Тариф передплати «Вільний Лайф. Регіон 2020» (архівний)

vlady

Модератор
Команда форуму
Реєстрація
24.07.18
Місто
Київ
Телефон
iPhone 11
Це архівний тариф, його не можна підключити.

Тариф «Вільний Лайф. Регіон 2020»

Пакет послуг на 4 тижні«Вільний Лайф. Регіон 2020»«Вільний Лайф. Регіон 2020» з послугою "Плюс"
ІнтернетБезліміт (50 ГБ, далі - шейп)*Безліміт (100 ГБ, далі - шейп)*
Мобільна точка доступу (роздача інтернету через пристрої)Безкоштовно
Дзвінки на всі номери по Україні (Міські, мобільні, lifecell)1600 хв, Далі - безліміт на lifecell2100 хв, Далі - безліміт на lifecell
Соцмережі (Facebook, Instagram, Twitter);
Месенджери (BiP, Messenger, Skype, Telegram, Viber, WhatsApp)
Безліміт
Хмарне сховище lifebox50 ГБ
Звичайна Вартість275 грн/4 тижні325 грн/4 тижні
Якщо номер lifecell зареєстровано персоніфіковано250 грн/4 тижні300 грн/4 тижні
Якщо номер перенесено до lifecell150 грн/4 тижні200 грн/4 тижні

Корисні коди USSD
Підключення та управління послугою «Тарифна підписка»*490#
Управління послугою "Плюс"*165#
Повторне замовлення пакету послуг*700#
Замовлення пакету послуг на 1 день*103#

*Безлімітний інтернет
За умовами тарифного плану надається необмежений обсяг інтернет-трафіку на період дії пакету послуг.
Після використання перших 50 ГБ на максимально можливій швидкості в мережі (100 ГБ при активованій послузі «Плюс») швидкість інтернет-трафіку буде становити до 1 Мбіт/сек до кінця дії оплаченого пакету послуг на 4 тижні.

Послуга "Плюс"
Додатково отримайте до свого основного пакету послуг плюс 50 ГБ на максимально можливій швидкості в мережі, 500 хв на всі номери по Україні (міські, мобільні, lifecell) за додаткові 50 грн. Для підключення послуги наберіть *165#. З моменту підключення плата за послугу стягується при кожній оплаті пакету послуг на 4 тижні. Кожен наступнй пакет послуг буде нараховуватись з послугою "Плюс".

Регіон дії пакетів послуг
Пакет послуг (на 4 тижні/1 день) з наведеними умовами діють на території таких областей України:
Вінницька,
Донецька,
Закарпатська,
Запорізька,
Івано-Франківська,
Кіровоградська,
Луганська,
Полтавська,
Рівненська,
Сумська,
Тернопільська,
Херсонська,
Хмельницька,
Черкаська,
Чернівецька
та в деяких районах інших областей України:

Волинська
Горохівський, Камінь-Каширський, Ківерцівський, Ковельський, Луцький, Любешівський, Любомльський, Маневицький, Ратнівський, Рожищенський, Старовижівський, Шацький

Дніпропетровська
Апостолівський, Васильківський, Криворізький, Магдалинівський, Межівський, Нікопольський, Новомосковський, Павлоградський, Петропавлівський, Покровський, П'ятихатський, Софіївський, Царичанський, Широківський, Юр'ївський

Житомирська
Баранівський, Бердичівський, Ємільчинський, Лугинський, Любарський, Народицький, Овруцький, Олевський, Романівський, Чуднівський

Львівська
Бродівський, Золочівський, Мостиський, Радехівський, Самбірський, Сколівський, Старосамбірський, Турківський Миколаївська Арбузинський, Березнегуватський, Братський, Веселинівський, Вознесенський, Врадіївський, Доманівський, Єланецький, Кривоозерський, Первомайський, Снігурівський

