Мобільний зв'язок в Італії

cat

Місто
Суми
Телефон
iPhone 11, lifecell
Французька Iliad і група прямих інвестицій CVC Capital Partners окремо розглядають угоди про злиття з Telecom Italia (TIM) і її підрозділом бізнес-послуг TIM Enterprise, повідомляє Reuters з посиланням на попередні статті італійських щоденних газет Corriere della Sera і La Stampa. В останньому звіті говориться, що Iliad підписала Boston Consulting Group для вивчення можливої угоди, а джерела Corriere вказують, що французька група нещодавно провела переговори з міністерством економіки Італії.

cat

Місто
Суми
Телефон
iPhone 11, lifecell
Iliad Italia знову оновила свою пропозицію для клієнтів мобільного зв’язку, замінивши свій план Giga 250 новим тарифом під назвою «Top 300» із 300 ГБ даних на швидкості до 5G за ціною 11.99 євро на місяць. Пропозиція з обмеженим часом також передбачає необмежену кількість дзвінків і SMS, а також зобов’язання ніколи не підвищувати ціну та не застосовувати прихованих витрат.
В роумінгу в ЄС:
Необмежені хвилини та SMS +16 ГБ

Останнє редагування:

cat

Місто
Суми
Телефон
iPhone 11, lifecell
Iliad Italia перезапустила свои планы Top 250 и Top 300 чуть более чем через месяц после их поэтапного закрытия, на этот раз продлив их до 6 мая. Они включают 250 ГБ и 300 ГБ данных на скорости 5G, а также 25 ГБ для роуминга в ЕС, за 9,99 евро и 11,99 евро в месяц соответственно.

exdvag

Ненавиджу росію а вона мене.
Місто
some time in any city EU.Permanently from Lutsk
Телефон
Iphone from China
Важливо зробити примітку що скористатися можна особам що живуть на території Італії або мають якесь легальне відношення до неї.

Останнє редагування:
  • Wow
Реакції: cat
Місто
Кишинев, Молдова
Телефон
iPhone 14 Plus
Важливо зробити примітку що скористатися можна особам що живуть на території Італії або мають якесь легальне відношення до неї. Е сім також повинна бути активована на території цієї країни.

у мене є досвід активації есім Iliad за кордоном і все працює добре в роумінгу в ЄС. Поза ЄС ціни дуже високі.

Найкращі умови поза ЄС у TIM, але треба купувати фізичну картку знаходячись в Італії. А Vodafone IT вже додав Україну в євророумiнг.

Причина: Декiлька слiв про Vodafone IT

exdvag

Ненавиджу росію а вона мене.
Місто
some time in any city EU.Permanently from Lutsk
Телефон
Iphone from China
stasfree От дивись, не ображайся що я на Ти. Іду за Твоїм лінком...нажимаю attiva...далі перекидає на веб форму... Code fiscale.. passaporto, provincia, commune, i так далі, вся ця інфа вимагається...Ти в Італії жив під захистом чи візою? Чи permesso там як локальний маєш? Як Ти форму реєстрації пройшов?
За обов'язковість на е сім реєстрації на території Італії не знайшов. Текст відкорректував. Просто interesso sportiva уже..
Доповнено
Сторінка з умовами роумінгу для України у vodafone it
Послуга
Viaggia in Europa senza pensieri
2,99€/per 7 giorni
Costo di attivazione Gratutito
5 гіг інету на 7 днів

Там ще є примітка*
Travel Europa può essere attivata fino al 01/09/2025.
Le tariffe standard a consumo sono valide fino al 01/09/2025.
1000013639.png

Останнє редагування:
  • Like
Реакції: cat
Місто
Кишинев, Молдова
Телефон
iPhone 14 Plus
exdvag ні, я для Італії повністю іноземець, немає ніяких італійських документів

Для Iliad не потрібно ніяких доказів. Адресу можна вказати будь яку і є багато сервісів, де можна побачити свій codice fiscale, навіть якщо його немає. Просто в гуглі написати calcolo codice fiscale online і зайти на будь який сайт

з водафоном гірше, вони потребують фото codice fiscale або tessera sanitaria. Якщо цього немає - то треба їхати в Італію і купувати їх сім картку традиційним шляхом
Я думаю, що вони подовжать можливість активації travel europa. Ця послуга у них на сайті доступна давно.

Iliad непоганий звʼязок(принаймні на півночі країни), але у них умови гарні лише в ЄС. Чекаємо на 2026 рік, обіцяють додати Україну і Молдову в зону роумінгу з ЄС
Post automatically merged:

Ще у них є віртуальний оператор CoopVoce з можливістю активації єсім онлайн (навіть для іноземців) і непоганими пакетами інтернету поза ЄС

Місто
ЗСУ
Телефон
Xiaomi 14TPro Poco M5s
exdvag ні, я для Італії повністю іноземець, немає ніяких італійських документів

Для Iliad не потрібно ніяких доказів. Адресу можна вказати будь яку і є багато сервісів, де можна побачити свій codice fiscale, навіть якщо його немає. Просто в гуглі написати calcolo codice fiscale online і зайти на будь який сайт

з водафоном гірше, вони потребують фото codice fiscale або tessera sanitaria. Якщо цього немає - то треба їхати в Італію і купувати їх сім картку традиційним шляхом
Я думаю, що вони подовжать можливість активації travel europa. Ця послуга у них на сайті доступна давно.

Iliad непоганий звʼязок(принаймні на півночі країни), але у них умови гарні лише в ЄС. Чекаємо на 2026 рік, обіцяють додати Україну і Молдову в зону роумінгу з ЄС
Post automatically merged:

Ще у них є віртуальний оператор CoopVoce з можливістю активації єсім онлайн (навіть для іноземців) і непоганими пакетами інтернету поза ЄС
Цей непоганий оператор не має в 2025 році VoLTE. Знайома користується в Італії. Дзвінки в 2G

Зверху