Мобільний зв'язок в Італії

Реєстрація
26.06.15
Місто
Житомир
Когда был в Италии, купил симку местного водафона с 5 евро на счету.
Выслал 1 смс - 0.2 евро, отчет 0.25 евро. Тьфу.
Лучше бы с польской симки в роуминге выслал.

Рекомендую европейские симки в роуминге в Италии, у кого есть, например польские.
Цены ниже и можно использовать роуминг как дома.
Или даже роуминговые пакеты от наших операторов.
Слишком дорогое удовольствие разбираться в короткой туристической поездке с местной связью.
 
Реєстрація
30.05.12
Місто
Куренiвка
Телефон
C75,MC100,S930,Mi Max2
С 30 ноября нахожусь в Италии и позавчера закончились 100 бонусов на КС роуминге, и начались пляски чтобы не попасть на дневную, приходиться вечером пополнить на копейки, затем утром пополнить счет для роуминга и следить чтобы к вечеру осталось пару копеек на следующую абонплату и утром снова пополнить… Вообщем полные Сиртаки.
 

cat

Реєстрація
31.08.13
Місто
Сумы
Телефон
iPhone 11, lifecell

Vodafone отклоняет пересмотренное предложение Iliad о слиянии итальянских сотовых операторов.​

В декабре французская телекоммуникационний оператор Iliad заявил, что представила предложение по слиянию итальянских предприятий. Новое предложение дало бы Vodafone 6,6 млрд евро наличными и кредит акционерам в 2 млрд евро. Между тем, Iliad
получила бы 400 миллионов евро наличными и кредит в 2 миллиарда евро.

«Группа Илиад уверена, что представленное предложение было наилучшей возможной комбинацией бизнеса, которая принесет пользу испытывающему трудности итальянскому рынку и телекоммуникационной отрасли», - говорится в сообщении.
 
Реєстрація
14.04.13
Місто
різні (ЗСУ)
Телефон
Samsung S23 Ultra
Между тем, Iliad
получила бы 400 миллионов евро наличными
Це ті якими бажала заплатити за Лайф? :)
Це ти проспав, що угода з turkcell обговорювалась ще з 2022, до чого тут Водафон??
Post automatically merged:

Iliad має купу вільних грошей, за 11 мільярдів хотів купити конкурента.
 

ГлавБухарик

Осінт-профанатор
Реєстрація
01.01.24
Місто
Kyiv
Iliad має купу вільних грошей, за 11 мільярдів хотів купити конкурента.
Зазвичай заглядати в чужий "гаманець" не маю особливого бажання, але в данному випадку я дуже сумніваюся відносно "купи вільних". У всякому випадку в тій пропозиції, про яку ви згадали, гроші пропонувалися не зовсім свої, a позикові
strong financial support from one of the top 3 European banks for the full


угода з turkcell обговорювалась ще з 2022, до чого тут Водафон
Ви мабуть не повірите, але саме з тих пір так само обговорюється поки що гіпотетична угода з Водафон. І саме це разом с тим фактом, що суми на які вийшли в Україні та Італії дуже близьки по модулю та протилежні по знаку і дало мені право пожартувати на цю тему, про що доволі чітко сигналізував смайлік.
Якщо ви цього не зрозуміли, то я звичайно щиро перепрошую що мій жарт виявися надто зарозумним для вас.
 
Останнє редагування:

cat

Реєстрація
31.08.13
Місто
Сумы
Телефон
iPhone 11, lifecell

Swisscom підтверджує переговори про придбання Vodafone Italia за 8 мільярдів євро.​

Swisscom підтвердив, що веде «поглиблені ексклюзивні переговори» з Vodafone про придбання 100 відсотків італійського бізнесу останнього за попередньою ціною 8 мільярдів євро на безготівковій та безборговій основі. У своїй заяві Swisscom заявив, що планує об’єднати Vodafone Italia зі своєю місцевою дочірньою компанією Fastweb, попередивши, що повні умови угоди ще не визначені.

Підтвердження ексклюзивних переговорів між компаніями з’явилося після того, як Vodafone минулого місяця відхилив переглянуту пропозицію французької Iliad щодо об’єднання їхніх відповідних італійських компаній у пропозицію про злиття 50-50, яка оцінювала Vodafone Italia в 10,45 млрд євро (включаючи борг), але, як повідомляється, зіткнулася з більшою нормативні перешкоди з огляду на велику базу мобільних клієнтів Iliad. Раніше цього місяця генеральний директор Vodafone Маргерита Делла Валле заявила , що група продовжує «активні дискусії» з кількома сторонами в Італії.

Fastweb, яка у 2023 році повідомила про свій десятий рік поспіль зростання, доходи якого зросли на 6 відсотків до 2,63 мільярда євро, має близько 3,3 мільйона клієнтів фіксованого зв’язку та 3,5 мільйона клієнтів мобільного зв’язку порівняно з 2,9 мільйона клієнтів фіксованого зв’язку та 17,2 мільйона клієнтів мобільного зв’язку у Vodafone Italia. .

Злиття двох операторів випередить лідера ринку мобільних ліній WindTre та створить другого за величиною оператора фіксованого широкосмугового зв’язку в Італії після Telecom Italia (TIM), а також зміцнить сильну присутність Fastweb у прибутковій сфері бізнесу та державного управління.

«Провідний конвергентний претендент»​

У своїй заяві Swisscom зазначив, що в разі погодження заплановане злиття об’єднає «додаткову високоякісну мобільну та фіксовану інфраструктури, компетенції та можливості для створення провідного конвергентного конкурента».​

Vodafone додав, що після вивчення кількох шляхів консолідації ринку в Італії він вважав, що «ця потенційна транзакція забезпечує найкраще поєднання створення вартості, авансових грошових надходжень і впевненості угоди для акціонерів Vodafone».
Згідно з трьома неназваними джерелами, цитованими в попередній доповіді Reuters, Vodafone, ймовірно, збереже міноритарну частку в об’єднаній компанії Vodafone Italia-Fastweb, якщо угода нарешті буде досягнута.
 

cat

Реєстрація
31.08.13
Місто
Сумы
Телефон
iPhone 11, lifecell

Vodafone продає італійський бізнес компанії Swisscom за 8 мільярдів євро​

  • Vodafone також оголосив про плани викупу акцій за 4 мільярди євро
  • Делла Валле каже, що продаж є «останнім кроком» у перебудові Європи
  • Vodafone Group Plc погодилася продати свій італійський бізнес компанії Swisscom AG за 8 мільярдів євро (8,7 мільярда доларів) готівкою і заявила, що викупить акціїна 4 мільярди євро, оскільки компанія прагне оптимізувати свою діяльність і підвищити ціну своїх акцій.
    Swisscom об’єднає Vodafone Italia зі своєю дочірньою компанією Fastweb SpA в Італії, і очікується, що угода буде завершена в першому кварталі 2025 року, йдеться в заяві компаній у п’ятницю, підтверджуючи попередній звіт Bloomberg .
  • Уряд Швейцарії, який є контрольним акціонером Swisscom, окремо заявив, що підтримує угоду.
  • https://www.bloomberg.com/news/arti...buy-vodafone-s-italian-business-for-8-billion
 
Зверху