Прослуховування мобільного та стеження за абонентами

tarnatore

Заблокирован
Реєстрація
23.12.20
Місто
Киев
Вам приходится верить на слово, а это глупо.
справедливости ради у клиента телеграм исходный код открыт, правда исходного кода серверов нет, поэтому...
Post automatically merged:

as secure and private as Signal, would be forced to install a back door.
Отсюда
Если так вынудят сделать, тогда печаль-беда, прийдется голубями чатится
pgp ни кто не отменял, другое дело хомячкам сложно осилить...
 

Перемедон

Тиха украинская ночь,но..
Реєстрація
12.06.17
Місто
Південь України.
Телефон
iP 13, Px 6, Sg S23
Як вирахувати Карла Берхансона? Купити за 4 к долярів базу, знайти його переміщення, визначити його місце проживання та місце роботи, вбити в ФБ по фільтру і вуаля! Карла Берхансона знайдено!
 
Останнє редагування:

debugger

Moderator
Команда форуму
Реєстрація
27.02.09
Місто
Киев

В Ізраїлі спецслужбі надали доступ до телефонних даних людей, які захворіли на Omicron, щоб відстежити їхні контакти

Ізраїльська внутрішня розвідка Шин Бет отримала тимчасовий дозвіл на доступ до телефонних даних людей з підтвердженими випадками захворювання на штам коронавірусу Omicron, щоб відстежити, з ким вони нещодавно зустрічалися. Агентству було надано аналогічні повноваження під час попередніх хвиль пандемії, передає New York Times.
Використовуючи надзвичайне законодавство, кабінет міністрів Ізраїлю проголосував у неділю, щоб дозволити шпигунському агентству Шин Бет відстежувати телефони пацієнтів Omicron до кінця дня в четвер, проте вони не можуть отримати доступ до даних з телефонів людей, інфікованих іншими формами коронавірусу. Що є цікавим прецедентом, адже відстеження контактів хворих на COVID-19 в різних країнах світу є або добровільним, або працює на рівні держави для всіх штамів. Очікується, що парламент Ізраїлю цього тижня проголосує за новий закон, який продовжить дозвіл ще на два тижні, а потім дозволить поновлювати його кожні два тижні, повідомила речниця прем’єр-міністра Ізраїлю.
 

GAS

Бесарабський бандерівець
Команда форуму
Реєстрація
11.09.14
Місто
Рені
Телефон
Xiaomi 12T
Тут только вот было обсуждение о том, убьёт ли пуля, выпущенная в воздух. Я в нём не участвовал, но читал - в том числе и упоминание "Разрушителей легенд". Сегодня Ютуб мне выдаёт в рекомендациях... При том, что разрушителей я последний раз смотрел по Дискавери лет 10 назад, если даже не больше (остальные рекомендации совпадают с просмотренным ранее)

Скриншот 23-12-2021 223709.jpg
 
Реєстрація
08.12.18
Місто
Одесса
Я в нём не участвовал, но читал - в том числе и упоминание "Разрушителей легенд". Сегодня Ютуб мне выдаёт в рекомендациях.
Та же фигня, но я не парюсь. Прочитал эту ветку, обновил ютьюбчик, видео поднялось на две строчки вверх. Обновил еще раз -вообще пропало. Переключил снова на эту ветку и обновил -поднялось еще на строчку вверх. Не вижу в этом ничего плохого - должна же корпорация добра что-то подсовывать в рекомендации, а первыми все равно идет то, что я смотрю.
P.S. Мысли она читать не умеет, у меня на другом смарте этого видео и близко нет.
 
Останнє редагування:

Дюрі-бачі

ПТН ПНХ
Реєстрація
30.03.10
Місто
Ужгород
Телефон
OnePlus 6T
Знаете, почему грошь цена всем этим сквозным шифрованиям? Да потому что вы никак не можете убедиться в их существовании. Вам приходится верить на слово, а это глупо. Поэтому все это чушь, что некий телеграм, сигнал, фигнал и тд является безопасным месенджером. Верить можно только себе и своим глазам. Если вы можете посмотреть исходный код и убедиться, что он безопасен - только тогда можно быть увереным.

Иными словами в нынешних реалиях (закрытый код ОС и приложений) АБСОЛЮТНО ВСЕ мессенджеры небезопасны.
Враховуючи, що диру безпеки в популярному логері на Джаві знайшли через десятки років і регулярно звичайні текстові повідомлення вішають Айфони, то далеко не факт що у сквозноиу шифруванні нема
дірки, яку просто ніхто не помітить.
Треба дуже багато людино-годин спеціалістів по криптобезпеці втратити, щоб знайти дірку в дусі ненадійного генератора рандома у бібліотеці, яку використовує бібліотека для генерування приватного ключа.
 
Останнє редагування:

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Реєстрація
30.01.08
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Слід відрізняти дірки в криптоалгоритмах і дірки в їх прогамних реалізаціях.
Друге в тисячі разів більш ненадійне.
 

Дюрі-бачі

ПТН ПНХ
Реєстрація
30.03.10
Місто
Ужгород
Телефон
OnePlus 6T
Слід відрізняти дірки в криптоалгоритмах і дірки в їх прогамних реалізаціях.
Друге в тисячі разів більш ненадійне.
Я про те ,що навіть якщо код відкрито, алгоритм шифрування перевірено часом, то ніхто не застрахований від чорних ходів в бібліотеках, які використовуються при розробці. І спеціалістів, які можуть їх знайти, дуже мало.
 
