Ви використовуєте застарілий браузер. Цей та інші сайти можуть відображатися в ньому некоректно. Необхідно оновити браузер або спробувати використовувати інший.
pretzel, на мій погляд все ж треба дотиснути нацпол що до відкриття провадження. Якщо відмовляють - змусити через суд. Прийняти заяву зобов'язані. А якщо відмовлять у відкритті провадження, то треба надати вмотивовану відмову. І посилання на "відсутність матеріальної шкоди" то слабенька підстава. А в рамках відкритого провадження вже вимагати (через слідчого) і запису розмови, і деталізацію, тощо. Пишіть заяву у нацпол та нехай реєструють. Якщо, звісно, є бажання добитися правди. Все ІМХО.
Заяву написано і в поліцію і надано аналіз роздруківки дзвінків оператора по хвилинах, що куди і на який номер
але вже зараз звичайна поліція каже що по перше водафон очко і такі халепи тільки по них, не витрачайте час і перейдіть на іншого оператора.
Кібер поліція все скинула на звичайний рай відділ. Теж незрозуміло
і кажуть що водафон не надасть даних правдивих , нададуть відписку як і мені, свою жопу з практики вони не признають
отакі от перспективи
Post automatically merged:
Але пробуємо, я то впевнений що то не я зробив для себе халепу. А гсь спеціаліст водафон на третій запит сказав що скоріще за все я видалив дзвінки в себе в телефоні
Да, я необычный, как и подавляющее большинство на рэд-форуме.
У обычного абонента 1-2 сим-карты, и он вообще не интересуется, что там у других операторов, в отличии от нас.
Да что там "у других операторов", обычный абонент на вопрос: какой у тебя тариф? - В большинстве своём отвечает: Киевстар, Водафон или Лайф )
Пройшов місяць. Написана щаява в поліцію. Кібер поліція скинула все на звичайний райвідділ, і на тому все.
сам водафон не визнає своєї помилки, навіть не вибачились.
І саме цікаве не надають ні запису розмов з оператором ні вмісту чатів з оператором з додатку що робили шахраі
таке враження що шахраі це самі співробітники того водафону
Пройшов місяць. Написана щаява в поліцію. Кібер поліція скинула все на звичайний райвідділ, і на тому все.
сам водафон не визнає своєї помилки, навіть не вибачились.
І саме цікаве не надають ні запису розмов з оператором ні вмісту чатів з оператором з додатку що робили шахраі
таке враження що шахраі це самі співробітники того водафону
Спробуйте написати звернення в НКЕК. Назбирайте доказів, скільки можете, вкажіть всі деталі в зверненні. При необхідності, скористайтесь ШІ, може щось цікаве порадить, що можна було би додати до звернення.
Це звісно займе не короткий час (згідно закону "Про звернення громадян"), адже відповідь від НКЕК зазвичай на пошту надходить за +-20 днів, але надходить. За бажанням, вкажіть у зверненні, щоб відповідь надіслал по електронній пошті, щоб менше чекати.
Цей сайт використовує файли cookie, які допомагають персоналізувати Ваш контент і зберегти вхід в систему, якщо Ви зареєстровані.
Продовжуючи користуватися цим сайтом, Ви погоджуєтеся на використання нами файлів cookie.