- Послуга «SIM для планшета» (Мобільний зв'язок: передплата, контракт)
- Послуга «SIM для другого телефона» (Мобільний зв'язок: передплата, контракт)
- Послуга «SIM для роутера» (Домашній Інтернет)
Останнє редагування модератором:
Яка тарифікація на сімках коли додаткова в роумінгу а основна вдома?Працюють нормально. Обидві.
Тобто яка з них визначає, чи є абонент в роумінгу? Чи вони незалежні?Яка тарифікація на сімках коли додаткова в роумінгу а основна вдома?Працюють нормально. Обидві.
Нет. Каждая карточка будет работать по условиям страны в которой она находится.Если едете сим парой а основная в Ураине то сим пара будет работать в роуминге для передачи данных. Согласно тарифа вашего.
У мене теж не працює зміна стану після аварії у мережі, при чому залишилися основною додаткова, 1 грн за зміну стану знімає, але нічого не змінює)Вже тривалий час користуюся даною послугою. Однак, сьогодні не зміг перемкнутися між картками жодною з існуючих для цього USSD команд (*108#, *107*1#, *107*2#). Телефонував з цього приводу на 466, оператор взагалі трапився мало компетентний, я сам більше їй зміг розповісти про послугу ніж вона мені. Залишив завяку про проблему. Прохання, якщо хтось користується цією послугою перевірте чи у Вас працює перемикання між сімками і напишіть тут. Хочу з'ясувати, чи то моя локальна проблема чи глобальна.
В мене проблема вирішилася того ж дня. Зробив заявку, за декілька годин пофіксили. Тариф контрактний, не знаю чи це якось впливає на швидкість вирішення проблем, але з живим оператором зв'язатися можна дуже швидко.У мене теж не працює зміна стану після аварії у мережі, при чому залишилися основною додаткова, 1 грн за зміну стану знімає, але нічого не змінює)Вже тривалий час користуюся даною послугою. Однак, сьогодні не зміг перемкнутися між картками жодною з існуючих для цього USSD команд (*108#, *107*1#, *107*2#). Телефонував з цього приводу на 466, оператор взагалі трапився мало компетентний, я сам більше їй зміг розповісти про послугу ніж вона мені. Залишив завяку про проблему. Прохання, якщо хтось користується цією послугою перевірте чи у Вас працює перемикання між сімками і напишіть тут. Хочу з'ясувати, чи то моя локальна проблема чи глобальна.
В мене проблема вирішилася того ж дня. Зробив заявку, за декілька годин пофіксили. Тариф контрактний, не знаю чи це якось впливає на швидкість вирішення проблем, але з живим оператором зв'язатися можна дуже швидко.У мене теж не працює зміна стану після аварії у мережі, при чому залишилися основною додаткова, 1 грн за зміну стану знімає, але нічого не змінює)Вже тривалий час користуюся даною послугою. Однак, сьогодні не зміг перемкнутися між картками жодною з існуючих для цього USSD команд (*108#, *107*1#, *107*2#). Телефонував з цього приводу на 466, оператор взагалі трапився мало компетентний, я сам більше їй зміг розповісти про послугу ніж вона мені. Залишив завяку про проблему. Прохання, якщо хтось користується цією послугою перевірте чи у Вас працює перемикання між сімками і напишіть тут. Хочу з'ясувати, чи то моя локальна проблема чи глобальна.
місяць відмучився на 3G з "всюди онлайн". Без датасімки. Яхз, що за хвороба, схоже на мертвий DNS, але і сторонні не приймало, тільки пересмик живлення і реконнект.Активував послугу "Щасливий день". На основній SIM в мобільний Інтернет не включав, Інтернет на "SIM для планшету" спочатку працює, але туго з низькою швидкістю + через деякий час загасає (нічого не працює). Як тільки на основній картці вийшов в Інтернет, так усе почало працювати добре.
На другий картці просто зникне мережа при не сплаті тарифу, 2. Це як рекомендаціяПереглянути вкладення 61908
Підкажіть будь ласка, сім для планшета та сім для другого телефона, як суперсила (LOVE UA Безлім) при несплаті чергової абонплати блокуються? Чи після несвоєчасного поповнення оживуть?
І чому 70 грн заощадження пише на сім для планшета, а на сім для другого телефона немає такої примітки?
Дякую.
ні, це не нормальноЦе для SIM-пари в роутері нормально