Оператор Jio (Індія)

Місто
🟦🟨
Телефон
Піксель
golova
Для чого будувати gsm\umts, якщо можна LTE, і ніхто не заважає дати в безкоштовне використання лайфселу, як лайфсел дає свої частоти СДМА Інтеру зараз для користування.
Ось найкращий кейс запуску 4g https://en.m.wikipedia.org/wiki/Jio?wprov=sfla1
При цьому, для Джіо навіть Ґуґл розробив бюджетні пристрої.
Я щиро раджу ІТ саме так розвиватися.

lsd

Місто
Киев
Телефон
OP10Pro, S23U, S24U
Re: Будущее Интертелекома

knedlyk, а чего вы к этому джио прицепились? Совсем не подходит к интеру. У тех 350 миллионов пользователей и нормальные обороты, а не концы с концами сводят...

Місто
🟦🟨
Телефон
Піксель

knedlyk, а чего вы к этому джио прицепились? Совсем не подходит к интеру. У тех 350 миллионов пользователей и нормальные обороты, а не концы с концами сводят...
Вони теж починали з "нуля". У них дуже класний бізнес-кейс, як вирости з чистого 4ж-оператора до популярного бренда.

SerP

@serhii13serp (tlg)
Місто
Одесса-мама
Телефон
Xiaomi Redmi 3

Кнедлик
один вопрос - ты в курсе, сколько денег вбухано в джио и с каких убытков стартовала компания (особенно при жутчайшем демпинге первый год) и сколько денег у чувака, который это все замутил?
Вопрос два - ты реально думаешь, что он бы рискнул повторить это в Украине?

Місто
🟦🟨
Телефон
Піксель

Кнедлик
один вопрос - ты в курсе, сколько денег вбухано в джио и с каких убытков стартовала компания (особенно при жутчайшем демпинге первый год) и сколько денег у чувака, который это все замутил?
Вопрос два - ты реально думаешь, что он бы рискнул повторить это в Украине?
Так, я читав історію компанії. Їй вдалося побудувати альянс, взяти в партнери відомого розробника софта та харда і запустити голос поверх даних. Але вдалося же, SerP.

SerP

@serhii13serp (tlg)
Місто
Одесса-мама
Телефон
Xiaomi Redmi 3

Кнедлик
Если "так", то назови цифры и ответь про Украину.

Місто
Харьков
Но только количество населения очень разное... Т.е. нельзя сказать, что это такая ситуация. Нужна крупная инвестиция, но в наших реалиях не отобъется. Ну или субсидирование/кредитование залоченных телефонов + в подарок связь. Хотя на такое даже большая тройка не идёт

Місто
🟦🟨
Телефон
Піксель
Но только количество населения очень разное... Т.е. нельзя сказать, что это такая ситуация. Нужна крупная инвестиция, но в наших реалиях не отобъется. Ну или субсидирование/кредитование залоченных телефонов + в подарок связь. Хотя на такое даже большая тройка не идёт
Скажу за себе. Велика трійка уже мало що може запропонувати нового, фактично зараз йде змагання за швидкості, а не контентні послуги, а той контент, який запустили, виглядає малопривабливим за рідким виключенням. Партнерство з Google (сервіси, обладнання), Нетфліксом і Hulu, стрімінговими сервісами і чітке позиціонування продуктів під певні категорії (молодь, ІТ-сектор, публічний сектор, студенти) може створити унікальні моделі тут в Україні. Гадаю, що під унікальні ідеї знайдуться інвестиції.

Місто
Львів
Телефон
Samsung S24+
І скільки знайдеться споживачів таких унікальних сервісів? Усе ІТ нараховує нарахі ~150тис інженерів, для прикладу

Місто
Kyiv
Телефон
Samsung A72
Скажу за себе. Велика трійка уже мало що може запропонувати нового, фактично зараз йде змагання за швидкості, а не контентні послуги, а той контент, який запустили, виглядає малопривабливим за рідким виключенням. Партнерство з Google (сервіси, обладнання), Нетфліксом і Hulu, стрімінговими сервісами і чітке позиціонування продуктів під певні категорії (молодь, ІТ-сектор, публічний сектор, студенти) може створити унікальні моделі тут в Україні. Гадаю, що під унікальні ідеї знайдуться інвестиції.
З того, що ти сказав за себе, не дуже зрозуміло, за що саме ти готовий докидувати оператору сотню гривень щомісяця.

Місто
🟦🟨
Телефон
Піксель
З того, що ти сказав за себе, не дуже зрозуміло, за що саме ти готовий докидувати оператору сотню гривень щомісяця.
Наприклад, зараз я раз на рік плачу 500 грн. Google за доступ до 100 ГБ на диску. Я готовий платити ці гроші й оператору, який матиме партнерську угоду з Google.

Місто
Kyiv
Телефон
Samsung A72
Наприклад, зараз я раз на рік плачу 500 грн. Google за доступ до 100 ГБ на диску. Я готовий платити ці гроші й оператору, який матиме партнерську угоду з Google.
Можливо. Але, як на мене, немає сенсу зав'язуватися на посередника, якщо можна отримати те ж саме у гугла. Це мала б бути якась суттєво (в рази?) вигідніша пропозиція.
Лайфбокс дає +400% об'єму за +15% до ціни у порівнянні з гуглом. Але і це недостатня вигода за втрату звичної зручності і незалежності від оператора.
Операторам в цьому плані доволі складно конкурувати з топами індустрії. Тому питання нових, дійсно привабливих сервісів для них не таке просте, як може здатися.

Місто
🟦🟨
Телефон
Піксель
Можливо. Але, як на мене, немає сенсу зав'язуватися на посередника, якщо можна отримати те ж саме у гугла. Це мала б бути якась суттєво (в рази?) вигідніша пропозиція.
Лайфбокс дає +400% об'єму за +15% до ціни у порівнянні з гуглом. Але і це недостатня вигода за втрату звичної зручності і незалежності від оператора.
Операторам в цьому плані доволі складно конкурувати з топами індустрії. Тому питання нових, дійсно привабливих сервісів для них не таке просте, як може здатися.
Кілька причин: оператори популяризують рішення, користувачі отримують 1 чи 2 міс. безкоштовного користування послугою, безкоштовний трафік. Лафбокс нецікавий, бо дуже нишеве рішення. Плюс, це може бути комплексним рішенням вкупі з иншими рішеннями.

Mathias

Я - голос у твоїх вухах
Місто
Київ
Телефон
iPhone 15, Huawei E5573
Місто
🟦🟨
Телефон
Піксель
Reliance Jio today officially launched it JioMeet video conferencing service on Google Play Store and App Store.

The HD conferencing app, which has been on some of users' phones in a beta version for over a month now, according to media reports, has now been rolled out with a stable release today on Android and iPhones' application stores.

The frequently asked questions (FAQ) page on the JioMeet website said the HD video conferencing app can support up to 100 participants at once and there is no codes or invites needed for the call to begin.

For those who are joining from the desktop version of the app, click on JioMeet invite link and join from your browser without downloading application.

Other features of the app include scheduling meetings, sharing screens with each other and more.

The video conferencing platform can also be accessed through Google Chrome and Mozilla Firefox for users working on desktop apart from Android and iOS phones. It is absolutely free of cost.

Read more at: https://www.livemint.com/technology...support-100-users-at-once-11593703158396.html

Зверху