Реєстрація
24.02.12
Місто
Запорожье
Телефон
M2007J20CG
Реєстрація
16.10.13
Місто
Хмельницький
Телефон
Samsung A54
ПриватБанк забезпечив кур’єрів «Нової Пошти» miniPOS терміналами

ПриватБанк завершив перший етап проєкту з оснащення кур’єрів філій і представництв «Нової Пошти» мінітерміналами. Вони дозволяють приймати безготівкову оплату будь-якими типами банківських карток або цифрових гаманців. Мінітермінали значно компактніші за традиційні торговельні термінали, тому дуже зручні для служб доставки.

«Сьогодні в адресній доставці наших стратегічних партнерів працює понад 1 000 мінітерміналів у 112 містах, а до кінця року ми забезпечимо можливість безготівкової оплати по всій країні, – заявив керівник напрямку з обслуговування торгових підприємств ПриватБанку Євген Васильцов. – Мінітермінал – це абсолютно нове покоління еквайрингового обладнання за дуже доступною ціною, яке дозволяє приймати до оплати будь-картки. Його спеціально розроблено з урахуванням специфіки роботи кур’єрських служб, кафе, таксі та малого бізнесу».

«Усі наші оновлення – заради клієнтів. Сподіваюся, що додаткова можливість безготівкової оплати послуг адресної доставки їм сподобається», – говорить Олександр Бульба, директор «Нової Пошти».

Щоб здійснити оплату, достатньо прикласти картку до мінітермінала, як показано на відео. Термінал приймає будь-які банківські картки – безконтактні, з чипом або магнітною смугою. Також через мінітермінал можна розплачуватися з Apple Pay або Google Pay.

За даними ПриватБанку, з початку 2019 року обсяг безготівкових оплат у мережі еквайрингу банку виріс на 46% порівняно з аналогічним періодом 2018 року. До кінця року банк планує збільшити мережу торгових терміналів до 220 тисяч, причому більшість із них будуть приймати безконтактні платежі.

https://privatbank.ua/news/2019/11/15/1069
 

yahoo

username
Реєстрація
21.11.09
Місто
Kharkiv
Телефон
Poco M3 Pro
Хм, кто-нибудь уже оплачивал наложку, через такие miniPOS терминалы Приватбанка?
 
Реєстрація
01.04.10
Місто
Львів
Телефон
POCO X3
Приложение в Андроид
Пытаюсь оплатить доставку, тапаю по отправлению, потом по "оплатить онлайн", крутится кружочек и ничего не происходит. Куда копать?
 

Mr.Alex

unknown
Реєстрація
02.04.08
Місто
Харків
Телефон
///F150 B2021
Rost_K, та "никуда", сам сталкивался. По совету "горячки" - открыл в смарте браузер и там оплатил. Правда с вводом номера телефона - там "свои траблы всплывающего окна", описывал тута как-то..
 
Реєстрація
01.04.10
Місто
Львів
Телефон
POCO X3
Mr.Alex, мне нужно было частично оплатить с бонусного счёта. В отделении показал штрих-код из приложения, девочка сосканировала и ок, 15 грн. доплатил наличкой.
 

Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Реєстрація
09.08.09
Місто
Михайлівка
Телефон
Lenovo P2
На «Новой почте» задержали парня, который пытался отправить наркотики
На днях в одном из запорожских отделений "Новой почты" был задержан 22-летний парень. Поведение гостя показалось сотрудникам почты подозрительным, и они вызвали на место полицию.



Во время обыска задержанного парня слало ясно, что опасения сотрудников не были беспочвенными — у клиента обнаружили наркотические вещества, которые он хотел отправить.

В тот же день по месту жительства парня был проведен обыск. Сотрудники полиции обнаружили и изъяли наркотические средства, которые были расфасованы и упакованы для дальнейшего сбыта.
 
Реєстрація
23.06.13
Місто
Хмельницкая область
Телефон
Motorola Edge 30 Neo
Terabajtik, общался с сотрудниками нп, у них это регулярно. Часто обнаруживают уже на передаче отправления "клиенту", так потом сотрудников что приниали на месте опрашивают.
 
