Пересечение административной границы с АР Крым

  • Автор теми Bred
  • Дата створення
Реєстрація
06.04.09
Місто
Київ
Телефон
Samsung Galaxy S22Ultra

Рух через контрольний пункт в'їзду-виїзду "Чаплинка" на адміністративному кордоні між Херсонською областю та окупованим Кримом припинено до середини липня.

Про це повідомили у представництві Президента України в Автономній Республіці Крим.

"За повідомленням Державної прикордонної служби України роботу КПВВ «Чаплинка» тимчасово припинено – з 19 червня по 15 липня 2021 року", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, КПВВ “Чонгар” та “Каланчак” працюватимуть у штатному режимі.
 
  • Like
Реакції: idea

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Реєстрація
30.01.08
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Бабці під під'їздом кажуть, що на КПП Чонгар якійсь хмирь за 200 грн "рішає" проблеми з "Diiivdoma". Невже він просто видаляє додаток "Diiivdoma" зі смартфона за 200 грн?
 
Реєстрація
30.09.10
Місто
Крым(контрабандист из Армянска)
Телефон
Qumo Quest 474, Было МТС Команда ДДД, а теперь хрензнаетчто.
Ну это совсем простая схема-вряд ли рабочая))) А вот решать вопос с тестом для снятия с изоляции за 200 гр очень себе рабочая. Лень пруф искать но недавно на просторах ковидных ограничений группа организовала коды о прививках без прихода в больничку так там чистый доход после всех затрат больще миллиона рублей в месяц вышло. Правда их накрыли быстро. А здесь просто выход на медперсонал из больнички Геническа или Каланчака и все сработает.
 
Реєстрація
04.11.13
Місто
Houston
Со стороны крыма перестали работать пункты пропуска, никого не впускают и не выпускают исключение тех кто прибывает на полуостров с "красными книжками"
 
Зверху