Посоветуйте провайдера SIP для звонков по Киеву и Украине

Місто
Киев
Ні. Тільки пошту. Сподіваюся пошти вистачить. Я знаю, що всі дані рано чи пізно зільють наліво, тому не балую необов'язковою інформацією контрагентів.
Post automatically merged:

Схоже то тільки для старих тарифів.
В мене на тому місті стоїть "ITPhone ID: ХХХХХХХХ"
Тарифний план: IT Phone Online

Його можна змінити на: IT Phone Online, IT Всесвіт Базовий, IT Всесвіт Стандарт, IT Всесвіт Преміум.
Post automatically merged:

ITPhone - важное преимущество прием и отправка "смс".
А нет у него этого преимущества сейчас.
Отправил, вернее попытался отправить 2смс на КС, и отправил с Лайфа на ИТ номер одну СМС.
Ни одна не достигла цели.
Написал в поддержку - "спасибо, передадим технарям" и тишина.

Останнє редагування:
Місто
Тернопіль
Телефон
Moto g54 5G
Ні. Тільки пошту. Сподіваюся пошти вистачить.
А даремно. Це помилка. Пошти не вистачить. Бо коли злітає сіп, то авторизаційний вхідний дзвінок приходить на альтернативний номер, якого ти не вказав. Тому, якщо нема альтернативного номера, то зробити будь-які дії із своїм номером Інтертелекома буде неможливо. Щоб потім не плакався тут, типу, ай, все пропало, поможіть. Бо тут помогти не зможемо.
Я знаю, що всі дані рано чи пізно зільють наліво, тому не балую необов'язковою інформацією контрагентів.
Помилкове знання. Мій основний номер КС вже купу років прив"язаний до Інтертелекома в якості альтернативного, і жодних проблем із цим не маю.
Схоже то тільки для старих тарифів.
В мене на тому місті стоїть "ITPhone ID: ХХХХХХХХ"

Його можна змінити на: IT Phone Online, IT Всесвіт Базовий, IT Всесвіт Стандарт, IT Всесвіт Преміум.
Нема сіп-ідентифікатора, бо у тебе номер підключено на тарифний план IT Phone Online. Поміняй тарифний план на IT Всесвіт Базовий, і сіп-ідентифікатор з"явиться.
А нет у него этого преимущества сейчас.
Отправил, вернее попытался отправить 2смс на КС, и отправил с Лайфа на ИТ номер одну СМС.
Ни одна не достигла цели.
Написал в поддержку - "спасибо, передадим технарям" и тишина.
Це локальні глюки лише у тебе. У мене все працює без проблем. Залишай заявку у підтримку, і час від часу тримай це на контролі, перепитуй, чи вирішують щось. Як варіант, можливо, після зміни тарифного плану смс запрацюють.

• Like
Реакції: Bred
Зверху