Питання по прошивці номеру в безруімний апарат

Місто
London
Телефон
Samsung Galaxy S20
Взяв у піплів тестове підключення з таким от чудом.
Потестити паралельно хотілось би і Інтертелеком. Питання: чи можна аккуратно "злити" звідти номер ПН, залити ІТК, а після тестів знову влити ПН?

EvgenyTar

наблюдатель
Команда форуму
Місто
Харьков
Телефон
Cubot KingKong X pro
Подобную байду продает Панатар. Свяжись с ним.

fudor

Особливий статус
Місто
Коломия
Телефон
S24u
webivan,
не розумію, чого не взяв рев.А?

Місто
London
Телефон
Samsung Galaxy S20
fudor,
Мені інет потрібен в місці, де з покриттям дупа повна. А в вибраного мною девайса по окремій антені на прийом і передачу і до нього безпроблемно підключається зовнішня антена.

DAMPSoid

Мультикоординатор
Місто
Киев
Телефон
Нокия N80
Теоретически ПРЛ можно слить Пипловый и залить Интеровский, а потом вернуть обратно, а практически хз не работал с эотй моделью - может panatar поможет. Дата-кабель хоть в комплекте есть?

Місто
London
Телефон
Samsung Galaxy S20
Теоретически ПРЛ можно слить Пипловый и залить Интеровский, а потом вернуть обратно, а практически хз не работал с эотй моделью - может panatar поможет. Дата-кабель хоть в комплекте есть?
DAMPSoid,
В комплекті Іде Ethernet та USB кабелі(власне 2 варіанти підключення до компа) і ще є якийсь порт збоку з підписом DIAG, до нього кабеля немає.

Місто
Zürich
Телефон
IPhone 13 Pro
DAMPSoid,
В комплекті Іде Ethernet та USB кабелі(власне 2 варіанти підключення до компа) і ще є якийсь порт збоку з підписом DIAG, до нього кабеля немає.

Там настройка модема вся через ДІАГ порт.

EvgenyTar

наблюдатель
Команда форуму
Місто
Харьков
Телефон
Cubot KingKong X pro
Теоретически ПРЛ можно слить Пипловый и залить Интеровский
Я так понимаю, что прл-ом не обойтись, нужен еще как минимум а-кей, который не сольешь и не считаешь... Но может там есть возможность что-то схимичить, как в двух-НАМовых телах...

Місто
London
Телефон
Samsung Galaxy S20
EvgenyTar,
А якщо не буде Ev-Do то понту немає, дешевше і менш геморно буде юзати МТС EDGE. Щоправда наскільки у піплів дупа я не знаю, завтра тестуватиму, але нормально з GSM там працює тільки МТС, Інтертелеком відсутній.

EvgenyTar

наблюдатель
Команда форуму
Місто
Харьков
Телефон
Cubot KingKong X pro
Місто
London
Телефон
Samsung Galaxy S20
Дракон,
Від Інтера вже приїжджали тестити покриття з усіма причандалами в.т.ч антенами. Сказали що вони не те що інтернет, голос тут стабільний забезпечити не можуть, тому я думаю, що якщо вже так не зловить, то направлена антена не зробить дива і не народить нормальний EvDo інтернет. А 1х беззмістовно, МТС EDGE і так шикарно працює. Та і 25грн за тестове підключення, то понти.

fan

Місто
Полтава, Киев
Телефон
всякий антиквариат
Залишилося дізнатися шо то за дупа.. ;) Якщо можна, в gps координатах. Проте, якщо там інтер не світиться,то пну гарантовано не буде ;) ІМХО

Місто
London
Телефон
Samsung Galaxy S20
CDMA fan,
В gps, на жаль, не можу дати. А так село Пришивальня Фастівського району Київської області. Розташування можна чудово подивитись на мапі покриття Білайну, через пошук.

Місто
London
Телефон
Samsung Galaxy S20
1)Так у інтера є можливість перевірити покриття, пару місяців назад коштувало щось в районі 50грн.
2)У Фастові то БСка є, але наскільки я зрозумів, там виходить так, що між будинком і Фастовом пагорб і прямої видимості немає. Інтертелекомщики, якщо не помиляюся, хоч якийсь сигнал змогли не із Фастова а із Макарова зловити. Але надія, як завжди, вмирає останньою.

Загалом завтра вже буду там. І протестую. Якщо пощастить, через піплів і відпишуся.

fan

Місто
Полтава, Киев
Телефон
всякий антиквариат
Власне, в Фастові є БС усіх СДМА операторів. Все-таки найбільші шанси там зловити Інтер, враховуючи специфіку висот встановлення антен БС всіх трьох. ;)

DAMPSoid

Мультикоординатор
Місто
Киев
Телефон
Нокия N80
1)Так у інтера є можливість перевірити покриття, пару місяців назад коштувало щось в районі 50грн.
2)У Фастові то БСка є, але наскільки я зрозумів, там виходить так, що між будинком і Фастовом пагорб і прямої видимості немає. Інтертелекомщики, якщо не помиляюся, хоч якийсь сигнал змогли не із Фастова а із Макарова зловити. Але надія, як завжди, вмирає останньою.

Загалом завтра вже буду там. І протестую. Якщо пощастить, через піплів і відпишуся.

Дивно...В мене "дупа" не менша та й від Фастова подалі буде, але Інтер чудово працює навіть у приміщенні, принаймні 1х 100% є. Можливо справа у рел'єфі місцевості?

Місто
London
Телефон
Samsung Galaxy S20
DAMPSoid,
Як я вже писав, між будинком та Фастовом пагорб.

Зараз сиджу з будинку через піплів))))))))))))
В залежності від дислокації модему сигнал скаче від -90 до повної відсутності. При правильному розташуванні досягається стабільні 55-65Кілобайт/сек. Піплам респект. Буду тепер підключатись поноцінно.
Єдине що в при підключенні через ethenet модем може випаддати у 1х, думаю, що якщо попросити то прошиють в СЦ так, щоб працювало тільки ЕвДо...

DAMPSoid

Мультикоординатор
Місто
Киев
Телефон
Нокия N80
DAMPSoid,
Як я вже писав, між будинком та Фастовом пагорб.
Але ж на ПН він не впливає? Спрямованість сигналу, вважаю та ж сама, стандарт та умови розташування БС з ЕВДО тільки в обл/райцентрах, здається однакові для обох. ІМХО.

Зараз сиджу з будинку через піплів))))))))))))
В залежності від дислокації модему сигнал скаче від -90 до повної відсутності. При правильному розташуванні досягається стабільні 55-65Кілобайт/сек. Піплам респект. Буду тепер підключатись поноцінно.
Єдине що в при підключенні через ethenet модем може випаддати у 1х, думаю, що якщо попросити то прошиють в СЦ так, щоб працювало тільки ЕвДо...

Треба й мені перевірити, в тебе ruim піплів можна буду позичити наступного уікенду?

Зверху