- Послуга «SIM для планшета» (Мобільний зв'язок: передплата, контракт)
- Послуга «SIM для другого телефона» (Мобільний зв'язок: передплата, контракт)
- Послуга «SIM для роутера» (Домашній Інтернет)
Останнє редагування модератором:
Ні, лінія зайнята.в зворотному напрямку ні?
- Вхідні дзвінки та SMS отримуватимете тільки на ту SIM, яка знаходиться в активному стані. Щоб змінити стан SIM, наберіть *108#
А якщо не контракт, то отак:Если сим контрактная, то основную и дополнительную можно менять местами.
Работает volte на основной симке, если подключена сим для второго телефона.Так і є! Не працює. І нічого не вдієш. Тільки відключати додаткові сім, щоб скористатися послугоюtwar, Київстар казав, що VoLTE не працює якщо в тарифі є Сім карта для другого телефону.
Кто о подключал сим для роутера? Нет отдельной ветки по этой услуге, мне не смогли подключить в магазине.
про це йдеться?Кто о подключал сим для роутера? Нет отдельной ветки по этой услуге, мне не смогли подключить в магазине.
Для роутера и для планшета не сочетается, надо выбрать что-то одно.Каже, що до основної можна замовити всі три послугу одночасно (телефон, планшет, роутер).
Не в курсі, не перевіряв. Переповідаю розмову з оператором. Але я тричі перепитав, чи сумісні всі.Для роутера и для планшета не сочетается, надо выбрать что-то одно.
Підкажіть, як отримати додаткову сім-карту для підключення послуги сім для планшета без відвідування магазину, в мене контракт?
Мені змогли підключити тільки у пункті Київстара. Обов'язково треба показати паспорт для цього підключення, що то саме ти просиш ці сімкиПідкажіть, як отримати додаткову сім-карту для підключення послуги сім для планшета без відвідування магазину, в мене контракт?
яким саме пунктом розмахувати в ЦОА бо вони вчора мені вперлись що SIM для роутера не може бути підключена як суперсилаНаче можна підключити через суперсилу. Деталі у шапці, там є посилання на сторінку.