Sanёk

Заблокирован
Реєстрація
20.04.13
Місто
Львів

Гудзак

Хатуль мелумад - тварина типу кіт, що йде ланцюгом
Реєстрація
29.01.14
Місто
Першотравенськ (Січеславщина)
Телефон
Moto G9+; Moto G5+
Sanёk, Грета Т. - имя нарицательное, ибо дураков не сеют, не жнут... Каждый год и даже чаще появляется очередной длбб с инициативой...
 

debugger

Moderator
Команда форуму
Реєстрація
27.02.09
Місто
Киев
Таким чином хлопець хоче спонукати людей підтримати його петицію про запровадження у Великій Британії податку на шкідливі викиди у навколишнє середовище. Джуд Вокер зазначив, що на подорож його надихнула книга Dire Predictions, яка, на його думку, пропонує рішення щодо проблеми зміни клімату, зокрема податок на шкідливі викиди. Петиція, яка закликає провести парламентські дебати щодо впровадження податку на шкідливі викиди, була зареєстрована у лютому цього року. Британський уряд заявив, що зобов'язується скоротити шкідливі викиди на 78% до 2035 року. "Я сподіваюся, що ця петиція отримає 100 000 підписів, щоб її можна було обговорити у парламенті", - сказав хлопець. Джуд Вокер планує щодня проходити до 16 кілометрів; таким темпом він має завершити свою подорож за 20 днів. У день початку подорожі його проводжали кілька місцевих депутатів, а також мати Тамсін Вокер. Уряд Великої Британії раніше вивчав ймовірний взаємозв'язок між податком на викиди та навколишнім середовищем. Однак після консультацій в уряді виключили можливість запровадження більшого податку на шкідливі викиди.
 

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Реєстрація
30.01.08
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
 
Реєстрація
15.10.19
Місто
Жовті Води
Зелёных, Голубых не понять, то топят чтобы закрыть атомные, теперь солнечные. Кочевник, верно говорит, ребята там где можно бабла срубить, а природа и глобальное потепление им как повод.
 
Реєстрація
29.03.18
Місто
🟦🟨
Телефон
Піксель
Із інтерв'ю зі Світланою Краковською, знаним фахівцем з кліматичних змін щодо можливостей людини впливати зворотньо на драматичні зміни клімату.
- Давайте знизимо рівень: що може робити кожен українець, щоб уповільнити кліматичну кризу?
- Не буду оригінальною, повторю рекомендації, які давав молоді Леонардо Ді Капріо - достатньо відома людина, певно, більш відома в Україні, ніж я. Поради дуже прості.

Перша - впливати своїм голосом на виборах. Будь-то державні чи місцеві вибори, чи навіть самим іти в органи влади, щоб робити свідомі зміни, які враховуватимуть питання клімату.

Друга - впливати своїм гаманцем. Тобто купувати товари тих виробників, які є кліматично свідомими і які вкладають кошти у зменшення викидів. Не полінуйтеся, подивіться у магазині, яке пакування краще, чи можна його віддати на переробку.

Третя - oб'єднуйтесь. Об'єднуйтесь самі або йдіть до вже створених об'єднань, які засвідчили свою експертність, авторитетність.
Також зараз багато відкритої інформації - можна самим вчитися і ставати агентами змін. Мені це взагалі дуже подобається. Я в захваті від нашої молоді, особливо в Україні, від того, наскільки вона креативна - тому я така оптимістична.

 

debugger

Moderator
Команда форуму
Реєстрація
27.02.09
Місто
Киев
Тема про неординарную личность Грету !
Может будем писать по теме ?
Хорошо, вот вам ещё больше фото Греты с конём (SFW):
 

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Реєстрація
30.01.08
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
dance_in_round: Я очень душевно сочувствую идейным веганам, им так тяжко. Они очень хотят уменьшить количество насилия, поэтому не едят мяса и прочих продуктов "убийства живых сущетсв".
Но когда им рассказывают о вреде, который наносится природе интенсивным агропользованием — это вот чтобы всякий там амарант и сою растить — они делают как детишки, которые затыкают уши и вопят.
Ну потому что ты такой весь этичный, а тебе рассказывают, что за твой амарант заплачено рабским трудом голодных больных людей, а за твою сою убили огромное количество грызунов и насекомых, а за твоё миндальное молоко уничтожают водоразделы нескольких рек вместе с биогеоценозом... Штош! Зато коровки целы.
Жорстка правда життя.
 

Sanёk

Заблокирован
Реєстрація
20.04.13
Місто
Львів
Не хотел раскрывать все карты сразу, но по ссылке выше - видос на ютубе.
Ну что, вы где, фанаты молоденьких экоактивисток ?
 

debugger

Moderator
Команда форуму
Реєстрація
27.02.09
Місто
Киев
Про це пише The Guardian.
Гарсон наголосив, що скорочення споживання м’яса, особливо яловичини, відіграє ключову роль у пом’якшенні наслідків надзвичайної кліматичної ситуації, а також дозволяє уповільнити процес опустелювання та захистити туристичну індустрію. Тому він закликав іспанців змінити свої харчові звички.
"Люди тут знають про роль парникових газів у зміні клімату, але вони схильні пов’язувати це з автомобілями та транспортом. Лише нещодавно всі почали дивитися на вплив ланцюга споживачів тварин і, особливо, на вплив яловичини. Інші країни були досить прогресивні в цьому, але в Іспанії це було табу", – сказав міністр.
Він також зауважив, що географія Іспанії надзвичайно вразлива до змін клімату. "Якщо ми не будемо діяти, ми маємо справу не просто зі зміною клімату – це буде потрійна криза: втрата біорізноманіття, забруднення та зміна клімату", – попередив чиновник.
Про це повідомляє видання The Times.
Згідно з документом, в країні заборонили розводити норок, лисиць, єнотоподібних собак та шиншилл з метою їх вбивства заради хутра. Всі діючі зооферми мають закритись до 30 червня 2022 року. Також найближчим часом в Італії припинять роботу останні 10 норкових ферм. Натомість фермери отримають компенсацію на загальну суму 3 мільйона євро.
Таким чином, Італія стане 16-ю європейською країною, де повністю заборонять вирощувати тварин заради хутра. Додатковим аргументом для закриття зооферм стало те, що в останні два роки вони стали ще одним джерелом поширення корона вірусу. Більшість італійських брендів вже відмовилися від використання та продажу хутра. Серед них – Valentino, Gucci, Prada та Versace.
 

Kritik

Имею мнение...
Реєстрація
21.09.08
Місто
Odessa
"Пища - источник здоровья", "Одно яйцо содержит столько же жиров, сколько 1/2 фунта мяса", "Тщательно следи за своими зубами", "Тщательно пережевывая пищу, ты помогаешь обществу" и "Мясо - вредно" © "Двенадцать стульев" И. Ильф и Е. Петров
 

Maxxx

Ябкодрочер)
Реєстрація
01.12.08
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
Зверху