Київстар з любов'ю до України. Интересное видео.

Місто
Киев
У меня точно не открывается видео. Думаю, что это именно оно.

Поскольку само событие состоялось 21 декабря 2012 года в рамках программы "З любов’ю до України", то сегодня, спустя месяц, мы уже точно знаем, как нас всех любят в "Киевстар".

Спасибо!

А, совсем забыл сказать, что вам, Nikaletta, как медиатору гуманизации отношений между жертвами любви и одаривающим ею, будет приятно узнать, что мы тоже вас любим!

Місто
Житомир
Благодарю за помощь! Списала отсутствие видео на модерацию администраторами. Но с Вашей помощью в теме «воцарил» порядок =) Спасибо ;-)

Verden

Заблокирован
Місто
Київ
Телефон
Sony C
Респект Киевстар за этот проект :ua:

Чисто для галочки. Як на мене, воно там немає ніякого нормального вигляду: стоїть бандура з лавочками посеред дороги:dash1: Мабуть, якби поставили просто самі лавочки, то може, краще було б. Але то не сквер, а вулиця. Знову ж таки, як на мене, там йому не місце. Але в нас все зараз роблять через одне місце. Взяти хоча б ту ілюмінацію, яка колись висіла на Михайлівській. Був Зняли. Почепили дощикоподібні соплі. Як було, зараз не знаходжу фоток. Але процес роботи, залишки старих гірлянд і новий китайський мотлох можна побачити тут. Ще пару фоток, як було раніше

студент

Злий модератор!
Команда форуму
Місто
Київ, Вінницька, București
Телефон
i8+, i13ProMax, bbq20
Verden, ну, я пока не видел ни одной новости о том, что бы ты лично что либо сделал, хотя бы для галочки ;) Меня всегда умиляли подобные высказывания :)

Опять таки, будучи жителем Киева, кому как не тебе судить о скульптуре в Житомире, и её месте )))

Verden

Заблокирован
Місто
Київ
Телефон
Sony C
Verden, ну, я пока не видел ни одной новости о том, что бы ты лично что либо сделал, хотя бы для галочки ;)
Без питань, дай мені стільки грошей, як у Київстара, і я зроблю краще.
Опять таки, будучи жителем Киева, кому как не тебе судить о скульптуре в Житомире, и её месте )))
Звідки ти знаєш, де я живу? Чи житель Мухосранська з маркета живе в Мухосранську?:durdom:
Меня всегда умиляли подобные высказывания :)
Розчулюйся далі, і насолоджуйся тим несмаком, який тобі згодовують

Місто
Львів
Телефон
POCO X3
А ещё Киевстар всякие такие инсталляции спонсирует:
84751192 - копия.jpg

Verden

Заблокирован
Місто
Київ
Телефон
Sony C
Rostdeore, І це треба не забути:) Хоча, як на мене, то тут недогляд мерії

Irop

Головоломщик
Місто
Житомир
Телефон
Xiaomi Mi 9 Lite
студент, воно й справді не фонтан. да, грощі витратили. да, є де посидіти. однак естетичного задоволення не особливо. хоча, можливо, влітку виглядатиме по-іншому

freelancer

третий прохиндей
Місто
Донецкая обл.
Телефон
Nokia X1
Зачем считать чужие деньги и что-то делать за них? Реально напрягают такие высказывания, мы ж не в 1917г живём! Нужно начинать с себя - может уже и начнём, ну хотя бы стрелки переводить?:rolleyes:

студент

Злий модератор!
Команда форуму
Місто
Телефон
i8+, i13ProMax, bbq20
Что значит дай денег? Ты что, недееспособный? Кто/что мешает заработать?
Звідки ти знаєш, де я живу?
Исхожу из твоей адекватности, и воспринимаю информацию из профиля ;)

