Раритети - старі мобільні телефони

• Автор теми Alex
  • Дата створення
Місто
Львів
Згоден, особливо щодо вартості заміни шлейфа, двічі…
Ще Luna 8600 - справді була приємна в руці. А от 8800 добряче неякісний: люфтить, вічно зацарапаний чорний пластик ззаді екрану, кришка гуляє, кнопки незручні.

Місто
Чоп-Ужгород
Телефон
Iphone 13 pro
Riznychenko, у мене був мото z8 i v9 от це були дуже приємні телефончики. А коли купив а1200е, то часто ловив на ньому здивовані погляди фанатів самсунг і нокіа

Місто
Львів
у мене був мото z8 i v9
Приблизно в той час купив Sony Ericsson G900, дуже цікавий телефон, як на свій час. Як і всі Еріки тої пори: K800i, ще дуже подобався W910i - напевне, найзручніший телефон, яким користувався. А перша Моторола то вже був Droid turbo.

Місто
Odesa-Romania
Это другие эмоции
В кожного своя система цінностей.
100%
Так и есть
як на 2005 рік, за 1470$ - це треба постаратись.

да блин, цены были весёлые razr v3 - 900, 7210 - 600, qtek q200 - 800, про Верту вообще молчу, а вот чтоб 8800 столько стоила не помню, помню что-то до штуки, может это в каком-то супер пупер магазине...
Мне тоже что-то помнится, до в районе штуки, но никак не полторы
Хотя может то альцгеймер спутал карты
На сьогодні це майже 1,5к.
В смысле ?

Це суттєво вищий клас, аніж silver
Чем ? Выше
мене 8800 silver викликає трохи інші асоціації. В році так 2007-9 в кожного хача, що приймали на кишені була саме така труба. В особо мурчащих китайський gold art
И в этого хача была и беха? Или мерс?
Теперь "отменить" мерсв и бехи из-за этого ?
Згоден, особливо щодо вартості заміни шлейфа, двічі…
Ще Luna 8600 - справді була приємна в руці. А от 8800 добряче неякісний: люфтить, вічно зацарапаний чорний пластик ззаді екрану, кришка гуляє, кнопки незручні.
Как раз луна была шлак полный

Зверху