Новини lifecell

Roman_UA

linux user
Місто
ČR
Телефон
Samsung S25U|OnePlus 6T
Morino, так автоматично додадуть роумінг чи потрібно буде міняти тариф? Бо якось незрозуміло написано...
Зміна тарифу в роумінгу (після його відключення) буде можлива лише в системі мій лайселл, правильно?

Місто
Хмельницький
'Roman_UA, Так. Але це якщо у Вас е домтуп до МЛС. А якщо пароль забули, СМС не прийде, оригінал-носій SIM-картки загублено або до нього нема доступу - тоді, мабуть, тільки вертати сімку в Україну.

Місто
Чоп-Ужгород
Телефон
Iphone 13 pro
А що там з Максі? Читаю в дружини, що перейменовують в максі2025 і закривають, а її переводять на звичайний максі без зміни ціни. Мені такої смс не було. В мій лайфскл пишуть, що переводять лиш тих, хто отримав смс

Місто
Одеса
З 1 січня 2026 року Україна приєднується до єдиного роумінгового простору з Європейським Союзом, у межах якого впроваджується принцип «роумінг як вдома» (RLAH, Roam Like At Home) - приєднання України до єдиного роумінгового простору з Європейським Союзом. Завдяки цьому українці зможуть користуватися своїми тарифами не лише вдома, а й у країнах ЄС без додаткових доплат — як під час дії воєнного стану, так і після його завершення.

Коротко кажучи будуть зміни в деяких тарифах.
Перейти до новини
Мене цікавить інше , це тепер можна буде закупатися румунськими чи польськими сім картами і нормально в Україні користуватися? 😏

yanv

Заступник міністра Мін. Свинорильства
Місто
Uzhhorod
Телефон
Samsung A14
Зверху