Одеська
Ананьївський, Арцизький, Балтський, Березівський, Великомихайлівський, Іванівський, Ізмаїльський, Кілійський, Кодимський, Подільський, Окнянський, Любашівський, Миколаївський, Роздільнянський, Савранський, Саратський, Тарутинський, Татарбунарський, Захарівський, Ширяївський

Харківська
Балаклійський, Барвінківський, Близнюківський, Богодухівський, Борівський, Валківський, Зачепилівський, Золочівський, Ізюмський, Кегичівський, Коломацький, Красноградський, Краснокутський, Куп'янський, Лозівський, Сахновщинський, Шевченківський

Чернігівська
Варвинський, Коропський, Талалаївський

Інформацію про райони, в межах яких діє пакет послуг, наведено станом на 16.07.2020 без урахування положень Постанови Верховної Ради України «Про утворення та ліквідацію районів» від 17.07.2020.

Використання пакетів послуг за тарифом «Вільний Лайф. Регіон» поза межами регіону дії
При користуванні пакетом послуг за межами регіону дії надається пакет послуг на 4 тижні, що включає 30 ГБ, 1000 хв на всі номери по Україні (міські, мобільні, lifecell), далі - безліміт на lifecell, безліміт на соцмережі та месенджери.

При використанні пакету послуг тарифного плану з активованою послугою «Плюс» за межами регіону дії пакету послуг, відповідно до умов послуги «Плюс» надаються додаткові 30 ГБ (замість 50 ГБ на максимальній швидкості у межах наданого безліміту при використання послуги «Плюс» в межах регіону дії) та 500 хв на всі номери по Україні (міські, мобільні, lifecell) за додаткові 50 грн. Підключення послуги: *165#

Пакет послуг на 1 день
При несвоєчасній оплаті пакету послуг на 4 тижні буде автоматично нараховуватися пакет послуг на 1 день, наповнення якого залежить від суми на рахунку, щоб ви завжди залишалися на зв’язку.

Якщо сума на рахунку ≥ 20 грн
  • Інтернет: 500 МБ
  • Дзвінки на всі номери по Україні: 50 хв
  • Безліміт на lifecell, який надається після використання хвилин на всі номери по Україні, наданих у пакеті послуг на 1 день
  • Вартість пакету послуг на 1 день: 20 грн
Якщо сума на рахунку < 20 грн
  • Інтернет: 100 МБ
  • Дзвінки на всі номери по Україні: 10 хв
  • Безліміт на lifecell, який надається після використання хвилин на всі номери по Україні, наданих у пакеті послуг на 1 день
  • Вартість пакету послуг на 1 день: 10 грн
Якщо сума на рахунку < 10 грн
  • застосовується стандартна тарифікація
Як уникнути нарахування пакетів послуг на 1 день:
  • Налаштуйте Автооплату і пакет послуг на 4 тижні за вашим тарифом буде оплачуватися вчасно та автоматично.
  • Замовляйте 6 або 12 пакетів послуг за вашим тарифом наперед з вигодою до 15% з послугою «Тарифна підписка».
Керування пакетом послуг на 1 день: *103#

Стандартна тарифікація
Стандартна тарифікація застосовується, якщо:
  • не оплачено пакет послуг на 4 тижні або на 1 день;
  • вичерпався обсяг окремої послуги у межах пакету послуг на 4 тижні або на 1 день до закінчення періоду його дії;
  • використовуються послуги, не включені до пакетів послуг на 4 тижні або 1 день.
Дзвінки на всі номери по Україні (міські та мобільні, включаючи lifecell)2 грн/хв
SMS по Україні10 SMS за 5 грн в день користування

Інтернет (МБ надаються до кінця дня):
Якщо на рахунку більше ≥ 15 грн500 МБ / 15 грн
Якщо на рахунку < 15 грн250 МБ / 7,5 грн
Якщо на рахунку < 7,5 грн1 МБ / 0,50 грн
Після оплати 30 грн впродовж днябезліміт 2.5G

За наявності на рахунку суми більшої ніж 2 коп, але недостатньої для оплати хвилини вихідного та/або переадресованого дзвінка за стандартною вартістю, абоненту нараховується кількість секунд, відповідна до залишку коштів на рахунку (з розрахунку вартості 1 сек=0,033 грн).