  • Wow
Реакції: drmz
Реєстрація
27.10.07
Місто
Київ
Телефон
iPhone SE2/Samsung A05
Я не очень часто пользуюсь НП, но столкнулся с глюком. Купил в Декатлоне товар, заплатил. Пришло письмо что они отправили, тебе НО отпишется. Уже много у них покупал, всегда сразу приходило уведомление из приложения. А тут два дня молчок. Звоню в Декатлон - говорю что за фигня. Они мне дали номер накладной, говорят - он уже в отделении.
Пошел в отделение - сразу говорит мне оператор - эта посылка еще не отправлена. А потом решила еще в какой-то базе глянуть - и оказалось да, у них уже лежит. Отдали без вопросов.
В андроид приложении никаких посылок мне не было а как только получил - пришел алерт, что я получил свою посылку. То есть ошибок в номере и получателе не было.
 

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Реєстрація
30.01.08
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Глюки НП. Мені так також від UTECа 2 тижні посилку зберігали на відділенні. ПОки УТКА з НП вирішувала, хто накосячив.
 

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Реєстрація
30.01.08
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Шо за новий прикол? Всі відправлення важче 1кг пакувати в коробки.
 
  • Wow
Реакції: drmz
Реєстрація
01.04.10
Місто
Львів
Телефон
POCO X3
Всі відправлення важче 1кг пакувати в коробки.
25 октября в ФБ писали:
Поставщик прислал сообщение:
"В связи с изменением условий отправки посылок Новой почтой, с 23/10/19 ВСЕ посылки весом более 1кг БУДУТ УПАКОВАНЫ В КОРОБКУ!!!
Соответственно стоимость доставки будет ДОРОЖЕ ориентировочно на 25грн!
В целях экономии средств на доставку предлагаем воспользоваться услугами Укр.почты."
Новой Почте срочно нужны деньги?)
 
Реєстрація
30.11.19
Місто
Луцьк
Новый график работы в декабре: работаем для вас еще дольше!
29.11.2019


Более 1900 отделений и курьеры «Нова Пошта» изменят график работы в воскресенье. Теперь отделения в областных и некоторых районных центрах и селах будут работать на час дольше, а в Киеве, Днепре, Львове, Одессе и Харькове – на 2 часа дольше. Мы сменили график, чтобы все желающие успели забрать и отправить посылки, грузы, и конечно, новогодние подарки! Мы заботимся о наших клиентах и хотим всегда радовать их доставкой будущего. Отделения начинают работать по новому графику с 1 декабря 2019 года. Точный график работы каждого отделения можно посмотреть здесь: https://novaposhta.ua/timetable


На сайті ще на дану хвилину графіки не оновлені по відділеннях. З 1.12 напевно буде оновлення інформаційне.
 

drmz

маниакально-депрессивный стэндап
Реєстрація
13.03.09
Місто
Гуляйполе
Будут очереди, давки, дефибриляторы и несколько дней без интернета\электричества. https://red-forum.com/threads/Интернет-аукционы-и-доски-объявлений.14785/post-1535151
НП своими инновация не устает удивлять.

«Нова Пошта» готується рятувати: в 7 містах будуть встановлені дефібрилятори
14.11.2019
Установка дефібриляторів в місцях скупчення людей вдвічі підвищує шанси на виживання у випадку зупинки серця. «Нова Пошта» турбується про здоров’я своїх клієнтів та співробітників, тому встановлює 10 пристроїв для «запуску» серця в 7 містах: Полтаві, Києві, Дніпрі, Одесі, Харкові, Львові і Хмельницькому – там, де найбільші скупчення людей. В Полтаві та Києві – це офіси та Київський інноваційний термінал, у Львові та Хмельницькому – інноваціні термінали, в інших містах – великі відділення. Цей проєкт – логічне продовження турботи «Нова Пошта» про людей. Наприклад, з 2018 року в компанії реалізовується найбільший проєкт медичного страхування співробітників – вже застраховано більше 18 тис. людей по всій країні. За 9 місяців цього року було вже більше 33 тис. звернень, загальна сума компенсації склала більше 28 млн гривень.
«Нашим співробітникам і раніше доводилось надавати першу допомогу у відділеннях. Ми встановлюємо дефібрилятори та навчаємо наших людей з ними працювати. Але дуже сподіваємося, що нам ніколи не доведеться ними скористатися», - говорить Олександр Бульба, директор «Нова Пошта».
21 вересня команда «Нова Пошта» взяла участь у всеукраїнських змаганнях «Кубок Парамедик 2019», на яких представники різних компаній, які не мають медичної освіти, змагалися в наданні домедичної допомоги. На змаганнях команда компанії зайняла перше місце.
Проєкт установки дефібриляторів проводиться спільно з компаніями «Парамедик» та SAR.
 

