Я розумію, з яких міркувань може вводитися об'єднання повідомлень. Але при цьому є й деякі негативні наслідки. Наприклад, мій допис https://red-forum.com/threads/Сусіди-проблеми-й-шляхи-їх-вирішення.21939/post-2208485 складається з трьох автоматично об'єднаних, які були відповідями на різні дописи різних користувачів. Коли хтось позначає ту чи іншу реакцію на мій допис, насправді незрозуміло, на який із моїх вихідних дописів той читач зреагував. Теоретично може бути так, що різні дописи, які форум автоматично об'єднав, викликають у якоїсь людини різні (можливо, навіть протилежні) реакції, й тоді ця людина не зможе (не технічно не зможе, а з міркувань логіки) застосувати до об'єднаного допису жодної з них. Я не маю готових рішень, але цікаво, чи хтось із шановної адміністрації форуму думав про такі речі.
У будь-якому разі, якщо колись з'явиться категорія користувачів "Ті, чиї дописи не об'єднувати автоматично", хотів би в ній опинитися
. (Я ніколи не накручую штучно кількість своїх форумних дописів, і взагалі пишу не так часто.)
У будь-якому разі, якщо колись з'явиться категорія користувачів "Ті, чиї дописи не об'єднувати автоматично", хотів би в ній опинитися
Останнє редагування: