Офлайн навігація/карти

Місто
Kyiv
Та там мова про айОсний додаток, він не вміє в офлайн...А буде - перемога!!

Місто
Ужгород->Британщина
Телефон
Moto
Питаннячко по apple maps...Чи видно на них фото людей як на гугл мапс? Маю на увазі машина apple maps фотки вулиць так само викладає?

студент

Злий модератор!
Команда форуму
Місто
Київ, Вінницька
Телефон
i8+, i13ProMax, bbq20
Це не googl maps, а google street
В apple такого в нас наче нема, тільки штати
В них людей видно, але обличчя заблюрені, як і в google

GreyCat

Консервативний новатор
Місто
м. Одеса, UA
Телефон
Samsung: A52
Шановний All, підкажіть чи можливо на Гугл мапс в режимі навігації/руху вивести на екран свою поточну швидкість?

Місто
Львів
Шановний All, підкажіть чи можливо на Гугл мапс в режимі навігації/руху вивести на екран свою поточну швидкість?
Прочитав перші слова, як "Шановний АІ".
Думаю, ніфіга собі, функціонал прикрутили, штучний інтелект на форум добавили. Ще й та ввічливо мус звертатися. )))

plebis

why so serious?
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
OnePlus 10 pro
функціонал прикрутили, штучний інтелект на форум добавили
Доречі, треба б, скільки б часу зберегло:
"Ви запостили інформацію, яку знайдено виключно в радянському сегмента інтернету, вам картка, пояснити чому так робити після 10 років війни не можна? "
"Відповідь на ваше питання знаходиться на головній сторінці сайту оператора, хочеш я навчу тебе користуватися інтернетом?"
"Я помітив що останніх 200 твоїх повідомлень не несуть жодного змістовного навантаження, хочеш я знайду тобі сусідських бабок, з якими можна теревенити ні про що?"

Останнє редагування:

Roman_UA

linux user
Місто
ČR
Телефон
Samsung S23+|OnePlus 6T
Maxxx, ага, мене колись повів якимись "дворами", а потім, при виїзді з цих "дворів", запропонував повернути наліво через подвійну суцільну на 4 смугову дорогу... :dash1:

Місто
London
Телефон
Samsung Galaxy S20
Maxxx, ага, мене колись повів якимись "дворами", а потім, при виїзді з цих "дворів", запропонував повернути наліво через подвійну суцільну на 4 смугову дорогу... :dash1:
Типу гугл мапс ніколи не будував маршрут який закінчувався на іншій стороні 4-смугової дороги від точки призначення)

Місто
Харьков
чи можливо на Гугл мапс в режимі навігації/руху вивести на екран свою поточну швидкість
Умеет таки гугл мапс в режиме навигации отображать текущую скорость и максимально разрешенную.
Вот скриншот с youtube ролика
1759126434090.png

Но, в ролике автор едет по дорогам США. И гугл мапс похоже знает где там какие ограничения скорости и поэтому показывает и ограничение и текущую скорость.

Вот что ответил AI по этому поводу:
Чтобы в Google Maps в режиме навигации отобразить текущую скорость (спидометр), нужно включить эту функцию в настройках приложения. Поддерживается она как на Android, так и на iOS, но возможность её включения зависит от текущего состояния распространения функции в вашем регионе или на вашем устройстве.

Глянул у себя в настройках приложения - параметр "Спидометр" включен, но не отображается.
Ну и выходит, в нашей стране эта функция не работает :-(

GreyCat

Консервативний новатор
Місто
м. Одеса, UA
Телефон
Samsung: A52
Глянул у себя в настройках приложения - параметр "Спидометр" включен, но не отображается.
Ну и выходит, в нашей стране эта функция не работает :-(
Все так і зроблено. Не працює. Була надія що якісь милиці допоможуть. Питання закрито, на жаль...

Зверху