Принтер і все що з ним пов'язано

Місто
Одеса
Що робити і як мені скинути?
Так само, як і на інших принтерах - гугліть "wic reset utility" і далі модель вашого принтеру. Такий софт зазвичай платний, і призначений для професійного використання (тобто, не дуже очевидний та зрозумілий).

yanv

Заблокований
Місто
Uzhhorod
Телефон
Grandstream GXP1610
Що робити і як мені скинути?
Так само, як і на інших принтерах - гугліть "wic reset utility" і далі модель вашого принтеру. Такий софт зазвичай платний, і призначений для професійного використання (тобто, не дуже очевидний та зрозумілий).
Дякую за пораду. я краще новий куплю з СБПЧ аніж буду з цим возитись.

Місто
Одеса
Це не позбавить вас від необхідності міняти абсорбер та виконувати скидання лічильника. СБПЧ це лише заміна картриджа, а не нова технологія друку.

yanv

Заблокований
Місто
Uzhhorod
Телефон
Grandstream GXP1610
Це не позбавить вас від необхідності міняти абсорбер та виконувати скидання лічильника. СБПЧ це лише заміна картриджа, а не нова технологія друку.
Так але хіба в мене буде така помилка на Canon G3430? Цей принтер хоча б кращий за той. який в мене зараз.

Місто
Одеса
Так але хіба в мене буде така помилка на Canon G3430?
На новому звісно, деякий час не буде. Але абсорбер присутній в будь-якому струменевому принтері. Хіба могли зробити скидання через панель керування, без ПК.
Post automatically merged:

Особисто в мене декілька Epson-ів L3150 та L355, сервісні утілити я колись знайшов безкоштовно на якомусь форумі. Навіть абсорбер більше не купляю, бо він чудово миється під краном, і є багаторазовим (а якщо купити з боксом, то взагалі зручно).

Місто
kiev
Так але хіба в мене буде така помилка на Canon G3430? Цей принтер хоча б кращий за той. який в мене зараз.
скачайте, https://www.printhelp.info/, там нічого страшного не має, якщо ваш принтер є в списку безкоштовних, то програма все сама зробить.

Місто
Тараща
Телефон
Realme 6
підкажіть який БФП з вбудованою СНПЧ варто взяти? бюджет 8000 грн, потрібно для друку документів та фото

Паук

Пивовар
Команда форуму
Місто
Полтава
Телефон
(M) forever
HP Ink tank
Дуже приємна серія, якщо нема вимог до суперякості фото (бо тільки 4 кольори). Краще брати з вайфай.
Користуюсь 415, брав легким бу з повними рідними танками.

Місто
Одеса
підкажіть який БФП з вбудованою СНПЧ варто взяти?
Я б брав Epson. L355 працює років з 10, без проблем. Чорнила дешеві, нема сенсу шукати замінники. L3151 у нас в ОСББ працює років з 5, була проблема з поданням паперу, але це через фізичний знос та забруднення. Полагодили, працює далі. Чорнила такі самі, але флакони значно кращі (непролівайки). Ці Епсони вже не виробляються, але щось із L3150 здається ще можна знайти новим.

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
Epson EcoTank L3250 c WiFi - норм девайс, але вже трохи поза бюджетом.

Єдине, що у них бувають затики - одного моменту зникають кольори, навіть якщо на принтері друкують потрохи кожен день. Робиш 2...3 прочистки головки, лишаєш на пару годин у спокої - після цього знов друкуєш. Але якщо треба в цей момент терміново, то треба таке враховувати.

yanv

Заблокований
Місто
Uzhhorod
Телефон
Grandstream GXP1610
Зверху