Підбір комплектуючих для настільного ПК

Місто
Ternopil
Телефон
Moto G60
Порекомендуйте механічну клавіатуру. Ніколи з ними не стикався, в тут молодший так тихенько натякнув Діду Морозу. Єдине що поки що знаю напевне - щоб була не гучна і не дуже жорстка.
Якщо тихо - попробуйте подивитися до Low Profile на червоних світчах. З того що в магазинах бачив Logitech G515, Keychron K3/K5.
А так краще в магазині дивитися, слухати. Гучність - дуже суб'єктивно

Місто
Львів
Порекомендуйте механічну клавіатуру.
Зараз шалена мода на магнітні клавіатури, дивився ось таке, просто цікаво було як воно працює і відчувається.
Принцип в тому, що під кнопкою датчик Холла, можна виставляти "глибину" спрацювання і хід клавіші, при якому клава розуміє, що клавішу відпустили. Геймери хвалять, наче швидше усілякі муви вдаються.

AngryDen

Перфекціоніст
Місто
Дніпро - Запоріжжя
Телефон
Xiaomi
аж цілих шість)) У хатора 16,8 млн, кожной кнопці можна задати свій колір, чи вимкнути зовсім.

Малий, до речі, друкує фактично не дивлячись на клаву.
(y)

Якщо варіант подешевше, то тут найменша ціна - 1 349 грн.

p.s. а поки дід мороз буде везти клаву з китаю, його на лбз розчленують фпв.

Місто
Суми
AngryDen, зараз в нього клавіатура теж з RGB. То часто бачу що підсвітку взагалі вимкнена. Йому цей дитсадок якось не дуже.
Post automatically merged:

p.s. а поки дід мороз буде везти клаву з китаю, його на лбз розчленують фпв
Но это не точно.
P S. Син чудово розуміє різницю в цінах між Алі і в нас в Україні, тому до "на декілька днів довше" відноситься з розумінням.
P.P.S. Цим літом протягом місяця допомагав мені на одному з об'єктів (з реальною зарплатнею). Тому реально розуміє як батько гроші заробляє.

Останнє редагування:

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 15 Pro Max
То часто бачу що підсвітку взагалі вимкнена. Йому цей дитсадок якось не дуже.
Теж не дуже розумів ті всі "гірлянди" RGB, аж допоки не побачив на механічній Razer (модель не памʼятаю) такий ефект - коли хвилі світла розходяться від тієї клавіші, яку натискаєш - це "щось"..))
Post automatically merged:

власноруч зібраний в далекому 1992 році Спектрум з клавіатурою на герконах.
Тисну руку - у мене таке саме було))

Зверху