Поповни мені рахунок

andreff24

Return to Nokia
Місто
Стаханов
Телефон
Nokia 6.1
Скінчилися кошти на рахунку? Немає можливості самостійно поповнити баланс? Попрохайте найближчих людей допомогти Вам.

З проханням поповнити Ваш рахунок Ви можете звернутися до того, кому довіряєте найбільше. Щоб передати своє прохання про поповнення рахунку, Вам досить зі свого мобільного зайти в USSD-портал *121#, вибрати перший пункт «Ваш рахунок»,

а потім послугу «Поповни мене».

Далі, керуючись підказками меню, ввести номер абонента, якому плануєте надіслати запит, і суму, на яку необхідно поповнити рахунок.

Абонент, номер якого Ви зазначили в запиті, отримає SMS-повідомлення з текстом: «Будь ласка, поповніть мені рахунок на Х грн (на ту суму, яку Ви зазначили в запиті)».

Поповнити Ваш рахунок він може найзручнішим для нього способом:
  • за допомогою послуги Переказ грошей;
  • готівкою в салонах-магазинах МТС, у офіційних дилерів та партнерів;
  • за допомогою платіжної картки Visa і MasterCard на нашому сайті.
Послуга надається безкоштовно, не вимагає підключення, доступна для всіх абонентів МТС.

За добу можна надіслати не більше ніж 3 запити, запити можна надсилати тільки абонентам МТС.

Ссылка

З.Ы. Долго рожали... :feel:

Місто
Винница
Телефон
Xiaomi Redmi 5, Meizu M2, Lenovo S820
"Пополни меня"? Ещё бы "Наполни меня" написали бы.:D

Добавлено через 52 секунды
И сразу бы придумали ответ "Иди нафиг! Денег нет!" и сразу бы получили большое почтение от абонентов и зависть от абонентов других операторов.:)

Останнє редагування:
Місто
Київська обл.
В принципе полезная вещь, но если учесть, что сейчас в большинстве случаев у абонентов бесплатная внутрисетевая связь, то в случае реальной необходимости в средствах для звонков на внешку проще будет самому позвонить тому абоненту МТС, на которого рассчитываешь, а не слать для этого смс.

NRG

Воины света! Воины добра!
Місто
Аккерман
Телефон
XRN8 4/128
"Пополни меня"? Ещё бы "Наполни меня" написали бы.
Напихай мне...
За бомжов надо перезванивать и говорить научился звонить, научись и счет себе пополнять(это типа как за курение).

SP777

I am a rumor
Місто
Kharkiv
Телефон
Samsung S20 FE Snap
Ждите теперь такие запросы с незнакомых номеров, называется "в поисках лоха".

andreff24

Return to Nokia
Місто
Стаханов
Телефон
Nokia 6.1
SP777, за довольно таки продолжительное время существования данной услуги у КС мне ни разу не приходило такое...

Місто
Киев
Не работает...нет пункта 3 - "поповни мене"

МТС, как обычно, сначала маркетинговый ход,а потом тестим на абонах?

lipog

hide юзер
Місто
Вінниця
с вводом аналогичной услуги в кс,тут некто с мтсников орал,мол бомжей плодит кс. Ну и?
Та це ті ж самі бомжі, зараз вони на "Народний" пересіли. Їм цієї послуги не вистачає, от і на їх прохання цю послугу ввели для них.:)

Місто
Винница
Телефон
Xiaomi Redmi 5, Meizu M2, Lenovo S820
lipog, на "Народном" бомжи? Скорее наоборот они ни разу не отправят бомжа.

Зверху