Роутер Kyivstar 4G

Місто
Самар/Дніпро
Рішення «Все разом 4G» із 4G-роутером

ПЕРЕВАГИ

Коли кабельний інтернет недоступний, підключайте бездротовий у тарифі Все разом 4G:(300 грн/міс +1999 грн за купівлю роутера) - підключити тариф можуть абоненти Київстар, які користуються комплексною послугою «Київстар Все разом 4G»
  • 4G Wi-Fi роутер 1999 грн .
  • Безлім на домашній бездротовий 4G інтернет.
  • Безлім на мобільний інтернет.
  • Безлім на дзвінки в мережі Київстар.
  • 180 хвилин на номери інших мобільних операторів та за кордон.
  • 180 SMS на українські номери
  • Безлім на додаткові сервіси.
Змінити локацію можна в системі Мій Київстар або за посиланням.
Переконайтеся, що за бажаною новою адресою є 4G-покриття. Заявка формується автоматично.
Будь ласка, зверніть увагу. Змінити локацію можна раз на 30 днів.

Причина: «Київстар Все разом 4G»
Останнє редагування:

vlady

Модератор
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
iPhone 15 Pro
Доброї ночі.. Підкажіть хто знає маю карточку з тарифом...друг відав бо провів оптику...
Як правильно користуватися даним тарифом...і чи можна його об'єднати з основним номером ..і платити тільки один рахунок...чи це як звичайна передплата...Дякую.
Як звичайна передплата.

Місто
Киев
Доброї ночі.. Підкажіть хто знає маю карточку з тарифом...друг відав бо провів оптику...
Як правильно користуватися даним тарифом...і чи можна його об'єднати з основним номером ..і платити тільки один рахунок...чи це як звичайна передплата...Дякую.
Як звичайна передплата.
Дякую.)))

Місто
Вараш
Телефон
Alcatel 3X 2019 (5048y)
Цікаво чи ще хтось користується даним роутером ergo r0516, як він себе веде після роки роботи, чи з'явилися якісь глюки?

Місто
kiev
Цікаво чи ще хтось користується даним роутером ergo r0516, як він себе веде після роки роботи, чи з'явилися якісь глюки?
уважно перечитайте умови, ці роутери були привязані до КС, з іншими сімками здається не працювали. плюс привязка по локаціі була, дозволялась якась кількість переносів через котів чи ОК.

Місто
Вараш
Телефон
Alcatel 3X 2019 (5048y)
уважно перечитайте умови, ці роутери були привязані до КС, з іншими сімками здається не працювали. плюс привязка по локаціі була, дозволялась якась кількість переносів через котів чи ОК.
Та це я знаю!!! Запитання було чи роутери живі після скількох років часу, щоб зрозуміти якою якістю вони були.

yahoo

username
Місто
Kharkiv
Телефон
Nubia Neo, Poco M3 Pro
Саня-068, маю один такий ergo r0516.
Купив з вже непрацюючим 1 лан портом (з двох наявних) і роутер через певний рандомний час (зараз вже не згадаю, 1 раз на тиждень?) буває, що зависає і перестає давати інтернет.
Мені то набридло і купив собі ZTE MF289F. Ну, це зовсім інший рівень та інші швидкості, але і ZTE MF289F зрідка (1 раз на місяць?) також підвисає.

Місто
Вараш
Телефон
Alcatel 3X 2019 (5048y)
Саня-068, маю один такий ergo r0516.
Купив з вже непрацюючим 1 лан портом (з двох наявних) і роутер через певний рандомний час (зараз вже не згадаю, 1 раз на тиждень?) буває, що зависає і перестає давати інтернет.
Мені то набридло і купив собі ZTE MF289F. Ну, це зовсім інший рівень та інші швидкості, але і ZTE MF289F зрідка (1 раз на місяць?) також підвисає.
Дякую за інформацію. Пропонували мені придбати ergo r0516 з маркуванням Київстар і без, з акумулятором, за 500грн. Щось побоявся викидати гроші на вітер і відмовився. Але всерівно було цікаво як себе веде даний роутер за скільки років експлуатації. Від замовлення відмовився, не ризикнув грати в лотерею.

Місто
Комышеваха
ergo r0516 з маркуванням Київстар і без, з акумулятором, за 500грн
ну наверно нормальная цена для него, если рабочий конечно,
или хуявеи В310, 311 около 1000 грн можно попробовать половить на лохе

Місто
Вараш
Телефон
Alcatel 3X 2019 (5048y)
ergo r0516 з маркуванням Київстар і без, з акумулятором, за 500грн
ну наверно нормальная цена для него, если рабочий конечно,
или хуявеи В310, 311 около 1000 грн можно попробовать половить на лохе
Стан тих ergo r0516 був не відомий, вмикаються, але не перевірялися. Не ризикнув навіть за 500грн брати. Різне може бути, від банальної втрати зв'язку до критичних поломок. Але роутер зацікавив, на просторах є інформація як його прошити від Київстар.

omni

необмежено придатний
Місто
Запоріжжя
Телефон
moto g84 5g
працює без проблем.
купляв такий роутер без прив'язки до оператора

Місто
Киев
Телефон
VK World NEW V3
Купляв роутер r0516 (Kyivstar) есть две штуки работает досхпор. проблем нет только одна проблема он не работает с агрегацией частот. Были разные китайские. Потом случайно попал роутер Хуавей B715s-23c ЛТЕ 9 категории и понеслось. Таг где Ерго выдавал 10 мбит то Хуавей без агрегации давит 40 -43 мбит. С чем связано не знаю. стандарт одинаковый 1800 мгц

Зверху