+|OnePlus 6T
відтермінування доставки
Я про це не знав. Коли робив замовлення було написано, що відправка на наступний день.
Тут на форумі підтвердили адекватність магазину...
Можливо, при замовленні з офіційного сайту не буде проблем з доставкою, але ціна там на 100 євро більша і не знаю скільки буде коштувати доставка...

Місто
Київ, Дніпро
Телефон
Tecno Spark 20C
Roman_UA, Ну, в моєму випадку є ще ситуативні нюанси і вже підібрано підходящий під задачі девайс, але хотілося спробувати отримати приблизно в тому ж бюджеті агрегат з більшою ємністю та потужністю, так би мовити, з урахуванням перспективи зростання "хотєлок" 😊 Зрештою, переб'ємося.

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Місто
Запорожье
По случаю была проведена лабораторная работа с зарядной станцией Блюетти АС200Р и дополнительным зарядным устройством Хайтрайд 58.8 В, 8 А.

Главными недостатками такой станции является медленная зарядка (до 500 Вт) и шумный блок питания, который не отключает кулер охлаждения даже после полной зарядки.
Альтернативный блок питания взят с разъемом ХТ90 (мама), что позволило подключить его через штатный кабель к порту солнечных панелей.

Имеем:
- при подаче питания станция включается и заряжается автоматически (при штатном блоке нужно включать вручную кнопкой);
- уровень шума сопоставимый (может, чуть тише);
- при окончании зарядки кулер блока выключается автоматически;
- можно включать одновременно 2 блока питания, суммарная мощность зарядки тогда чуть меньше 1 кВт;
- если штатный блок выйдет из строя, втрое дешевле будет купить что-то подобное на Алиэкспресс, чем оригинальное устройство.

Параллельно появился ответ на вопрос, почему Фоссиботы уходят в защиту при зарядке, если в сети пониженное напряжение. Думаю, Фоссибот сэкономил на блоке питания. На штатном блоке Блюетти указан диапазон входного напряжения 100…240 В, а на Хайтрайде – 195…240 В.

LiquidStrm

>/dev/null
Місто
Banderstadt
Телефон
LG v60 5G
Невдала модель, технологічно не призначена для роботи 24/7 та із слабим шумним БЖ. Якщо треба ємність, фосібот 2400 більш оптимальний, а якщо універсальність, то АС180Р - менша вага, швидка зарядка, досить ємна батарейка.

volk_dorog

Живу просто и просто живу
Місто
Одесса- мама
Телефон
Galaxy
Салам всем.
Взял себе ривер 2.
Поставил на зарядку.

А она сначала гудела и писала вход 108 ватт, сейчас затихла и пишет так.
Хотя зарядка идёт.

Что с ней не так?

И можно ли её держать на зарядке и одновременно пользоваться ноутом через type c?

А от type c зарядка станции идёт

Вкладення

• Screenshot_20241228_085320.jpg
    Screenshot_20241228_085320.jpg
    91.6 КБ · Перегляди: 30
  • Screenshot_20241228_085325.jpg
    Screenshot_20241228_085325.jpg
    88.7 КБ · Перегляди: 31
  • Screenshot_20241228_091926.jpg
    Screenshot_20241228_091926.jpg
    86.3 КБ · Перегляди: 26
Останнє редагування:
Купил себе в январе Bluetti EB3A из того, что было доступно по цене с функцией ИБП. Выяснилось, что из этой модели "не очень то ИБП" получился. Вот уже около недели как в розетке 147-160 В - при таком напряжении не заряжается. Пришлось купить ещё релейный стабилизатор FORTE 2000VA, чтобы тот со 147 В поднял напряжение до значения, позволяющего зарядить зарядную станцию.

Останнє редагування:

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Думаю, Фоссибот сэкономил на блоке питания.
Вони не зекономили на зарядному. Тому що тоді пропадає сенс Фросі як ББЖ. В режимі до 180 Фрося видає напругу на вихід байпасом і заряджається в цей час, якщо треба. Як тільки напруга падає нижче 180 В, байпас вимикається, Фрося переходить на батарею. Працювати одночасно від батареї і в цей час ще заряджати її заниженою напругою... Як на мене, це трохи збочення і втрачається весь сенс байпасу.

Місто
Запорожье
Як тільки напруга падає нижче 180 В, байпас вимикається, Фрося переходить на батарею. Працювати одночасно від батареї і в цей час ще заряджати її заниженою напругою... Як на мене, це трохи збочення і втрачається весь сенс байпасу.
Раніше писали, що при напрузі 190+ В вже викидає помилку. Як на мене, незручно. Це треба як Качур Призоловенко, придбати стабілізатор.

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Не викидає помилку, а пікає і переходить на батарею.
Якщо напруга стрибає, то чутно частий писк.

volk_dorog

Живу просто и просто живу
Місто
Одесса- мама
Телефон
Galaxy
Салам всем.
Взял себе ривер 2.
Поставил на зарядку.

А она сначала гудела и писала вход 108 ватт, сейчас затихла и пишет так.
Хотя зарядка идёт.

Что с ней не так?

И можно ли её держать на зарядке и одновременно пользоваться ноутом через type c?

А от type c зарядка станции идёт
Поддержка посоветовала сделать калибровку, мож попустит.
Сижу вот в ноут играю, а рива не особо и садится))))
Максимум 45 ватт ноут берет

Вкладення

• Screenshot_20241228_131719.jpg
    Screenshot_20241228_131719.jpg
    84.8 КБ · Перегляди: 9
Місто
Київ
Телефон
MI MAX3 КС Все разом лайт
відтермінування доставки
Я про це не знав. Коли робив замовлення було написано, що відправка на наступний день.
Тут на форумі підтвердили адекватність магазину...
Можливо, при замовленні з офіційного сайту не буде проблем з доставкою, але ціна там на 100 євро більша і не знаю скільки буде коштувати доставка...
Та я ж наче писав про те що там затримка до кінця місяця як і на інших сайтах. На нконі по дурному написано, наприкдлад завтра 15, це означає що в наявності вони мають бути через 15 днів, а не те що завтра відправлять.

Зверху