Одно время я мог с уверенностью сказать, что операторы КС лучшие. Сейчас уже нет, но хорошего оператора у Лайфсел не встречал вообще. А вот неверные ответы бывают регулярно.
Одно время я мог с уверенностью сказать, что операторы КС лучшие. Сейчас уже нет, но хорошего оператора у Лайфсел не встречал вообще. А вот неверные ответы бывают регулярно.
Ні, повір я задаю завжди дуже чітко сформульовані питання і ніякого троллінгу. Тому коли кажу про низький рівень операторі це саме він, а не щось іншеНу і не забуваємо
Такі дзвінки дуже рідко. І в основному від людей що мали дорогі тарифи. Або просто витрачали в місяць багато грн.Ні, повір я задаю завжди дуже чітко сформульовані питання і ніякого троллінгу. Тому коли кажу про низький рівень операторі це саме він, а не щось іншеНу і не забуваємо
куди поділись мої 2 копійки, що за платні послуги такі підключено, я нічого про них не знаю, чому у вбиральні немає покриття.як називається мій тариф
А ще підписки на еротику. Як люди на них підписуються де лазять не розумію)куди поділись мої 2 копійки, що за платні послуги такі підключено, я нічого про них не знаю, чому у вбиральні немає покриття.як називається мій тариф
класичні питання у всіх операторів зв'язку.
Це через тремор.Як люди на них підписуються де лазять не розумію)
Це легко такі підписки маскуються под музику аудіокниги, фільми новинки. Відправте смс на номер...не розумію
Не завжди підписки на еротику на сайтах еротики. Як раз 95% ні.Це через тремор
Але навіть якщо натискаючи на банер випадково приходить смс що підписка оформлена і ціна. Я бачив абонентів що платять багато місяців. Або оплата тарифу денною абонплатою. + денні інтернет пакети додатково.Це легко такі підписки маскуються под музику аудіокниги, фільми новинки. Відправте смс на номер...не розумію
Post automatically merged:
Не завжди підписки на еротику на сайтах еротики. Як раз 95% ні.Це через тремор
Угу, маскуються) Це прям те що, я періодичночув, працюючи в колцентрі))Це легко такі підписки маскуються под музику аудіокниги, фільми новинки.
Так це правда, Якщо ти дійсно полюбляєш такі сайти, то звісно розумієш скільки воно коштує, тобі не буде потреби кудись дзвонити з дурними питаннямиперіодичночув
Навпаки дзвонять і можна почути акторську гру. Да ви що? які сайти ні ні.Так це правда, Якщо ти дійсно полюбляєш такі сайти, то звісно розумієш скільки воно коштує, тобі не буде потреби кудись дзвонити з дурними питаннямиперіодичночув
У меня тоже родители любят переходить по разным новостям с фейсбук. Где пишут звезда сериала родила троих детей от любовника)) Но ни разу не встречал с смс что подписка оформлена.В свое время эти подписки и у матери выгребал, подписывалась она не на члены, а именно на кликбейт громкие заголовки. К сожалению даже спустя много лет, я с этой тягой к кликбейту не могу справится.
Они тупые потому что надо что то говорить абоненту. Ну вот представь ситуацию у тебя спрашивают какой то нюанс в тарифе. А я например впервые слышу тариф футбол. Оказывается это был для болельщиков. И он вроде и припейд но в тоже время и нет.Вернёмся к теме. Вопрос не в тупых вопросах, а именно в тупых ответах на вопросы чуть сложнее подписок
Я видаю купу карток за флуд за питання, які якщо скопіпастити з форуму в Гугл - відповідь буде першою строчкою. З 2007го, нічого не змінюєтьсяКак раз большая часть кто тут на форуме простые вопросы находят сами