Verden

Заблокирован
Місто
Київ
Телефон
Sony C
Зачем считать чужие деньги и что-то делать за них? Реально напрягают такие высказывания, мы ж не в 1917г живём! Нужно начинать с себя - может уже и начнём, ну хотя бы стрелки переводить?:rolleyes:
Того що не треба переходити на особистості і питати "што ти сдєлал?" ага? Це буде перше, що треба з себе почати. Я дав оцінку зроблемному на Михайлівській як людина непостороння, людина, яка там проживає, бачить і бачила що було, і що стало. Кожен може щось зробити, виходячи з наявних ресурсів. Якщо я скажу, що намагаюсь не смітити на вулиці, це як буде проідентифіковано в ключі питання поставленого "студєнтом"? Сдєлал ілі нє сдєлал? Ніхто не рахує чужі гроші.. Але можна підрахувати витрачене на ту халтурку і прикинути, що краще можна було б за ці ж гроші зробити в місті, в якому живеш, а не просто пропіаритись. Порошенко зробив фонтан - на весь світ. А в нас викинули гроші, і вже плитка скоро буде сипатись, шви нерівні: все як завжди: стук-грюк, аби з рук. Сам вигляд посередній, нічого особливого. Тим паче для центральної площі міста. Таке є зараз (фото зверху) Один шаблон, нічого особливого. І так було колись.
Ніхто не каже, що нічого не треба робити. Але треба, щоб воно якось вписувалось в загальну картину вулиці/площі. Хоча, як я розумію, "студєнт" меблі в себе вдома ставить за принципом: дарованому коню в зуби не заглядають:apl:
P.S. А до чого тут 1917 рік, дозволю собі спитати?

Добавлено через 38 секунд
Что значит дай денег? Ты что, недееспособный? Кто/что мешает заработать?
Ти ж вимагаєш від мене будувати алеї, то дай на них грошей. Бо ти, як я бачу, мільйонер, добре розкрутився, а головне - навчився екстраполювати можливості компанії на можливості окремо взятої особи.
Исхожу из твоей адекватности, и воспринимаю информацию из профиля ;)
Не забудь через якийсь проміжок запитатись, як там поживає Тувалу.

Останнє редагування:
  • Like
Реакції: Irop

студент

Злий модератор!
Команда форуму
Місто
Телефон
i8+, i13ProMax, bbq20
Ти ж вимагаєш від мене будувати алеї, то дай на них грошей. Бо ти, як я бачу, мільйонер, добре розкрутився, а головне - навчився екстраполювати можливості компанії на можливості окремо взятої особи.
Ну так а кто тебе мешает основать компанию, построить бизнес, раскрутится? Ты я смотрю вообще без амбиций, не целеустремлённый ;) Это глупые разговоры людей, которые умеют только разговаривать, но делать что либо не могут/не хотят, ИМХО

Irop

Головоломщик
Місто
Житомир
Телефон
Xiaomi Mi 9 Lite
Респект Киевстар за этот проект :ua:

Чисто для галочки. Як на мене, воно там немає ніякого нормального вигляду: стоїть бандура з лавочками посеред дороги:dash1:

Verden, ну, я пока не видел ни одной новости о том, что бы ты лично что либо сделал, хотя бы для галочки ;) Меня всегда умиляли подобные высказывания :)

Інша ситуація: Респект Укрзалізниці за проект "інтерсіті Хюндай"!

Паскуды. Мало того, что все планы сбиваются из за увеличившегося вдвое времени переезда, дык ещё и сплошной дискомфорт; сидеть с плацкарте; стоять в очередях за перерасчётом ... ну их в опу с их 20ю гривнами

Ну ладно я еду 29го. У меня родственники выезжают 31го, в 18:30. Из за этих <censored>, приезд сдвигается, в лучшем случае на 23:25 ... а там глядишь и в вагоне встречать НГ придётся.

...... :D

студент

Злий модератор!
Команда форуму
Місто
Телефон
i8+, i13ProMax, bbq20
Irop, не знаю, как и чем ты оперировал, когда пытался связать эти два случая/ситуации :narik: :alkash:
Вроде бы взрослые люди, а порой такую ахинею читать приходится; sorry конечно :navalilos:

• Like
Реакції: Irop

Irop

Головоломщик
Місто
Житомир
Телефон
Xiaomi Mi 9 Lite
Я розумію, що ситуації не тотожні. але визнаю право Verden критично висловитись про купу заліза. мені вона теж не подобається. :) дарма, що дарована. вона може бути при цьому негарною. принаймні для когось. і чому про це не можна висловити думку?

теж не хотів образити, але точного порівняння не знайшов.

Зверху