Місто
Kryvyi Rih
Цікаво, як банки будуть розділяти цільові витрати по програмам нацкешбек та зимова підтримка. Гроші надходитимуть на той же рахунок, але "дозволені" категорії витрат відрізняються.

Вкладення

• Screenshot_2025-11-15-09-38-13-061_com.android.chrome-edit.jpg
    Screenshot_2025-11-15-09-38-13-061_com.android.chrome-edit.jpg
    260.2 КБ · Перегляди: 48
Місто
Київ
а на оплату посилки на новій пошті, тобто можна придбати в інтернет магазині будь-який товар замовити його наложеним платежем і оплатити картою на новій чи укрпошті так виходить чи ні?

Андрюх@dp.ua

Член гуртку дідів )))
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис
Цікаво, чи дадуть 10% кешбеку, як у них за умовами?
Ніт. В тому році не давали, бо 10% кешбек тільки на кешбек.
В минулому році давали на карту "еПідтримка", а в цьому році на "Національний кешбек". Різниця є?

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
В лісах під Ковелем
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Місто
Харьков
Телефон
Iphone Хs+ Huawei P30 PRO
Гороховський пише: (хто відкриє карток пачку той отрима...) ;)
Стартує виплата зимової 1000 грн

Вона надійде на картку Національний кешбек. Для цього вам потрібно під карткою подати заявку в Дії

Отримати можуть усі, хто перебуває в Україні

Витрачати можна на комунальні послуги, оплату ліків, книг, продуктів українського виробництва, пошти або просто задонатити

А щоб ця програма стала більш цікавою, ми від себе розіграємо 200 зарядних станцій серед усіх, хто отримає гроші на mono

Результати розіграшу оголосимо після закінчення програми — 15 січня 2026

Місто
Ужгород
Телефон
Moto G75

Андрюх@dp.ua

Член гуртку дідів )))
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис
В минулому році давали на карту "еПідтримка", а в цьому році на "Національний кешбек". Різниця є?
На еПідтримку давали ще ковідну 1000

А минулого року вже на карту Нацкешбека
Підтверджую. То я вже заплутався у такій кількості карток :(

Саня-068

Радіоентузіаст
Місто
Вараш
Телефон
Alcatel 3X 2019 (5048y)
Т.е. чтобы получить эту тысячу нужно завести карту, которая подразумевает раскрытие банковской тайны? А хитро они придумали :cool:
А що заважає картку "Національний кешбек" відкрити в іншому банку, не в основному? Я так і зробив. Плюс ваша банківська таємниця, давно вже не таємниця для держави.

Місто
Odesа
Не сочтите за флуд, а зачем изобретать миллиард способов потратить эти 20 евро ?
Ее не хватит ни на коммуналку, ни на покупку в супермаркете обычную, ни на что толком.
То есть потратить вообще не проблема
Если б дали хоть 10000, то можно было бы ещё какие то ребусы с ммс выдумывать

Місто
Хмельницький
Телефон
Samsung A54
Де почитати про отримення чієї тисячі, якісь рухи для цього потрібно робити?
Заявку можна подати двома способами:

• Через застосунок «Дія»: після авторизації потрібно перейти до розділу «Сервіси», обрати «Зимова єПідтримка», подати заявку, вказавши отримувача (себе чи дитину, у другому випадку додається свідоцтво про народження), вибрати банківський рахунок для зарахування та підтвердити перебування в Україні. Кошти надійдуть на картку «Національний кешбек», яку, за необхідності, потрібно оформити в банку. Гроші можна витратити на комунальні послуги, ліки, продукти українського виробництва, поштові послуги, книги, благодійність або донати Силам оборони.
  • У відділеннях «Укрпошти»: виплата зараховується на спеціальний рахунок. Отримані кошти дозволяється витратити на товари українського виробництва у відділеннях «Укрпошти», оплату комунальних послуг або донати.

Саня-068

Радіоентузіаст
Місто
Вараш
Телефон
Alcatel 3X 2019 (5048y)
Саме цікаве, що в дружини з моторола не йшло, а в мене з айфону замовилось на мене і дітей без проблем) Шах і мат андроїдюзери🤣
Так Дія в усіх через раз працює, не залежно від операційної системи. Я замовив з першого разу, зараз вже через раз в Дію заходить. Товариш з айфону ще досі не може оформити.

Зверху