Ремонт комп'ютерної техніки

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
В лісах під Ковелем
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8

Kritik

Имею мнение...
Місто
Odessa <--> Berlin
В свое время брал для офисных ПК (Celeron + встроенная графика) блоки qdion. Типа, fsp на минималках. Но почему-то б/у fsp и highpower (взял несколько штук, случились недорого) до сих пор все работают. А из этих qdion многие поумирали, как какие-то codegen (правда, те могли при замене проца на чуть мощнее помереть).

ДжеК

Заблокований
Місто
Краматорск/Лиман
Про "цікаві" українські блоки живлення Vinga
Пульсации выходных напряжений сожгли, узел фильтрации смешной, они там и от нормальной сети пляшут на пределе, а с генератором там просто ад происходит, к тем более блок без входного фильтра

Но у Винги есть хорошие и отличные блоки, у них каждая серия это блоки разных oem производителей

ДжеК

Заблокований
Місто
Краматорск/Лиман
В свое время брал для офисных ПК (Celeron + встроенная графика) блоки qdion. Типа, fsp на минималках. Но почему-то б/у fsp и highpower (взял несколько штук, случились недорого) до сих пор все работают. А из этих qdion многие поумирали, как какие-то codegen (правда, те могли при замене проца на чуть мощнее помереть).
Qdion от fsp отличаются конденсаторами, в fsp тайваньские, в qdion китайские

Місто
Київ
Телефон
RN15pro+ КС ВР оптим
Всім привіт, може хто порадить сервісний центр по заміні батереї в ipad 8 (2020 року) думаю ще місяць два пропрацює, але наче як ресурс вже 81%. чи де придбати батарею, хорошої якості?

Місто
Kyiv
Телефон
Pixel 7a/ Pixel 4a
рекомендую сервіс Apple Fix на Арсенальній, багато разів звертався, лишнього не впарюють, завжди зразу чітко кажуть ціну (оригінал, не оригінал). Ну і по термінам швидко роблять

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
В лісах під Ковелем
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
До речі. Про турбодуйку, яку рекламував Maxxx
Чистив нею компи, що стояли в бліндажах. Без пензлика взагалі нема чого тією дуйкою лізти. Трохи спресований пил і все, не видуває.
Одного заряда вистачило на два середньо засраних системника або один сервак.

plebis

why so serious?
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
OnePlus 10 pro
В мене якась рендомна з Алі гривень за 700, на дуже довго вистачає (але користуюсь мало, пару разів тільки заряджав)

Місто
Germany
В мене якась рендомна з Алі гривень за 700, на дуже довго вистачає (але користуюсь мало, пару разів тільки заряджав)

ну они просто разные бывают по мощности, я свою брал вроде за 350 абы чтоб была, если направить на весы, показывают 42 грамма, а вот такую если направить, то там что-то 120+, не помню уже точно сколько говорили, помню что понял, что моя нервно курит...

Зверху