Свавілля Vodafone

Місто
Київ
Телефон
Iphone
Ну це мабуть треба в Свавілля Вф.
як треба туди, то може адміни перенесуть ?

Я не думаю що я єдиний стикнувся з тим, можливо це було замовлення від якихсь "редисок", але я особисто думаю що в самому Водафоні сидять злодії, бо зі сторони без спец обладнання не зробиш таке клонування. Тим паче телефон мій був включений і був в мережі, но довожу до розряджання в 0

Саме цікаве що до служби безпкеи водафон чи керівництва не можливо достучатись, не можливо дати звернення ні через гарячу лінію ні через центр обсулговування, ні через письмові звернення
Post automatically merged:

Це хто і як туди звертатись ? Можливо підкажете ?

Місто
kyiv
Що вони можуть зробити ? Чи були реально якісь рішення з їх боку ?
Думаю зроблять щось трохи більше ніж підтримка водафону. Знайдіть на сайті "Звернення громадян" або щось подібне, та "Електронне звернення".

Там вкажіть всі дані (бажано справжні дані вказати), та детально звернення. Чекати. Відповідь повернеться Укрпоштою, якщо я не помиляюсь.

Перемедон

Тиха украинская ночь,но..
Місто
Південь України.
Поліція відмовила приймати зверненя, так як не було фінансових втрат
Стаття з ККУ, 361, звісно Якщо Ви впевнені, що ситуація розвивалася саме в такому напрямку, як Ви описали. І може цим зацікавитися не тільки нац. пол.

Останнє редагування:
Місто
🟦🟨
Телефон
Піксель
Цікавий схематоз. І як цьому протидіїти?
Як я розумію, шахраї замовили сім-пару і з неї здійснили виклик, треба заборонити випускати сім-пару або заборонити здійснювати переадресацію (якщо такі послуги є у оператора) і обов'язково - заборона перевипуску сімки.

Місто
Київ
Телефон
Iphone
Цікавий схематоз. І як цьому протидіїти?
Як я розумію, шахраї замовили сім-пару і з неї здійснили виклик, треба заборонити випускати сім-пару або заборонити здійснювати переадресацію (якщо такі послуги є у оператора) і обов'язково - заборона перевипуску сімки.
Ну так на контракті без паспорту не можливо перевипустити сім картку через кол центр, мені так пояснили. Для того я контрактом і користуюсь. Я к вказує Водафон то не може одночасно 2 сім карти з одним номером працювати в мережі.

Заборонити переадресацію неможливо, тобто завтра таке може статися знову

В СМС я проглянув, ніяких сповіщень про дії з сімкою не показувало. Моя картка продовжувала працювати зранку і в момент коли була включена переадресація.

студент

Moderator
Команда форуму
Місто
Вінницька, Бухарест, Київ
Телефон
i13ProMax, G86P, bbQ20
Замовте послугу заборони віддаленої заміни SIM картки. SIM для другого девайсу ні СМС ні дзвінки не приймає.

Місто
Київ
Телефон
Iphone
Замовте послугу заборони віддаленої заміни SIM картки. SIM для другого девайсу ні СМС ні дзвінки не приймає.
Так на контракті це наче в базовій послугі. Або був клон карти і одночасно працювали обидві, або водафон просто покривають шахрайство в своій системі

yanv

Заступник міністра Мін. Свинорильства
Місто
Ужгород
Телефон
Samsung A14
Раджу звернутись в НКЕК. Може там буде якийсь-то сенс. Мав я одну неприємність з ВФ яку виправили після звернення до НКЕК. Є мінус - відповідь чекати до 30 календарних діб згідно закону про звернення громадян та можливо буде шаблонна відповідь(хоча в мене шаблонної відповіді від НКЕК не було).

Вже тут мій знайомий радив звернення до НКЕК але від себе кажу зі свого досвіду, що сенс може бути. І виплачував один оператор мені і ВФ хвости піджимали.

студент

Moderator
Команда форуму
Місто
Телефон
i13ProMax, G86P, bbQ20
на контракті це наче
Ніт

Аби був клон, навіщо б вони телефонували на 0800? Просто авторизувалися би в сервісах. А щодо вихідного, так зробити підміну номеру не так щоби неможливо, тож убезпечте себе наявною послугою.

vitaminC

сальце, м'ясце, вітамінЦЕ
Місто
Україна
Телефон
old NOKIA onelove
Поліція відмовила приймати зверненя, так як не було фінансових втрат
Поліція не може відмовити у прийманні звернення, якщо людина знає законодавство. Поліція прийме і спише, не порушуючи справу ЄРДР, таке може бути з тими справами якими вони не бажають займатись.
Тут проблема глибша і ви не з тієї сторони почали вирішення. Якщо у вас є паперовий контракт з оператором і якогось дива об 03:07 годині від вашого імені від вашого номеру щось відбувається і це підтверджує Vodafone це не дзвіночок, а величезний гудок парохода, що терміново потрібно збирати паперові документи і комусь з співробітників оператора пропонувати відпочити у в'язниці протягом декількох років.
Бо сьогодні від вашого імені від вашого номеру телефонують в колл центр оператору (а оператор на це прикриває очі) а завтра від вашого імені від вашого номеру телефона передадуть координати об'єктів/розташування/ппд до фашистів і після чого прилетить ракета з московії та настануть катастрофічні наслідки, здогадайтесь з першого разу у кого контракт на номер і хто буде відповідати...

Як вже писали вище, в такому випадку обов'язково слід письмово на папері звертатись до Vodafone, до НКЕК, до Нац поліції, та до специфічного правоохоронного органу

Місто
🟦🟨
Телефон
Піксель
Не знаю, як у ВФ, але друга сімка для пристрою у КС дозволяє виконувати вихідні виклики, але не вхідні.

студент

Moderator
Команда форуму
Місто
Телефон
i13ProMax, G86P, bbQ20
друга сімка для пристрою у КС дозволяє виконувати вихідні виклики, але не вхідні.
SIM для другого телефону у Київстар вміє і приймати і надсилати виклики.
Але в Київстар їх можна замовити і отримати лише в ЦОА.

Зверху