Останнє редагування:

LiquidStrm

>/dev/null
Реєстрація
06.09.19
Місто
Banderstadt
Телефон
LG v60 5G
ніхто не застрахований від чорних ходів в бібліотеках
Часто все робиться простіше. Усі надійні алгоритми потребують певних рандомних стартових векторів, які мають генеруватися випадково. Якщо їх генерація не випадкова, або взагалі наперед відома, то "зламати" ключі шифрування стає на порядки простіше.
Google: Rainbow table, Collision Attack

Щодо захисту саме голосового трафіку, то ще років з 15 назад мобільники Siemens під оператором КС під час дзвінку відображали іконку, що попереджала абонента про те, що шифрування - відключене. КС тоді неофіційно пояснював це тим, що пропускна здатність базових станцій із увімкненим шифруванням - зменшувалася, тому вони "у пікові години навантаження" вимикали його.
 

plebis

why so serious?
Команда форуму
Реєстрація
26.10.07
Місто
Київ
Телефон
OnePlus 10 pro
КС тоді неофіційно пояснював це тим, що пропускна здатність базових станцій із увімкненим шифруванням - зменшувалася, тому вони "у пікові години навантаження" вимикали його.
Про КС не помню, но в первые годы лайфа, он иногда так делал и именно потому что не справлялось железо в 2ж. По-моему это показывали (почти) все терминалы того времени.
 
Реєстрація
04.05.08
Місто
BerdYanSK
Щодо захисту саме голосового трафіку, то ще років з 15 назад мобільники Siemens під оператором КС під час дзвінку відображали іконку, що попереджала абонента про те, що шифрування - відключене.
Разомкнутый замочек.
Шифрование A0
Звонил в одну контору и обратил на это внимание.
Сказал им. Они отьЕхали от офиса, перезвонили с левого номера.
Порядок. Шифрование есть.
Как итог контору поставили на прослушку.
Оператор КС.

Второй раз лето 14, Замес в Донецке.
Ну там понятно.
 
Реєстрація
09.12.15
Місто
Київ
Злами телефонів, як стверджується, здійснювалися без ордерів та без будь-якого судового нагляду.

Список постраждалих включає противників колишнього прем’єр-міністра Біньяміна Нетаньяху. Раніше розробник шпигунського ПЗ, ізраїльська компанія NSO стверджувала, що Pegasus ніколи не використовуватиметься на території Ізраїлю.

У деяких випадках зломи проводилися для кримінальних розслідувань, хоча поліція робила певні кроки, щоб приховати джерело своїх доказів. В інших випадках ПЗ Pegasus використовувалося для зламування телефонів учасників політичних протестів, без будь-якого дозволу суду.

Сайт не розкриває своїх джерел. Citizen Lab активно займається виявленням жертв Pegasus та підтвердила це повідомлення. Компанія Apple також повідомляє власників iPhone, конфіденційність яких, ймовірно, була порушена шпигунським ПЗ.

У NSO заявили, що не коментують інформацію про клієнтів. Поліція Ізраїлю офіційно заперечує, що діє поза законом, але не заперечує, що використовує шпигунські програми NSO. Проте в цьому випадку обсяг інформації про те, яким чином було санкціоновано атаки, вказує саме на джерело всередині поліції.
 

GAS

Бесарабський бандерівець
Команда форуму
Реєстрація
11.09.14
Місто
Рені
Телефон
Xiaomi 12T
Мужики, я в ступоре, как такое может быть. Пожаловался товарищ с Айфоном, что у него в эпл картах в недавнем поиске в/ч, в которой он служил, при этом он вообще впервые в эти самые карты зашёл. У его брата та же фигня - в/ч, где брат служил. Зашёл к себе в Гугл-карты - в/ч в недавних нет, но есть запросы в недавних, которых я в жизни не делал. Я нихрена не догоняю, через что и как вообще могли взломать?

На скрине - мои типа запросы в Гугл-картах. Ни один из них я не делал, а про Перелеты, Закупное и озеро Белое я даже не слышал никогда
 

Вкладення

  • Screenshot_2022-03-07-14-40-17-21_3d9111e2d3171bf4882369f490c087b4.jpg
    Screenshot_2022-03-07-14-40-17-21_3d9111e2d3171bf4882369f490c087b4.jpg
    91.4 КБ · Перегляди: 64

plebis

why so serious?
Команда форуму
Реєстрація
26.10.07
Місто
Київ
Телефон
OnePlus 10 pro
Может это не твои, а те, которые наиболее часто ищут в твоем регионе?
 

GAS

Бесарабський бандерівець
Команда форуму
Реєстрація
11.09.14
Місто
Рені
Телефон
Xiaomi 12T
Может это не твои, а те, которые наиболее часто ищут в твоем регионе?
Написано "недавние", я например ХЗ, как в Гугл-картах это работает - пользуюсь Вейзом, там история поиска соответствует моим запросам. Ну допустим, это так, а как тогда объяснить в/ч в истории поиска в эпл-картах? Честно, я озадачен...
 
Зверху