EricX

Morpheus
Реєстрація
26.10.07
Місто
Івано-Франківськ
Использовать дефибриляторы наверное должен квалифицированный медецинский персонал? Не? Нужно удостовериться в полной остановке сердца, иначе можно сделать только хуже.
 

drmz

маниакально-депрессивный стэндап
Реєстрація
13.03.09
Місто
Гуляйполе
@EricX скорей всего очередной схематоз от НП с льготным ввозом якобы под свои нужды. Они за год wifi много где забыли раздать, а где-то уже и отключили(по техническим причинам), к тому же текучка у них сильная, спец с корочкой с курсов по дефибрилятору уйдет и все пропало.
Post automatically merged:

Оплата за самолеты.

Понад 4500 кг макулатури за 3 місяці: «Нова Пошта» масштабує проект зі збору вторсировини у відділеннях
02.12.2019
В квітні-липні «Нова Пошта» провела пілот зі збору упаковки в 10 відділеннях Києва. Клієнти мали змогу залишити коробки та пакувальні матеріали в спеціальних боксах для збору вторсировини. У кожному відділенні було встановлено по три бокси. В одному збирався папір, картон і паперовий ущільнювач. У другому — прозорі стрейч- та пупирчасті плівки, в третьому — пакети та кольорова стрейч-плівка. У відділеннях, де пілот не проводився, вторсировина, як і раніше, збирається співробітниками і передається на подальшу переробку.

«Ми збільшили об’єми зібраної макулатури та поліетілену на 153%. За три з половиною місяці у рамках пілотного проекту було зібрано 4561 кг вторсировини у 10 відділеннях. Близько 80% усієї зібраної вторсировини — це папір, гофрокартон та паперовий ущільнювач, а 20% — стрейч, пупирчаста плівка та пакети», — говорить Олександр Бульба, директор «Нова Пошта».

Компанія вирішила масштабувати проект. На першому етапі в грудні збір вторсировини буде запущений у всіх поштових та вантажних відділеннях Києва, Харкова, Дніпра, Одеси, Львова та Полтави. В 2020 році компанія вивчить досвід масштабування на мільйонники та розгляне можливість подальшого масштабування на решту відділень компанії.

При масштабуванні проекту ми вирішили залишити 2 бокси: один для макулатури та гофрокартону, і один для всього поліетилену, без розподілу на кольоровий та прозорий. Більш глибоке сортування поліетілену будуть здійснювати підрядники, які забирають в нас вторинну сировину. Це зроблено для спрощення процесу сортування нашими клієнтами.

Турбота про екологію для «Нова Пошта» — це частина бізнес-стратегії, суть якої — раціональне використання ресурсів та мінімізація негативного впливу на навколишнє середовище. Саме тому компанія при перевезенні вантажів та посилок використовує лише упаковку, яку можна здати на вторинну переробку. В «Нова Пошта» налагоджено повний цикл збору вторсировини — збір відбувається на терміналах та у відділеннях, далі вторсировина передається на переробку. Компанія співпрацює з більш, ніж 20 українськими підрядниками. За 10 місяців 2019 року «Нова Пошта» зібрала майже 1300 тон вторсировини, що на 36% більше, ніж за аналогічний період минулого року.

Нагадаємо, з кінця квітня відділення «Нова Пошта» поступово перейшли на новий тип упаковки: замість пінопласту використовується папір вторинної переробки. https://novaposhta.ua/news/rubric/2/id/6537


Шо за новий прикол? Всі відправлення важче 1кг пакувати в коробки.
 

yahoo

username
Реєстрація
21.11.09
Місто
Kharkiv
Телефон
Poco M3 Pro
@EricX скорей всего очередной схематоз от НП с льготным ввозом якобы под свои нужды. Они за год wifi много где забыли раздать, а где-то уже и отключили(по техническим причинам), к тому же текучка у них сильная, спец с корочкой с курсов по дефибрилятору уйдет и все пропало.
В моём отделении НП недавно был установлен AED (автоматический внешний дефибрилятор). Не вижу причин для хейта.
 

EricX

Morpheus
Реєстрація
26.10.07
Місто
Івано-Франківськ
@yahoo, каков порядок его использования? Кто это будет делать? Кто будет контролировать чтоб дефибрилятор использавало только лицо с медецинским образованием? Какое питание у дефибрилятора? Батарейное или от сети? Кто будет отвечать если при использовании погибнет пациент либо человек с дури сам себя им убьёт?
А то любят у нас гонять понты...
 
Зверху