Місто
Київ
ПУМБ
www.pumb.ua
+380 (50/93/96) 290-7-290 по Україні, +380 (44) 290-7-290 із-за кордону || ✉ [email protected]
↪ онлайн-підтримка: Telegram, Viber viber://pa?chatURI=pumbsupport
авторизація через мобільний застосунок банку
iNET-банкінг ПУМБ Online мобільні застосунки
Для написання в чат-підтримку банку, у застосунку ПУМБ Online перейдіть у розділ "Більше", "Написати в чат".
— — —
☝️ Представник банку — ПУМБ

Причина: представник банку
Останнє редагування:

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F5
ПУМБ, у наявності є платіжна картка всеМОЖУ (не плутати з усеМОЖУ online) і погоджений єдиний кредитний ліміт (на поточний момент він повністю розподілений на кредитку, але заборгованість на кредитці не більше 1 %). Намагаюся в інтернет-магазині Алло придбати телефон, сплативши частинами -- не проходжу комплексну перевірку й банк не погоджує в оформленні кредитного продукту. Звернувся до контакт-центру, ну думав може треба перерозподілити кредитний ліміт з картки на оплату частинами -- оператор повідомила, що таких дій робити не потрібно й оформлення розстрочки повинно спрацювати. Друга спроба й також невдала.

Не розумію я тоді сенсу в єдиному кредитному ліміті, якщо на момент оформлення кредитного продукту я не можу скористатися цим лімітом, який мені був раніше погоджений. Казку про те, що банк залишає за собою право не повідомляти причину відмови, це я знаю.

Місто
Київ
ПУМБ, у наявності є платіжна картка всеМОЖУ (не плутати з усеМОЖУ online) і погоджений єдиний кредитний ліміт (на поточний момент він повністю розподілений на кредитку, але заборгованість на кредитці не більше 1 %). Намагаюся в інтернет-магазині Алло придбати телефон, сплативши частинами -- не проходжу комплексну перевірку й банк не погоджує в оформленні кредитного продукту. Звернувся до контакт-центру, ну думав може треба перерозподілити кредитний ліміт з картки на оплату частинами -- оператор повідомила, що таких дій робити не потрібно й оформлення розстрочки повинно спрацювати. Друга спроба й також невдала.

Не розумію я тоді сенсу в єдиному кредитному ліміті, якщо на момент оформлення кредитного продукту я не можу скористатися цим лімітом, який мені був раніше погоджений. Казку про те, що банк залишає за собою право не повідомляти причину відмови, це я знаю.
Вітаємо! На жаль, ми не можемо написати Вам в приватні повідомлення для уточнення інформації. Просимо написати нам, аби ми мали змогу у всьому розібратися.

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F5

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F5
ПУМБ і Ощадбанк обмінялися фонами на своїх логотипах:

Також іще це:
Ощадик у відділенні ПУМБ😲

Так, вам не здалося!

Розкриємо всі деталі вже завтра. Скажемо лише одне: це буде дещо справді важливе. Бо добрі справи об’єднують і долають бар’єри!

Місто
Киев
НЕ РЕКОМЕНДУЮ ПУМБ. ОБМАН ПІД ВИГЛЯДОМ БОНУСНОЇ ПРОГРАМИ

ПУМБ публічно декларує програму «Запроси друга» з винагородою 500 грн за успішну рекомендацію відкриття кредитної картки. На практиці ж ця програма виявилась звичайною пасткою для клієнтів.

За першою рекомендацією бонус було нараховано коректно. Проте друга рекомендація, здійснена 9 грудня 2025 року о 16:17 шляхом офіційного реферального посилання(pumb.onelink.me/Jrxy/p2zrft58), раптово стала «неуспішною» з невідомих і сумнівних причин. Запрошення було надіслано через Viber з Android-пристрою на iPhone 14, після чого протягом кількох хвилин запрошена особа завантажила застосунок, пройшла повну процедуру реєстрації, відкрила кредитну картку з лімітом та здійснила покупки. Усі умови акції були виконані бездоганно.

Наступного дня запрошеній особі банк нарахував 200 грн бонусу(згодом забрав і їх). Водночас мені, як рекомендодавцю, не нарахували нічого.

Подальше спілкування зі службою підтримки залишило вкрай негативне враження.
10 грудня було зафіксовано звернення — співробітниця запевнила, що винагорода з’явиться протягом 5 днів. Це виявилось неправдою.
16 грудня — повторне звернення, яке залишилось без будь-якого результату.
19 грудня — черговий дзвінок, під час якого мені повідомили абсурдне пояснення: нібито застосунок було встановлено «самостійно», а не за моїм посиланням.

Такі аргументи виглядають щонайменше непрофесійно. Банк має повний технічний інструментарій для відстеження реферальних переходів, часу встановлення застосунку, послідовності дій клієнта, переглянутих розділів тощо. Однак звернення №202512-4611 та №202512-7653 були розглянуті формально, без будь-якого реального технічного аналізу.

Поведінка банку викликає асоціації не з сучасною фінансовою установою, а з «наперсниками» кінця 80-х — початку 90-х років: кручу, верчу — обманути хочу. Складається стійке враження, що ПУМБ свідомо ухиляється від виконання власних зобов’язань і не цінує ані постійних, ані нових клієнтів.

Справа зовсім не в кількох сотнях гривень. Справа — у принципах, прозорості та чесності. За таких умов я та дві мої доньки незабаром будемо змушені припинити будь-яку співпрацю з ПУМБ і категорично не рекомендуємо цей банк іншим.

Місто
Киев
ПУМБ і Ощадбанк обмінялися фонами на своїх логотипах:

Також іще це:
Ощадик у відділенні ПУМБ😲

Так, вам не здалося!

Розкриємо всі деталі вже завтра. Скажемо лише одне: це буде дещо справді важливе. Бо добрі справи об’єднують і долають бар’єри!
Тема сисек уже раскрыта
ПУМБ и ОЩАД

Місто
Україна

Щось фігню вам в контакт центрі сказали. З власного досвіду - оплата частинами йде з окремого ліміту а не кредитки, і оформлена ОЧ зменшує ліміт розстрочок а не кред.картки. То ж перерозподіляй ліміт і оформлюй ОЧ.
Хоча, може, коли весь ліміт на кредитці і намагаєшся оформити ОЧ, пумба сама забирає з ліміту кредитки і переносить на ОЧ... Але я б все ж спробував самостійно перерозподілити ліміт і знову спробувати оформити ОЧ

Останнє редагування:

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F5
1financier, перерозподілення ліміту не допомогло б. Перевірив на практиці, система автоматично сама забрала з кредитки необхідний вільний ліміт на виплат.

Зверху