Освіта в Україні та за кордоном

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Галичина
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8

Гудзак

Хатуль мелумад - тварина типу кіт, що йде ланцюгом
Місто
Шахтарське (Першотравенськ) на Січеславщині
Телефон
Moto G9+; Moto G5+
Дюрі-бачі, щось мене лякає гіпотетичний софт від такої абітури...
Ну більша проблема не в абітурі, а в бізнес-моделі "хуяк, хуяк і в продашн."
...і хто це робить? Оті ж "специ" - бо в них хєрово з професійною чесністю, тому що skills на рівні церковно-парафіяльної школи. І сказати "ні" не в змозі - бо залишаться без смузі та віскаря.

Дюрі-бачі

ПТН ПНХ
Місто
Ужгород
Телефон
OnePlus 6T
Цікава статистика: 60% вступників в цьому році прошли за 1 пріоритетом, і ще 26% - за другим... А це говорить про те, що конкурсу майже не було - куди подав заяву туди й вступив...

debugger

Moderator
Команда форуму
Місто
Киев
Чого не в костюмі?©

Місто
Odesа
То мамки на линейку в лифчиках ходят и юбках чуть ниже трусов, теперь ещё и дети в шортах
Тогда все встало на свои места

monter

Україна понад усе!
Місто
Черкаси
Телефон
Redmi Note 11S 6/128
теперь ещё и дети в шортах
📣 Julia Polibina:

Про дрес-код: було б правильно, якщо б офіційні представники влади подавали приклад дотримуватись загально прийнятих міжнародних стандартів при візитах і прийомах іноземних делегацій.

Але... з самого початку приходу до влади "зеленої команди", за запитом Арахамії в ОП вводять офіційно дозвіл заходити до приміщення...в шортах!
От про що Аоахамія розповів у інтерв'ю:

🗣️ "В Адміністрацію вже можна приходити в шортах Мене не пускали. Кажуть: дрес-код. Я кажу: хто дрес-код затвердив? Вони кажуть: не знаємо. Я знайшов коменданта. Кажу: а чому дрес-код, чому не можна в шортах? І знайшли документи. Поміняли документи. Зараз можна"

Тепер от цей скандал із "джинсовою директрисою" на вході до школи, куди вона не дозволяла заходити учням в шортах. На вулиці в той час було +29°С.
Яке право у директора школи вимагати від дітей те, що вона сама успішно ігнорує? Крім того, яке право не допускати дитину в школу, якщо повернутися додому самостійно вона вже не може?

Добре, що у зв'язку з цим інцидентом не виникло ніяких трагічних ситуацій....

В ОП більш ліберальніші правила допуску, виявляється. Треба було батькам не допущених до уроків дітей, зв'язатися з Арахамією: він сам батько шістьох дітей і точно б знайшов можливість якось домовитися з цією директрисою "старої закалки"

Дюрі-бачі

ПТН ПНХ
Місто
Ужгород
Телефон
OnePlus 6T
ЗВО заповнили тільки половину ліцензії. Тобто при можливості навчати 400 тис. студентів цього року вступило 200 тис.
Буде скоро велика "оптимізація"

Гудзак

Місто
Телефон
Moto G9+; Moto G5+
Ще, мабуть, "поріжуть" ліцензійні об'єми та запропонують закривати напрями - або навіть "зливатися в екстазі"... Краще б прибили "фабрики" накшталт МАУПа.

Гудзак

Місто
Телефон
Moto G9+; Moto G5+
debugger, я мав на увазі оригінальну абревіатуру - Вища партійна школа... :cool: Хоча рівень підготовки у "гринів" як раз на рівні "колідору" церковно-приходської за царату.

Зверху