через 30 днів після дня народження ви отримаєте пуш-сповіщення в Дії.
Я вже знаю, на шо витрачу, хай дадуть грошіЗ тепеоішніми розцінками навіть на ехоКГ не стане.
Так мені 50+Андрюх@dp.ua, Було ж пояснення, припустимо, що ти народився 1 січня і протягом 30 днів тобі має прийти запрошення у дію і аж тоді буде виплата на Дію карту, що вже 30 днів пройшло, щось я пропустив?!
У мене днюха в листопаді, так що, кінця року чекати?Це типу подарунок на день народження від держави
мабуть такУ мене днюха в листопаді, так що, кінця року чекати?Це типу подарунок на день народження від держави
Так, якщо до того часу не змінять умови програми.У мене днюха в листопаді, так що, кінця року чекати?Це типу подарунок на день народження від держави
Мені 40+Так мені 50+
Так я це повідомлення також отримав, а толку?02 січня отримав повідомлення в Дію:
"Скринінг здоров'я буде доступний через 30 днів.
Це державна допомога для осіб віком 40+ років, яка надається для профілактичного догляду за здоров'ям і частково покриває витрати на регулярні обстеження.
Подбайте про своє здоров'я разом із державою."
від моно також отримував, ДН ще не булрТаке саме повідомлення отримав в моно. З пропозицією відкрити рахунок для...
При наявній дія-картці.
"Відкрити" не натискав.
Д.Н. не скоро.
Напевно це попереднє інформування про те, що через 30 днів від дня народження надійде повідомлення з пропозицією прийняти участь у програмі і з'явиться кнопка, для підтвердження згоди. Далі впродовж 7 робочих днів гроші надійдуть на картку.повідомлення також отримав
Я вважав, що це стосується тільки 40-річних. І знову ж таки, після мого останнього Дня народження пройшла 41 доба, то я як підпадаю?через 30 днів від дня народження
Старт програми з 1 січня 2026 р.я як підпадаю?
Тобто, мені ще рік чекати? Ну то йдуть вони за узьким кораблем!Старт програми з 1 січня 2026 р.я як підпадаю?
Тобто і лічильник запрошень по дням народження в Дії від цієї дати.
З логіки розробників, якщо день народження у людини в листопаді, то запрошення/кнопка підтвердження надійде в грудні 2026 р. через 30 днів.
на це і розрахунокТак можна й "крякнути" в очікуванні скрінінгу.![]()