Початок надання послуг 3Mob у 4G (у мережах «Vodafone UA»)

Місто
Бориспіль
Телефон
Samsung A51; Nokia 1200
Є якась інфа, які тарифи буде пускати в 4g, а які - ні?
...Склалося враження, що спочатку безлім, потім контракт, потім припейд...
....З цього припускаю, що всі тарифи з абонкою та включеним трафіком мають отримати 4ж. Колись.
Дякую, за агрегування інфи.
Приблизно з таких самих висновків для тесту перевів одну sim (куплену в 2011 році, якось вціліла, не замінювалась) в тариф Інтернет М для тестів. З цікавого, в мережі LC з новою точкою доступу сесія не відкривається, інет працює тільки зі старою. У ВФУ працюють обидві точки доступу, з однаковою швидкістю. Доречі пінг доволі низький як для HSPA

Місто
Запоріжжя
Телефон
Samsung s24 ultra
...Склалося враження, що спочатку безлім, потім контракт, потім припейд...
....З цього припускаю, що всі тарифи з абонкою та включеним трафіком мають отримати 4ж. Колись.
Дякую, за агрегування інфи.
Приблизно з таких самих висновків для тесту перевів одну sim (куплену в 2011 році, якось вціліла, не замінювалась) в тариф Інтернет М для тестів. З цікавого, в мережі LC з новою точкою доступу сесія не відкривається, інет працює тільки зі старою. У ВФУ працюють обидві точки доступу, з однаковою швидкістю. Доречі пінг доволі низький як для HSPA
Який пінг? Нижче ніж 40?

Місто
Бориспіль
Телефон
Samsung A51; Nokia 1200
Який пінг? Нижче ніж 40?
Такий підійде?
Screenshot_20251210_000230_ua.com.streamsoft.pingtools~2.jpg Screenshot_20251210_000257_ua.com.streamsoft.pingtools~2.jpg
Можливо це нормальний пінг для тримоба, але я на роботі користуючись 4g КС (а більше там ні хріна не ловить) забув коли такий пінг і бачив. (вище писав що 3моб оплатив абонку вперше за кілька років).

Останнє редагування:
Місто
Запоріжжя
Телефон
Samsung s24 ultra
Який пінг? Нижче ніж 40?
Такий підійде?
Переглянути вкладення 71455 Переглянути вкладення 71457
Можливо це нормальний пінг для тримоба, але я на роботі користуючись 4g КС (а більше там ні хріна не ловить) забув коли такий пінг і бачив. (вище писав що 3моб оплатив абонку вперше за кілька років).
О, це дуже-дуже малий пінг для мобільної мережі! Було б так скрізь!

Місто
London
Почитав обговорення у фейсбуку.
Склалося враження, що спочатку безлім, потім контракт, потім припейд.
Тарифу Грін без абонки - не дадуть 4ж, а тарифу Річний - дадуть 4ж.
З цього припускаю, що всі тарифи з абонкою та включеним трафіком мають отримати 4ж. Колись.
таке враження шо вручну перемикають кожного дня абонів. Скільки нас живих в 3моб залишилось? Тисяч 100?

Місто
Дніпро
Телефон
Nokia G22
Скільки нас живих в 3моб залишилось? Тисяч 100?
У мене в сім'ї - четверо. Усі на Гріні (R) і жодному поки що не прийшло ніяких СМС.

Я розумію, що Грін у них не в приорітеті, ну так хай створюють інший припейд тариф з підтримкою 4G, або змінюють умови існуючих. Хай з шейпом, але робіть вже.

Нащо тоді було писати про "до кінця листопада"?

Місто
Славянск
Телефон
Meizu m6T ,Xiaomi 8t
У мене в сім'ї - четверо. Усі на Гріні (R) і жодному поки що не прийшло ніяких СМС.

Я розумію, що Грін у них не в приорітеті, ну так хай створюють інший припейд тариф з підтримкою 4G, або змінюють умови існуючих. Хай з шейпом, але робіть вже.

У меня не грин ,а интернет безлим тоже R 3G

Місто
London

шоб НКЕК не висувало претензії "чого не підготувались до вимкнення"? Бо дедлайн же кінець 2025 року, шоб потушити мережу

Або банально не очікували такої реакції користувачів і тепер хапаються за голову "че ж делать, че ж делать"

Зверху