Початок надання послуг 3Mob у 4G (у мережах «Vodafone UA»)

Місто
Київ
Місто Київ, Солом'янський район,вулиця Машинобудівна,швидкість на фото,телефон Motorola Edge 50 Fusion тариф Інтернет Безлім.

У дружини був тариф інтернет безлім,прийшла смс про підключення інтернету за технологією 4G,через 5 днів перейшла на інтернет М,4G працює вже тиждень і
не відключають

Вкладення

• Screenshot_20260107-162400.Speedtest.png
    Screenshot_20260107-162400.Speedtest.png
    225.7 КБ · Перегляди: 86
Місто
Житомир
Оце то да! Але поза столицею явно ріжуть. В мене стрибає тест постійно в більшу сторону, а потім спадає до 6-8

Місто
Украина
Телефон
Samsung Galaxy J7 Pro
Що там з швидкістю народ? Думаю з Vodafone red unlim plus перейти на безлім від тримоба, чи буде різниця в швидкості?

Місто
Житомир
Різниця буде! Вчора міряв воно дьоргане якесь падає вже до 8-9-10 мегабіт і ото там пляше. В ігри пограти мені вистачало, але як щось качати то жесть.

yanv

Заступник міністра Мін. Свинорильства
Місто
Ужгород
Телефон
Samsung A14
Що там з швидкістю народ? Думаю з Vodafone red unlim plus перейти на безлім від тримоба, чи буде різниця в швидкості?
Поки краще перейти пізніше або перейти на слона. Зараз як ви бачите і в інших і в мене помічались нестабільності. Якщо влаштовує безліміт з 8 мегабіт, то переходьте, а так не раджу.

Місто
Славянск
Телефон
Meizu m6T ,Xiaomi 8t
Різниця буде! Вчора міряв воно дьоргане якесь падає вже до 8-9-10 мегабіт і ото там пляше. В ігри пограти мені вистачало, але як щось качати то жесть.
У нас разницы нет.Скорость одинаковая что на ВФ что на тримоб

Зверху