Начинаю ругаться с ООО "ТриМоб"

Місто
Київ
Телефон
Motorola Edge 40
Директорові ТОВ «ТриМоб»
Гурському Станіславу Андрійовичу

ххххххххххххххххххх
т. +38067ххххххх

5 квітня 2012 року я виявив, що моя USIM-картка за номером +3809192ххххх пошкоджена та не знаходить мережу в жодному з телефонів.

Позвонивши на гарячу лінію за номером 0-800-50-11-88 та докладно описавши проблему, отримав відповідь, що можу замінити ушкождену USIM-картку за умови реєстрації в ТОВ «ТриМоб», надавши персональні дані відповідно до порядку, викладеного у Правилах надання та отримання послуг рухомого (мобільного) зв’язку та інших супутніх послуг ТОВ «ТриМоб», а саме п. 5.14 «Надання послуг Неконтрактним Абонентам».

6 квітня 2012 року, звернувшись Центру продажу та обслуговування Укртелекому, що у м. Києві, за адресою вул. Малиновського 19-А, я зареєструвався та отримав номер особогового рахунку ХХХХХХ, але відповідно до п.5.14.6 «Абонент, який отримує послуги рухомого (мобільного) зв’язку ТриМоб без укладання договору в письмовій формі та зареєстрований в ТриМоб має право на повернення невикористаної частини коштів після закінчення строку дії договору; заміну USIM-картки зі збереженням номеру телефону абонента; блокування номеру у разі втрати (крадіжки) номеру за зверненням абонента», але не отримав зазначених послуг.

Мені було відмовленно у заміні USIM-картки зі збереженням номеру телефону абонента із-за того, що у м. Києві, за адресою вул. Малиновського 19-А відсутні заготовки USIM-карток і немає технічної можливості здійснити заміну USIM-карток. На моє прохання співробітники Центру продажу та обслуговування Укртелекому зателефонували у найближчі центри за адресами вул. Горького, 40 та просп. Перемоги, 89-а – але і там були відсутня технічна можливость здійснити заміну USIM-карток. Заміна USIM-карток неконтрактним Абонентам не проводиться з серпня 2011 року із-за відсутності заготовок USIM-карток.

На мою пропозицію придбати іншу USIM-картку, зареєструвати її на той же особовий рахунок і повернути мені невикористані частину коштів у сумі 136,40 грн. з подальшим зарахуванням той же рахунок, мені теж було відмовленно.

Крім того, мені було відмовленно у перевірці роботи USIM-картки, із-за відсутності технічнох можливості, а саме відсутності будь-яких пристроїв, призначених для цього.

Особисто я не можу уявити, що у наш час заміна USIM-картки може займати час більше 1 години у будь-якому сервіс-центрі будь-якого оператора мобільного звязку України.

Станом на 8 квітня 2012 року проблема заміни USIM-картки зі збереженням номеру телефону абонента не вирішена.

p.s. Что еще написать советуете?!:)

Alex

Модератор
Команда форуму
Місто
Дніпро
Телефон
Huawei P60 Pro
Re: Начинаю ругатся с ООО "ТриМоб")))

советую написать не сказочку про козявочку, а четко поставленные вопросы, на которые ты хочешь получить ответ.

Місто
Київ
Телефон
Motorola Edge 40

так вопрос один - или меняйте карточку, или верните бабло))))

Alex

Модератор
Команда форуму
Місто
Дніпро
Телефон
Huawei P60 Pro

izon, в том тексте я не вижу четкой просительной части, поэтому отметил этот момент.

Місто
Київ
Телефон
Motorola Edge 40

Так еще не дописал)))

Місто
Ніжин / Ярослав

+1 до зауваги Alexа. У заяві традиційно має бути "..., ..., виходячи з вищенаведеного прошу: 1)..., 2)... 3)... "

Місто
Київ
Телефон
Motorola Edge 40

Блин... но почему в всех операторов все нормально проходит, а тут через одно место?! И где - в столице...

Місто
Київ
Телефон
Motorola Edge 40

В свое время с Киевстаре восстанавливал припейд номер за 2 месяца до официального введения услуги в действие...

BeePlus

Заблокирован
Місто
Харьков
Телефон
Moto

izon, посоветую продлить симку и подождать когда появятся болванки.
будешь выпендриваться не получишь ни симку ни номер.

Місто
Київ
Телефон
Motorola Edge 40
Симка как и все до сентября 2012

Місто
Киев
Телефон
6680
Сам в начале марта менял свою нерабочую карточку на пр. Победы. Припейд, девочка вставила в свой тел, удостоверилась что она нерабочая. Написал пару заявлений с заполнением паспортных данных. И все. Дали новую. Может мне просто повезло и у них тогда были заготовки?

BeePlus

Заблокирован
Місто
Харьков
Телефон
Moto
Optimusik, да все ждут новые тримобовские симки. старые давно закончились. (припейд)

Місто
Київ
Телефон
Motorola Edge 40
Сегодня в 9.00 перезвонила начальник смены, сказала что карточки есть на складе. После того как их оттуда заберут - мне дадут дополнительно знать.

Місто
Львів
Телефон
Xiaomi Mi A2 Lite "Київстар 4G 125 2018" + "Індивідуальний"
osot056, читать может и читают, а вот реагировать...
просто izon на 1188 позвонил небось еще,что ему старший смены перезванивала ))

Місто
Київ
Телефон
Motorola Edge 40
Итак, итог. Письмо я так никуда и не отправил - ибо попало бы по голове рядовым сотрудникам. Оно мне надо?! Нет...

В 14-00 перезвонили, предложили подъехать на пр-т Победы 89-А. В течении 15 минут все сделали.

Карточка новая, поменяли бесплатно. Карточка Укртелекома, не ТриМоба.

Почему это заняло столько времени? ИМХО - страна такая...

Зверху