Про АЗС та пальне (бензин/дизель/газ)

• Автор теми GAS
  • Дата створення

GAS

Бесарабський бандерівець
Команда форуму
Місто
Рені
Телефон
Xiaomi 12T
Статистика цен на автогаз в Украине. Добавить свою цену можно здесь

Мониторинг цен на топливо, топливный калькулятор - здесь

Банка с кишмышем

Причина: новая шапка
Останнє редагування:
Місто
Киев
Телефон
iPhone 4s, 5s, 12
nahnagel, можно при желании "сконвертировать" свой газ в бенз через горячую линию по грабительской цене из приложения, зато не будет лежать мертвым грузом.
WOG зараз заправляє з того літрового балансу?
Мені відмовляли десь місяць тому.
Заправляє, согодні навіть пуш прислав щоб скуповували пальне у додатку по 40 грн за літр)

portable

Заблокирован
Місто
Киев
Телефон
Xiaomi A2 Iphone 13 pro
Новые цены радуют и это ещё начало (

Місто
LutskCity
Так я вже морально приготувався до ціни в районі 46 гр за дизель. Більше 50 це вже буде важко усвідомити і рівень цін і інфляціїї навіть важко уявити...

portable

Заблокирован
Місто
Киев
Телефон
Xiaomi A2 Iphone 13 pro
Перевозки выросли в 2.5-3 раза, где раньше машина стоила 2000 , сейчас 7-8!

portable

Заблокирован
Місто
Киев
Телефон
Xiaomi A2 Iphone 13 pro
С 35 до 40 уже есть, дальше ещё на пятерочку

Місто
London
Телефон
Samsung Galaxy S20
Я поки на ANP заправляюсь. Якраз заправка у 100 метрах від дому. Бенз норм і ціни радують 95й наливають до 30 літрів через кассу і безлімітно через додаток, 95+ або за талонами або через додаток також безлімітно

GAS

Бесарабський бандерівець
Команда форуму
Місто
Рені
Телефон
Xiaomi 12T
Газ на Укрнафте сегодня 28.37, бензин 95-й по 33.50. Залил полный того и другого, газ на всякий случай, поезжу на бензине, посмотрю на расход и целесообразность езды на газу. Пишут, что расход газа +10-20% от бензинового, если действительно так и выйдет - при такой разнице нет смысла езды на газу.
Вийшов розхід бензину 9.5 л/100 км, проїхав 180 км, з них місто близько 120 км, 60 км траса на швидкості 100-120 км/г (з них кілометрів 30 добряче завантажений людьми та валізами). Розхід газу при такому сценарії вийшов би приблизно 11.5 л/100 км, тобто дійсно газовий розхід становить близько 20% від бензинового.

Враховуючи, що газ наразі 29.37, а бензин 33.50, вкрай недоцільно їздити на газу, тож залишаю балон заповненим "на крайній випадок", їжджу на бензині. І це я ще не порахував, що й на газу бензин палиться на запуски та прогріви (мінімум влітку виходило 0.4 л/100 км, максимум взимку десь 1.2 л/100 км), тобто на газу їздити не доцільно принаймні доки бензин не буде вартувати >30% від ціни газу.

Останнє редагування:

GAS

Бесарабський бандерівець
Команда форуму
Місто
Рені
Телефон
Xiaomi 12T
В багатьох ще настроєно, що при обертах вище ~4000 до газу довприскується бенз.
В мене на 5-й передачі 120 км/г - це 3000 обертів. Я може всього 2-3 рази їздив із обертами більше 4000, бо на 5-й це, наскільки я пам'ятаю, близько 150, або навіть 160 км/год.

LiquidStrm

>/dev/null
Місто
Banderstadt
Телефон
LG v60 5G
В багатьох ще настроєно, що при обертах вище ~4000 до газу довприскується бенз.
В мене на 5-й передачі 120 км/г - це 3000 обертів. Я може всього 2-3 рази їздив із обертами більше 4000, бо на 5-й це, наскільки я пам'ятаю, близько 150, або навіть 160 км/год.
В режимі "пенса" я теж вище 2500 двигун не кручу, але буває треба на складному перехресті чи з бічної вулиці вискочити бодро, то доводиться тиснути педальку до підлоги )

LiquidStrm

>/dev/null
Місто
Banderstadt
Телефон
LG v60 5G
але буває треба на складному перехресті чи з бічної вулиці вискочити бодро,
Кіко того перехрестя?
Та може і не багато, але останнім часом у місті - як на фото, тому часом і по прямій доводиться тиснути.
hmm.jpg

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Щось вчора і сьогодні у Львові і навколишніх селах проблеми з дизелем. Було лише на двох ОККО.

LiquidStrm

>/dev/null
Місто
Banderstadt
Телефон
LG v60 5G
Щось вчора і сьогодні у Львові і навколишніх селах проблеми з дизелем. Було лише на двох ОККО.
Звичайний дизель і бенз - або нема, або по талонах/картках, а от преміум варіанти - зазвичай є всюда. Вчора по місту десь до 12-ї ще були точки із дизелем, а потім вже всьо розібрали. Певне на свята по селах роз'їхався народ.

Місто
Kyiv

Паук

Пивовар
Команда форуму
Місто
Полтава
Телефон
(M) forever
Газ 30,50 :( Но если сравнивать с 40-40,50 за 95й у крупных сетей - то газ сейчас (чутьчуть) выгоднее
Если брать коломойнафту и мелких регионалов - 34-34,50 за 95тый.

• Like
Реакції: GAS
Зверху