Чому в Call Center lifecell працюють некомпетентні?

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
Одно время я мог с уверенностью сказать, что операторы КС лучшие. Сейчас уже нет, но хорошего оператора у Лайфсел не встречал вообще. А вот неверные ответы бывают регулярно.

cat

Місто
Суми
Телефон
iPhone 11, lifecell
Тому моя пропозиція була зробити платний дзвінок до колл центру (20грн) це б дало можливіть відсіяти запитання, а скільки в мене на рахунку,як називається мій тариф. І чому у вас такі дорогі тарифи. А вирішувати реально питання які важливі неправильна тарифікація, нюанси в тарифі. Запити на покриття або активація послуг з консультацією.

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
Ну і не забуваємо
Ні, повір я задаю завжди дуже чітко сформульовані питання і ніякого троллінгу. Тому коли кажу про низький рівень операторі це саме він, а не щось інше

cat

Місто
Суми
Телефон
iPhone 11, lifecell
Ну і не забуваємо
Ні, повір я задаю завжди дуже чітко сформульовані питання і ніякого троллінгу. Тому коли кажу про низький рівень операторі це саме він, а не щось інше
Такі дзвінки дуже рідко. І в основному від людей що мали дорогі тарифи. Або просто витрачали в місяць багато грн.

Місто
Харків
Телефон
Redmi 4x 3/32
як називається мій тариф
куди поділись мої 2 копійки, що за платні послуги такі підключено, я нічого про них не знаю, чому у вбиральні немає покриття.
класичні питання у всіх операторів зв'язку.

cat

Місто
Суми
Телефон
iPhone 11, lifecell
як називається мій тариф
куди поділись мої 2 копійки, що за платні послуги такі підключено, я нічого про них не знаю, чому у вбиральні немає покриття.
класичні питання у всіх операторів зв'язку.
А ще підписки на еротику. Як люди на них підписуються де лазять не розумію)

Місто
Харьков
Телефон
Nokia X2-02
Як люди на них підписуються де лазять не розумію)
Це через тремор. 🤭
Читав новини, дійшов до підвалу, а там...
І рак, і грибок, і аденома...
Ну і згадувані "бабі з попіросями" (цитата одного діда, з моєї молодості).

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
Це легко такі підписки маскуються под музику аудіокниги, фільми новинки. Відправте смс на номер...
Post automatically merged:

Не завжди підписки на еротику на сайтах еротики. Як раз 95% ні.

cat

Місто
Суми
Телефон
iPhone 11, lifecell
Це легко такі підписки маскуються под музику аудіокниги, фільми новинки. Відправте смс на номер...

Не завжди підписки на еротику на сайтах еротики. Як раз 95% ні.
Але навіть якщо натискаючи на банер випадково приходить смс що підписка оформлена і ціна. Я бачив абонентів що платять багато місяців. Або оплата тарифу денною абонплатою. + денні інтернет пакети додатково.

plebis

why so serious?
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
OnePlus 10 pro
Це легко такі підписки маскуються под музику аудіокниги, фільми новинки.
Угу, маскуються) Це прям те що, я періодичночув, працюючи в колцентрі))
Моя синочька замовляв підписку на німецьких філософів 19го сторіччя, а підписалося чомусь на "великі члени і глибокі піхви", верніть гроші, казли))

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
Так це правда, Якщо ти дійсно полюбляєш такі сайти, то звісно розумієш скільки воно коштує, тобі не буде потреби кудись дзвонити з дурними питаннями

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
В свое время эти подписки и у матери выгребал, подписывалась она не на члены, а именно на кликбейт громкие заголовки. К сожалению даже спустя много лет, я с этой тягой к кликбейту не могу справится.

cat

Місто
Суми
Телефон
iPhone 11, lifecell
Так це правда, Якщо ти дійсно полюбляєш такі сайти, то звісно розумієш скільки воно коштує, тобі не буде потреби кудись дзвонити з дурними питаннями
Навпаки дзвонять і можна почути акторську гру. Да ви що? які сайти ні ні. :feel: То може дитина випадково натиснула.

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
Вернёмся к теме. Вопрос не в тупых вопросах, а именно в тупых ответах на вопросы чуть сложнее подписок

cat

Місто
Суми
Телефон
iPhone 11, lifecell
В свое время эти подписки и у матери выгребал, подписывалась она не на члены, а именно на кликбейт громкие заголовки. К сожалению даже спустя много лет, я с этой тягой к кликбейту не могу справится.
У меня тоже родители любят переходить по разным новостям с фейсбук. Где пишут звезда сериала родила троих детей от любовника)) Но ни разу не встречал с смс что подписка оформлена.

Вернёмся к теме. Вопрос не в тупых вопросах, а именно в тупых ответах на вопросы чуть сложнее подписок
Они тупые потому что надо что то говорить абоненту. Ну вот представь ситуацию у тебя спрашивают какой то нюанс в тарифе. А я например впервые слышу тариф футбол. Оказывается это был для болельщиков. И он вроде и припейд но в тоже время и нет.

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
cat, раньше было полно сайтов для просмотра фильма отправьте смс на короткий номер. Сейчас этого говна полно на Ютуб в женских мелодрамах. Идёт фильм, минут за 20 до окончания голос сообщает: Хотите продолжения? Пройдите на сайт в первом комментарии.

Я понимаю что ты не смотришь подобные фильмы, не ищешь озвучку книг, не смотришь что в имени твоём. Однако подобного скама полно
.

cat

Місто
Суми
Телефон
iPhone 11, lifecell
Как раз большая часть кто тут на форуме простые вопросы находят сами. А если что то сложное то уже звонят оператору. Даже если абонент спросил вопрос так что мне все понятно, это не означает что я знаю сразу ответ. Даже после уточнения коллег и то не всегда есть ответ на вопрос. А сказать я не знаю не вариант :no:

plebis

why so serious?
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
OnePlus 10 pro
Как раз большая часть кто тут на форуме простые вопросы находят сами
Я видаю купу карток за флуд за питання, які якщо скопіпастити з форуму в Гугл - відповідь буде першою строчкою. З 2007го, нічого не змінюється :)

Місто
Київ
Один час з лайфівських айпі догоняв баннер, буквально засрано ним було на всіх сайтах, де є місце для гуглореклами в вигляді кнопки плей чи відеоплеєра з підписом "Смотреть видео" чи якось так

Посилання вело на прелендінг, щоб подивились це відео (яке саме, не уточнювалось), підтвердіть номер тут : pc.lifecell. комюа

Для новачків в інеті або пенсіонерів працювало, але крутилось довго

Зверху