Лайф покриває шахраїв ?!

Місто
Чернігів
Телефон
iPhone 13
Привіт
Телефонують шахраї з номера 04450676** і кажуть що моя картка "ПривітБанку" заблокована чекайте на з'єднання з оператором. Оскільки з "ПривітБанком" справ не маю - вітаюсь "Привіт шахраї" і дівчинка "типу оператор ПривітБанку" кладе слухавку. Далі як телефоную до оператора що скласти заявку (так зазвичай роблю) щоб більше не звонили, а оператор починає викручуватись щоб не прийняти заявку на блокування номера. Після другої спроби пояснити оператору у чому справа, переходжу на "шахМАТну мову", за що отримую погрози від оператора і блокування! Номер перенесено до лайфу, до цього був КС - там таких питань не було, швидко блокували! У МЕНЕ ТАКЕ відчуття що Лайф надає послуги та заробляє разом з шахраями. Як що є представник оператора, хочу почути Вашу позицію!
IMG_1368_1.HEIC_compressed.JPEG

пс. номер 12 років на КС, 1-2 таких дзвінка в рік, ЛС за тиждень вже другий !?

Місто
Kyiv region
Телефон
iPhone
Привіт
Телефонують шахраї з номера 04450676** і кажуть що моя картка "ПривітБанку" заблокована чекайте на з'єднання з оператором. Оскільки з "ПривітБанком" справ не маю - вітаюсь "Привіт шахраї" і дівчинка "типу оператор ПривітБанку" кладе слухавку. Далі як телефоную до оператора що скласти заявку (так зазвичай роблю) щоб більше не звонили, а оператор починає викручуватись щоб не прийняти заявку на блокування номера. Після другої спроби пояснити оператору у чому справа, переходжу на "шахМАТну мову", за що отримую погрози від оператора і блокування! Номер перенесено до лайфу, до цього був КС - там таких питань не було, швидко блокували! У МЕНЕ ТАКЕ відчуття що Лайф надає послуги та заробляє разом з шахраями. Як що є представник оператора, хочу почути Вашу позицію!

пс. номер 12 років на КС, 1-2 таких дзвінка в рік, ЛС за тиждень вже другий !?
Лайфселл не впливає на дзвінки шахраїв, рекламщиків і інших збоченців. Є чорний список.
привожу приклад своїх, Київстар винний що мені дзвонять?

Вкладення

• IMG_3513.jpeg
    IMG_3513.jpeg
    180.1 КБ · Перегляди: 20
Місто
Kyiv region
Телефон
iPhone
Місто
Чернігів
Телефон
iPhone 13
Питання в різниці реагування на ситуацію
КС - після дзвінка оператору, з номера більше не телефонують
ЛС - не наша справа

Місто
Kyiv region
Телефон
iPhone
ЛС - не наша справа
та ніхто не блокує тобі номери, тільки ти в своєму телефоні

Місто
Чернігів
Телефон
iPhone 13
ЛС - не наша справа
Я як публічний договір та розділ шахрайські дії ?

Місто
Kyiv region
Телефон
iPhone
ЛС - не наша справа
Я як публічний договір та розділ шахрайські дії ?
не лайфселл визначає хто шахрай!

Зверху