Лікуємося разом

plebis

why so serious?
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
OnePlus 10 pro
Тому ще раз при однаковій активності і рівній кількості калорій організм кожної людини буде вести себе по різному
Так, звичайно, це повний рендом - кому як повезе, можна далі жерти картопельку з маянезіком і заїдати морозивом :)

Цікаво, що у всіх, хто тяжко боровся з вагою і досяг якихось результатів в цьому є один ключовий висновок, що не треба 500 калорій їсти, а нормально їсти свої 2-3К (для стандартного чоловіка в залежності від активності і фактури), але всі в кого калорії не працюють - просто не вміють їх рахувати, забуваючи порахувати сотні і тисячі щоденних калорій на перекусах, бухлі, оліях-майонезах-кетчупах і пр.
Є виключення, безумовно, але то досить рідко, коли дуже серйозні розлади, які не можна не помітити і які діагностуються лікарями.

Місто
Київ
Телефон
RN15pro+ КС ВР оптим
Ну не їм, і ніколи не їв майонез, мені навіть на новий рік олів'є окремо без нього відсипають :) Від кетчупа років 10 назад відмовився як від інших соусів, іноді, підкреслюю іноді можу додати трохи гірчиці. Чай пью без цукру, в каву додаю 1 чайну ложку, без вершків, молока та іншого. Морозиво дозволяю собі раз на тиждень у невеликій кількості. Олію додаю тільки на пательню під час смаження по мінімуму, в салати не додаю. Хліб майже не їм. Ще будуть поради? Проблема всіх радників в тому що зазвичай дають поради не запитавши можливо я їх вже виконую, і не протягом тижня, а роками.
UPD забув про алкашку, на свята можу дозволити трохи червоного сухого, пиво а тим більше щось міцніше не вживаю.

Місто
Полтава
Що добавити... поїду я мабуть на олів'єшку докуплюсь, огірків та зеленої цибульки нема)
Sanic, Ніяких порад, у мене зять такий самий, точно, окрім солодощів.

Зверху