Об'єднання форумних дописів

Місто
Київ
Телефон
Motorola Edge 50 Neo
Я розумію, з яких міркувань може вводитися об'єднання повідомлень. Але при цьому є й деякі негативні наслідки. Наприклад, мій допис https://red-forum.com/threads/Сусіди-проблеми-й-шляхи-їх-вирішення.21939/post-2208485 складається з трьох автоматично об'єднаних, які були відповідями на різні дописи різних користувачів. Коли хтось позначає ту чи іншу реакцію на мій допис, насправді незрозуміло, на який із моїх вихідних дописів той читач зреагував. Теоретично може бути так, що різні дописи, які форум автоматично об'єднав, викликають у якоїсь людини різні (можливо, навіть протилежні) реакції, й тоді ця людина не зможе (не технічно не зможе, а з міркувань логіки) застосувати до об'єднаного допису жодної з них. Я не маю готових рішень, але цікаво, чи хтось із шановної адміністрації форуму думав про такі речі.
У будь-якому разі, якщо колись з'явиться категорія користувачів "Ті, чиї дописи не об'єднувати автоматично", хотів би в ній опинитися :). (Я ніколи не накручую штучно кількість своїх форумних дописів, і взагалі пишу не так часто.)

Останнє редагування:
Місто
Київ
Телефон
Motorola Edge 50 Neo
Достатньо витримати інтервал між повідомленнями. Якщо не помиляюся, то це 10 хвилин.
Дуже дякую за відповідь, ну й буду вдячний, якщо у Вас (чи ще когось із команди форуму) колись дійдуть руки перевірити, чи дійсно час саме такий. Якщо це так, можливо, колись вирішите його скоротити. Наприклад, коли в якийсь момент між службовими справами заходжу на форум і бачу в одній темі кілька відносно свіжих повідомлень, на які є що сказати у відповідь, навряд чи чекатиму по 10 хвилин між відповідями.

plebis

why so serious?
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
S25FE
Час не налаштовується через адмінку нажаль, тільки факт наявності проміжку
бачу в одній темі кілька відносно свіжих повідомлень, на які є що сказати у відповідь, навряд чи чекатиму по 10 хвилин
Раджу просто або цитувати те, на що відповідаєш, виділяючи текст або тицяти на tag - тоді той, кому відповідаєш, отримає нотіфікейшн
1775035980142.png

1775035867585.png
1775036003616.png

Місто
Київ
Телефон
Motorola Edge 50 Neo
Час не налаштовується через адмінку нажаль, тільки факт наявності проміжку
Дякую, зрозумів. А яке розширення використовується, якщо не секрет? (Виправте мене, якщо я помиляюся, але, наскільки розумію, ця функція підтримується не самим XenForo, а розширеннями, і в якомусь із них той час, здається, можна налаштовувати.
Раджу просто або цитувати те, на що відповідаєш, виділяючи текст або тицяти на tag - тоді той, кому відповідаєш, отримає нотіфікейшн
Так я завжди й цитую, на що відповідаю. Це ж не впливає на те, про що я писав на початку теми. Я прочитав допис учасника А, виділив текст, відповів, він отримав сповіщення. Через 30 секунд я прочитав допис учасника Б, виділив текст, відповів, він отримав сповіщення. Мої дописи автоматично об'єднано в один. Іще через 5 хвилин учасник В читає мій об'єднаний допис, йому подобається моя відповідь користувачу А і злить моя відповідь користувачу Б. Як він продемонструє свою реакцію, і як на це впливає те, що над кожною з моїх відповідей процитовано, на що саме й кому саме я відповідав, і що учасники А і Б отримали відповідні сповіщення?

Останнє редагування:

студент

Moderator
Команда форуму
Місто
Вінницька, Бухарест, Київ
Телефон
i13ProMax, G86P, bbQ20
Враховуючи специфіку роботи мода, я зазвичай перечитую тему, а вже потім, цитуючи, відповідаю на всі повідомлення що хочу. Інакше або чекати 15 хв, або маємо склейку.

