Послуга «Платінум сервіс»

dzidzio

Генерал Ухилянтських Військ
Місто
Тарнопіль
Телефон
iPhone
Я думав Водогон зійшов з розуму, пропонуючи мені з'єднатись з оператором без черги за 10грн, а тут хлопачки вирішили навіть за це окрему абонплату стягувати :unsure:

Місто
Запорожье
Телефон
M2007J20CG
Мобільна виїзна команда ТОВ «лайфселл», що надає послуги з налаштування мобільних телефонів для коректного використання послуг ТОВ «лайфселл»;
:belay: имеем 100+ км до любого ближайшего города, полное отсутствие покрытия этого "оператора" (на сайте есть покрытие даже 3G :lol: ) Вопрос, приедет ли сюда "мобильная выездная бригада" для того чтобы я мог "корректно пользоваться услугами"?

Вкладення

• IMG_20201124_171602.jpg
    IMG_20201124_171602.jpg
    76.8 КБ · Перегляди: 24
Місто
Львiв
Ми спершу створимо тобі проблеми, а потім за 100 грн пріоритетно їх вирішуватимемо. Сумнівна послуга, яка не варта грошей.
Страшне! Дуже грошей хотять, переплюнули слонів, нічим не цураються :(. Це вже точно ні в які ворота не лізе. Недооператор.

Місто
Бровари
mobserg, ну це ж не обов'язкова послуга. Хочеш - користуйся; не хочеш - і не треба.
В усіх операторів є непотрібні послуги, щодо їх просування лс найбільш лояльний.

Місто
Львiв
ну це ж не обов'язкова послуга
Так то воно так. Але є моменти в житті, коли подібне вказує що це є дно. Може воно ще й не зовсім дно для деяких користувачів, але десь близько. Чого далі чекати? Побачимо.
Такі "моментики" показують що дуже стрьомно користуватись послугами цього недооператора. Користуватись будемо, але всерьйоз його сприймати ніяк не вийде вже, мабуть ніколи. Я вже давно це побачив, і всіх своїх та себе перевів до іншого. Цього тільки як тряпку полову використовую, та інших навчаю. Дає воно щось на шару - користуємось на повну, не дає - на полку його, нехай сосе, грошей воно не побачить, так, тільки копійку щоб не здохло як інтер, та тримало слонів у тонусі.

Зверху