Сільрада проти встановлення БС усіх операторів

Реєстрація
17.04.08
Місто
Короп
Телефон
Samsung Galaxy Grand duos
Доброго всім вечора. Ось і до мого села добрався нарешті Київстар. З 2016 року з ними воювали про поганий зв'язок в селі і ось нарешті на сесії ОТГ виділили зем.ділянку для БС. Тепер питання , хтось знає скільки часу може пройти між виділеною зем.ділянкою до будування БС ? У кого як було, може поділіться інфо?
 

Андрюх@dp.ua

Пенсіонер
Реєстрація
14.02.08
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис
хтось знає скільки часу може пройти між виділеною зем.ділянкою до будування БС ? У кого як було, може поділіться інфо?
В селі у тещі років 7 воювали з операторами/місцевою владою за встановлення вишки. Оператори бажають, місцева влада ділянку не виділяє. Йдуть роки, місцеву владу уламали, дали ділянку, взвили ті, хто поруч живе. Їм вже вишка не потрібна стала. Нашли іншу ділянку, там стало аналогічно першій ділянці. Знову пройшло декілька років, знайшли ділянку, яка задовольнила всіх мешканців. А тут вже погодився ставити вишку тільки Лайфселл. Це при тому, що 110% мешканців села на Київстарі. Вишку збудували менше ніж за місяць, вже стоїть обвішана антенами та обладнанням. Але чогось не запускають, місяця три вже стоїть даремно.
 

Андрюх@dp.ua

Пенсіонер
Реєстрація
14.02.08
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис
чогось не запускають, місяця три вже стоїть даремно.
Може живлення нема? Якщо не працює, то можуть покрасти обладнання, дивно, де таке буває.
Все підведено. Не покрадуть, бо встановлено на приватній території.
 

GAS

Бесарабський бандерівець
Команда форуму
Реєстрація
11.09.14
Місто
Рені
Телефон
Xiaomi 12T
Оце крінжатина 🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️ Це ж мабуть ті самі люди, котрі говорили "нащо нам фізику вчити, нам воно ніколи в житті не знадобиться". Пропоную мобільному оператору безкоштовно видати їм капелюшки з фольги. Це ж прям от поряд зі мною село, я навіть більшість людей з того відео знаю особисто. Іспанський сором...

Схоже, що здоровий глузд все ж таки переміг
 
Зверху