Податки й збори

yahoo

username
Реєстрація
21.11.09
Місто
Kharkiv
Телефон
Poco M3 Pro
Державна податкова служба України

tax.gov.ua сайт ДПС || ✎ ЗІР Загальнодоступний інформаційно-довідковий ресурс
0 (800) 501-007 по Україні, ✆ +380 (44) 454-1613 із-за кордону || ✉ [email protected]
Електронні кабінети cabinet.tax.gov.ua платника податків і мобільний застосунок «Моя податкова» AppStore & Google Play, portal.pfu.gov.ua портал е-послуг ПФУ (перевірка сплати ЄСВ)
— — —
☝️ Розділ "Стан розрахунків з бюджетом" в електронному кабінеті платника податків: можливість сплатити податки й збори платіжною карткою (може бути присутня комісія) та дізнатися платіжні реквізити.
 
Причина: мобільний застосунок «Моя податкова»
Останнє редагування модератором:

LiquidStrm

>/dev/null
Реєстрація
06.09.19
Місто
Banderstadt
Телефон
LG v60 5G
debugger, точніше вони заробляють більше на кожному своєму клієнті, а завдяки меншій ціні чи акції просто затягують нових. Проте не тільки маленькі так конкурують, той же УТК нові підключення абонку 99грн/міс дає, і підключення в місті - безкоштовне, тоді як "менші" провайдери беруть за підключення 1000+ грн типово. А на КС взагалі халява, маючи їх номер можеш мати інтернет задурно або по смішній ціні - теж не зовсім чесна конкуренція. От webivan, як на мене, слушно зауважив.
 

Паук

Пивовар
Команда форуму
Реєстрація
27.10.07
Місто
Полтава
Телефон
(M) forever
Бо конкурують з великими провайдерами (рівня ОГО/КС/Датагруп) меншими цінами за рахунок податкової оптимізації.
В моєму районі навпаки. Тільки один малюсєнький гпон-пров з єдиним тарифом 290грн/гігабіт. Навіть утк пішов в 2015му, бо кабелі постійно крали.
Минулої осені з'явився тріанал з демпінговими 100-за-100 - частину сусідів до нього "здуло".
 

debugger

Moderator
Команда форуму
Реєстрація
27.02.09
Місто
Киев
Ще за темою:
Оскільки існують різні види діяльності та послуги, які надаються — є надання послуг інтернету для кінцевого споживача, а є обслуговування та технічна підтримка мереж. Її здійснюють невеликі компанії або фізичні особи-підприємці. Тобто, наприклад, великий провайдер чи оператор має мережу інтернету по всій Україні. Але її на аутсорсі обслуговують маленькі компанії у різних містах і селах. Якщо виникають пошкодження мережі (а це може бути й через погоду, й через обстріли тощо) вони її лагодять. І саме ці компанії працювали раніше та хочуть надалі працювати за спрощеною системою оподаткування. Тому і звертались з відповідними зверненнями. Однак податкова служба не виокремлює поміж постачальників інтернету тих, хто надає технічну підтримку.
 
Зверху