Жоден нормативно-правовий акт не змушує працівника писати таку заяву, а чи може роботодавець змусити - то вже залежить від ваших із ним відносин і того, наскільки вам дорога та роботаЧи може роботодавець змусити працівників написати заяву на звільнення без зазначення дати?
Це навряд.kopek, за бухло так часто роблять. Мол ще раз зловимо, поставим ту дату.
За власним.kopek, якщо офіційно працює то ні. Ну і заява за згодою чи власним бажанням?
Post automatically merged:
Я б не писав таку заяву. Хіба реально якась вина за працівником і це типу попередження
За родом діяльності з подібним не доводилося стикатися. Може, і звичайна практика, але на мій погляд не нормальна.Блін, ви як вчорашні.
Багато де так роблять.
Ще є схема, якщо когось приводиш (зі знайомих), а він накосячить, то звільняють обох. Але це, переважно, не в шарагах, нормальна робота/зарплата. Роблять так, бо дуже важко звільнити робітника без поважної причини, але людина не прижилася, ледача, безтолкова, та інше.
Звісно бувають і шараги, місяць-два відпрацював, кинули на зарплату.
Точно змусили?У тому й річ, що змусили написати всіх.
Нагадує кабмін перший Зеленського, які написали зразу заяви на звільнення без дат, от так і живемо. Але це не за законом. Такі заяви ніхто не має права требувати.Чи може роботодавець змусити працівників написати заяву на звільнення без зазначення дати?
З чим це може пов'язано та яким можуть бути негативні наслідки для працівника?
)))) сильное заявлениеЯ бачив випадки, де з боку роботодавця (на його місці) робив би так само, щоб позбутися зайвих проблем.
Ти знаєш, який це реально геморой? Для керівництва і бухгалтерії?Якщо людина не робить свою роботу, давайте догани і потім звільняйте
До чого тут це? Яка сила? Тобі пропонують, ти можеш погодитись або відмовитись. Особисто я би відмовився, але знаю випадки (і наслідки), коли так набагато простіше.То есть с позиции силы говорить с тем, у кого этой силы нет.
Хороший пример
Пишіть корявим почерком , потім завалите їх у суді почерковою експертизою.Чи може роботодавець змусити працівників написати заяву на звільнення без зазначення дати?
З чим це може пов'язано та яким можуть бути негативні наслідки для працівника?