YoutubeВот интересное видео. Киевстар в Житомире установили художественную аллею =)
Респект Киевстар за этот проект![]()
Без питань, дай мені стільки грошей, як у Київстара, і я зроблю краще.Verden, ну, я пока не видел ни одной новости о том, что бы ты лично что либо сделал, хотя бы для галочки![]()
Звідки ти знаєш, де я живу? Чи житель Мухосранська з маркета живе в Мухосранську?Опять таки, будучи жителем Киева, кому как не тебе судить о скульптуре в Житомире, и её месте )))
Розчулюйся далі, і насолоджуйся тим несмаком, який тобі згодовуютьМеня всегда умиляли подобные высказывания![]()
Зачем считать чужие деньги и что-то делать за них? Реально напрягают такие высказывания, мы ж не в 1917г живём! Нужно начинать с себя - может уже и начнём, ну хотя бы стрелки переводить?Без питань, дай мені стільки грошей, як у Київстара, і я зроблю краще.
Что значит дай денег? Ты что, недееспособный? Кто/что мешает заработать?Без питань, дай мені стільки грошей, як у Київстара, і я зроблю краще.
Исхожу из твоей адекватности, и воспринимаю информацию из профиляЗвідки ти знаєш, де я живу?
Того що не треба переходити на особистості і питати "што ти сдєлал?" ага? Це буде перше, що треба з себе почати. Я дав оцінку зроблемному на Михайлівській як людина непостороння, людина, яка там проживає, бачить і бачила що було, і що стало. Кожен може щось зробити, виходячи з наявних ресурсів. Якщо я скажу, що намагаюсь не смітити на вулиці, це як буде проідентифіковано в ключі питання поставленого "студєнтом"? Сдєлал ілі нє сдєлал? Ніхто не рахує чужі гроші.. Але можна підрахувати витрачене на ту халтурку і прикинути, що краще можна було б за ці ж гроші зробити в місті, в якому живеш, а не просто пропіаритись. Порошенко зробив фонтан - на весь світ. А в нас викинули гроші, і вже плитка скоро буде сипатись, шви нерівні: все як завжди: стук-грюк, аби з рук. Сам вигляд посередній, нічого особливого. Тим паче для центральної площі міста. Таке є зараз (фото зверху) Один шаблон, нічого особливого. І так було колись.Зачем считать чужие деньги и что-то делать за них? Реально напрягают такие высказывания, мы ж не в 1917г живём! Нужно начинать с себя - может уже и начнём, ну хотя бы стрелки переводить?![]()
Ти ж вимагаєш від мене будувати алеї, то дай на них грошей. Бо ти, як я бачу, мільйонер, добре розкрутився, а головне - навчився екстраполювати можливості компанії на можливості окремо взятої особи.Что значит дай денег? Ты что, недееспособный? Кто/что мешает заработать?
Не забудь через якийсь проміжок запитатись, як там поживає Тувалу.Исхожу из твоей адекватности, и воспринимаю информацию из профиля![]()
Ну так а кто тебе мешает основать компанию, построить бизнес, раскрутится? Ты я смотрю вообще без амбиций, не целеустремлённыйТи ж вимагаєш від мене будувати алеї, то дай на них грошей. Бо ти, як я бачу, мільйонер, добре розкрутився, а головне - навчився екстраполювати можливості компанії на можливості окремо взятої особи.
Респект Киевстар за этот проект![]()
Чисто для галочки. Як на мене, воно там немає ніякого нормального вигляду: стоїть бандура з лавочками посеред дороги![]()
Verden, ну, я пока не видел ни одной новости о том, что бы ты лично что либо сделал, хотя бы для галочкиМеня всегда умиляли подобные высказывания
![]()
Паскуды. Мало того, что все планы сбиваются из за увеличившегося вдвое времени переезда, дык ещё и сплошной дискомфорт; сидеть с плацкарте; стоять в очередях за перерасчётом ... ну их в опу с их 20ю гривнами
Ну ладно я еду 29го. У меня родственники выезжают 31го, в 18:30. Из за этих <censored>, приезд сдвигается, в лучшем случае на 23:25 ... а там глядишь и в вагоне встречать НГ придётся.