Місто
Київ
Телефон
Motorola Edge 50 Neo
Ще, як варіант, видаляти з об'єднаного повідомлення строку
Код:
[automerge]1775025838[/automerge]
Але я не знаю, чи бачать її користувачі ....
О, дякую, зараз перевірив — цей рядок видно, зараз спробую з цим "погратися".

Тест для роз'єднання об'єднаного допису.

plebis

why so serious?
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
S25FE
Місто
Київ
Телефон
Motorola Edge 50 Neo
Спробував, але, ще тільки відкривши вікно редагування, зрозумів, що це нічого не дасть: адже навіть після видалення того рядка розділити редагований допис на два неможливо.

Місто
Київ
Телефон
Motorola Edge 50 Neo
Видалення строки не для роз'єднання, а лиш для зменшення полотна повідомлення. Розділення неможливе в принципі.
Зрозумів. Але "полотно" там і так змінюється відносно незначно, якщо об'єднувані повідомлення не по одному чи два рядки. А от принципова неможливість розділення — це все ж таки дещо незручно.

студент

Moderator
Команда форуму
Місто
Телефон
i13ProMax, G86P, bbQ20
Тут або колупати php/скрипти, щоб зменшити час.
Або, все ж, відповідати після прочитання всіх нових повідомлень. Якщо вимкнути мод, то ваші N відповідей, одне за одним, також не дуже доречні, чи не так?)) Чи типу норм, як буде 4-6 окремих постів від одного користувача? Просто щоб смайлики/реакції зручніше ставити?))

• Like
Реакції: GAS

ПотапаПапа

ОстапаПапа
Місто
Черновцы
Телефон
Samsung Galaxy S24fe
Не так. Это ж не телега где пиликает после каждого поста если чат не на мьюте. Тут пофигу - зашёл почитать и вообще параллельно как идут посты чела: одной простынью или же пятью наволочками. Ну вот какая разница?
И таки да - я очень часто хочу кому то лайкнуть одну часть поста, а другую - наоборот дизнуть. А посты чела объединились и приходится вместо просто двух реакций ПИСАТЬ СВОЙ ПОСТ в ответ.

студент

Moderator
Команда форуму
Місто
Телефон
i13ProMax, G86P, bbQ20
Який жах (с) :)
Виявляється, на форумі пекельні борошна в окремих користувачів)) А як згоден з першою частиною речення, а другою ні?) Всім не вгодиш, тож вже як є, або відключити, щоб ПотапаПапа меньше писав і більше лайкав)))

Місто
Київ
Телефон
Motorola Edge 50 Neo
Або, все ж, відповідати після прочитання всіх нових повідомлень.
Ви маєте на увазі відповідь в одному дописі? Тоді у форумі замість допису, в якому автоматично об'єднано два мої дописи, з'явиться одразу єдиний допис, але ж тоді це в будь-якому разі не впливає на зручність чи незручність читання та (або) коментування для інших учасників. Просто в наведеному мною вище прикладі учасники А і Б отримають сповіщення одночасно.
Якщо вимкнути мод, то ваші N відповідей, одне за одним, також не дуже доречні, чи не так?)) Чи типу норм, як буде 4-6 окремих постів від одного користувача?
Я можу говорити лише про своє особисте сприйняття. Я, навіть якщо побачу 8 дописів від одного учасника, сприйматиму їх абсолютно нормально, якщо вони будуть цікавими і якщо при цьому вони стосуватимуться різних речей (але в рамках загальної теми обговорення), що зробило б їх об'єднання не зовсім доречним (з моєї точки зору).
Тобто припустімо, що є обговорення "Особисті новини учасників". У ньому два дописи, на які хтось відповідає:
Учасник 1 сказав(ла):
На городі бузина.
Співчуваю!
Учасник 2 сказав(ла):
Вітаю!
Я був би тільки радий бачити ці дві відповіді окремими дописами.

Зверху