Нараховується пакет з 10 SMS, який діє до кінця доби (за київським часом). Починаючи з 11-ої SMS за добу або у випадку, якщо на рахунку менше 5 грн вартість становитиме 2 грн за кожне SMS.

Інші умови тарифного плану
При переході на тарифні плани на умовах усного договору з пакетами послуг, які діють у межах певних регіонів (не по всій території України), переносяться усі невикористанні об’єми послуг з попереднього тарифу. Перенесені об’єми послуг діють до завершення періоду, на який їх було нараховано.

При переході з тарифу «Вільний Лайф. Регіон 2020» на тарифні плани на умовах усного договору з пакетами послуг, які діють на всій території України, невикористані об’єми послуг за пакетом послуг на 4 тижні/ 1 день тарифного плану «Вільний Лайф. Регіон 2020» зберігаються на строк до завершення періоду, на який їх було нараховано, і можуть бути використані при повторному переході абонента в межах вказаного строку на тарифний план, в якому існують пакети послуг, які діють в межах певних регіонів (не по всій території України).

Переадресовані дзвінки тарифікуються за тарифами вихідного дзвінка залежно від напрямку дзвінка. У випадку, якщо на момент переадресації дзвінка в поточний день у вас не було вихідних подій у регіоні дії пакету послуг тарифного плану, то вартість переадресованих дзвінків буде рахуватися як поза зоною дії пакету послуг тарифного плану. При здійсненні переадресації на номери lifecell стягується додатково плата за переадресацію – 0,50 грн за дзвінок.

Умови тарифного плану наведено станом на 08.03.2023 р.

Дата введення тарифного плану в дію ─ 23.07.2020 р.

Тарифний план діє на всій території України. Пакети послуг із зазначеними вище умовами діють у вказаних вище регіонах. Отримання послуг на тимчасово окупованих та неконтрольованих територіях України може бути обмежене або неможливе у зв’язку з обставинами, що знаходяться поза межами впливу та контролю оператора.
 
Причина: Зміни з 19.04.2022
Останнє редагування:

vlady

Модератор
Команда форуму
Реєстрація
24.07.18
Місто
Київ
Телефон
iPhone 11
Інформуємо, що через військову агресію росії, задля забезпечення безперервності роботи мобільної мережі та низку економічних чинників з 27 липня 2022 року відбудеться ряд змін у тарифікації послуг, зокрема:

Нова вартість пакету послуг на 4 тижні за тарифом у грн:з послугою ПЛЮС
Стандартна вартість220 грн270грн
Номер зареєстровано або персоніфіковано190 грн240 грн
Номер перенесено до lifecell150 грн200 грн

Новий збільшений об’єм послуг: 1600 хвилин на всі номери по Україні.

Вартість пакету послуг на 1 день становитиме 18 грн. Також змінюється стандартна тарифікація. Інші умови без змін.

До 31 серпня 2022 року включно ви маєте можливість безкоштовно змінити тариф на будь-який інший, доступний для підключення.

Шанс уникнути змін! Встигніть придбати до 26.07.2022 року (включно) за поточною ціною 6 або 12 пакетів послуг та ще й зі знижкою до 15% з послугою «Тарифна підписка».
 
Реєстрація
27.08.11
Місто
Днипро
Телефон
Samsung A7 (2017)
У Дніпрі перейшов у цей тариф (номер персоніфікований), через декілька місяців прийшло запрошення на перехід у стандартний Вільний лайф зі знижкою 20% на 3 абонплати. Було 190 грн, стане 188 грн.
 
Зверху