Покрытие lifecell UMTS (3G)

Місто
Київ
Телефон
S7
LArmstrong, може бути резервування, і після розірвання інтернет-сесії мегабайти повертаються.
Резервування справді є. Але це буквально 1 Мбайт. Активував 500 мб на тиждень, дані були вимкнені, на рахунок прийшло 510 Мб. Увімкнув дані, запустив фб і одразу закрив (тобто завантаження вмісту фейсбука було не більше 2 секунд, закрив фб (видалив з пам'яті), - перевірив рахунок - 500Мб, через секунд 30 знову перевірив рахунок - 501 Мб. Не вірю що фейсбук за мить з'їв 9 Мбайт. Це яка швидкість повинна бути у лайфа... Не вірю.

Місто
Винница
Телефон
Xiaomi Redmi 5, Meizu M2, Lenovo S820
1gorOK, посмотри в статистике телефона использование трафика. Может что-то обновилось.

Місто
Новомосковськ/Дніпро
algoal, а у меня нет
Давно тут проблемы, с начала обещали убрать дырку до 2016, потом подал заявку и теперь пару месяцев.
у меня центр города, возможно что для центра есть приоритет по расширению покрытия

Sem

Місто
Тернопіль
Телефон
Apple iPhone 11
Глянув карту покриття і трохи шокований.
Лайф покрив краще приміську зону, і тепер у мене на дачі має бути 3Г.

Раніше він був досить близько, але так як дача біля лісу і трохи внизу порівняно з селом, то там була дира в покритті.

Але тепер там все покрито, зможу перевірити весною. Але якщо все буде вірно - то лайфу великий +!

Місто
Днепр
Телефон
Samsung J5
Как-то страно у лайфа построенно покрытие, зачем отдельная бс для жсм, без 3г? Лучше бы модернизировали вторую бс под умтс, может бы в доме покрытие бы улучшилось, а то работает возле окна более менее.Кстати, тут есть сотрудники лайфа, хотелось бы с ними как-то обсудить эту проблему?)

Місто
Рівне
Телефон
LG G3s (D724)
Не вірю що фейсбук за мить з'їв 9 Мбайт. Це яка швидкість повинна бути у лайфа... Не вірю.
А що зараз так важко знайти якийсь додаток для контролю трафіку, а не казати вірю/не вірю ? При включені передачі даних оновлюється не тільки ФБ + мати треба на увазі резервацію МБ та крок в 200 кб.

Місто
Київ
Телефон
OnePlus 10 Pro 12/256
Вот вам график остаатка мегабайт.
Данные получаются по *121# сразу после платного события: разрыв сессии, завершения звонка, отправка смс.
Как видно, на графике есть куча "откатов".
Вот это и есть т.н. резервация.

Вкладення

• Screenshot_20170205-171203.png
    Screenshot_20170205-171203.png
    62.6 КБ · Перегляди: 102
Місто
Дніпро
А що зараз так важко знайти якийсь додаток для контролю трафіку, а не казати вірю/не вірю ?

У мене встановлений додаток 3G Watchdog. Минулої доби розбіжність у даних додатку та оператора(*121#) склала 12 мб! Поточна доба лише 2-3 мб.

Місто
Тернопіль
Телефон
Moto g54 5G
А ще трафік жре страшно. За секунду, лише запустивши додаток фб, як з рахунку зникає 10Мб...Але то вже в іншу тему(
А то нічого, що кожного разу, як тільки включається передача даних\вайфай, так зразу Андроїд та інші програми, лізуть шукати оновлення, синхронізуватися, бекапитись, тощо?... Звідки така впевненість, що це саме фб зжер 10 мб?

Вообщем попал я сосвоим лайфом и его 3G.
Недавно, лайф запустил 3G в нашем поселке. Думал что буду наслаждаться скоросным инетом, а получилась лажа. Я живу на расстоянии 1,7 км от их базовой станции и у меня в доме сигнал 3G этого оператора еле-еле выдает одну полоску. Телефон постоянно прыгет с 2G в 3G, так что дозвонится до меня теперь проблематично поскольку телефон у меня большей частью офлайн.
Остается единственный вариант пользоваться только 2G для голоса. Интернет в доме практически не работает. Если сильно постараться и как то выставить телефон на подоконнике, то кой какое время можно пользоваться 3G, но только в режиме модема для ноута. Так, что бы лечь на кровати либо де где то в доме и полтстать со смарта фейсбук не получается.

Місто
Николаев
Телефон
Разные
Увімкнув дані, запустив фб і одразу закрив (тобто завантаження вмісту фейсбука було не більше 2 секунд, закрив фб (видалив з пам'яті), - перевірив рахунок - 500Мб, через секунд 30 знову перевірив рахунок - 501 Мб. Не вірю що фейсбук за мить з'їв 9 Мбайт. Це яка швидкість повинна бути у лайфа... Не вірю.

Теоретично обіцяють 8 Мб/с, практично буває 4. Так що за 2 секунди - цілком вірогідно ;)

Місто
Brodnica
Телефон
Samsung A53 5G
Orion, зі швидкістю 4Мбіт/сек за 1 секунду завантажується пів-мегабайта. Щоб за дві секунди з'їло РЕАЛЬНИХ 9 мегабайт, швидкість повинна бути не меншою 36Мбіт/сек. Проста математика. Але то оффтоп, припиняйте, до "покриття лайф" це обговорення не належить.

Останнє редагування:
Місто
Запорожье
Телефон
Samsung Galaxy M33 5G
kaev, В Запорожье, Заводской район, возле районной администрации при звонке сеть вываливается в 2G. Это какие-то работы ведутся?

Місто
Харків
Телефон
Motorola Moto G32
kaev, В Запорожье, Заводской район, возле районной администрации при звонке сеть вываливается в 2G. Это какие-то работы ведутся?
Не обязательно, например твой собеседник вне зоны 3G или у него телефон не поддерживает функцию HD-Voice, ну или это сеть перегружена. В общем достаточно причин.

Місто
Запорожье
Телефон
Samsung Galaxy M33 5G
kaev, 3g only у меня нет, но как предпочитаемая сеть стоит 3G(Android 5.1)

Добавлено через 1 минуту
Не обязательно, например твой собеседник вне зоны 3G или у него телефон не поддерживает функцию HD-Voice, ну или это сеть перегружена. В общем достаточно причин.
Так даже при звонке на 5433 вываливается в 2G

Останнє редагування:
Місто
Чоп-Ужгород
Телефон
Iphone 13 pro
kaev, Це при умові "коврового" покриття, інакше можна лишитися без звязку...І головне, що смс про пропущені дзвінки лайфселл останнім часом присилає через раз.....

Зверху