Система «Мій Київстар»

AVR

Місто
Одесса
Телефон
iPhone

Мій Київстар​

1 Поповнюйте рахунок без комісії
У застосунку це зручно та швидко — жодної комісії, коли поповнюєте свій номер за допомогою Google Pay чи Apple Pay.

2 Керуйте Суперсилами
Підключайте та змінюйте Суперсили — послуги на вибір, які доступні без доплат у більшості тарифів. Вибирайте свою в застосунку!

3 Змінюйте тариф
Стежте за вигідними пропозиціями та вибирайте собі тариф. Ми завжди порадимо той, що підійде вам якнайкраще.

4 Заощаджуйте з промокодами
Отримуйте персональні знижки від наших партнерів — Uklon, WOG, ДІЛА, Rozetka, Yakaboo, Нова Пошта, Glovo та багатьох інших.

5 Допомагайте близьким
Додавайте номери близьких у профіль — підключайте та змінюйте їхні тарифи, керуйте послугами, поповнюйте рахунки чи перевіряйте залишки.

6 Контролюйте витрати
Переглядайте, на що пішли гроші з рахунку для кожного номера у профілі. Жодних очікувань на лінії у контакт-центрі — усі витрати перед вами.

1670680880591.png 1670680913701.png 1670680940075.png
1670680971876.png 1670680996422.png 1670681018324.png

Детальніше про систему...

Служба підтримки: [email protected]

Причина: вебверсія — R. I. P.
Останнє редагування модератором:

monter

Україна понад усе!
Місто
Черкаси
Телефон
Redmi Note 11S 6/128
Керувати доданими номерами тепер ще легше: просто гортайте їх і перемикайтеся миттєво.
Як починаю гортати від першого до сімнадцятого номера, то вже рука болить 😟

Місто
Харьков
Керувати доданими номерами тепер ще легше: просто гортайте їх і перемикайтеся миттєво.
Як починаю гортати від першого до сімнадцятого номера, то вже рука болить 😟
Раньше было удобнее, сразу выбирал нужный номер. Сейчас приходится все листать. Им делать нечего в это лезть. Работало ведь нормально.

студент

Злий модератор!
Команда форуму
Місто
Київ, Вінницька
Телефон
i13ProMax, G86 Power

Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Запоріжжя
Телефон
Realme 9

студент

Злий модератор!
Команда форуму
Місто
Київ, Вінницька
Телефон
i13ProMax, G86 Power

Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Запоріжжя
Телефон
Realme 9
Сімейна група. Справа- НАЛАШТУВАТИ
Обираєш № зі списку
Раніше замість НАЛАШТУВАТИ була стрілочка …. оце і вся відмінність.
так воно ж не перемикає на обраний номер. то ж інший функціонал

Місто
Киев
Телефон
VK World NEW V3
Доброго времени суток. В средине месяца присылали что в тарифе две супер силы. По факту 5. Как теперь быть с супер силами сим для второго телефона и сим для планшета????

Місто
Львів
Телефон
Google Pixel 7
Доброго времени суток. В средине месяца присылали что в тарифе две супер силы. По факту 5. Как теперь быть с супер силами сим для второго телефона и сим для планшета????
От аналогічно і в мене. Я також мав 5, але в минулому місяці повідмикав нібито зайві 3. А сьогодні в додатку виявив, що можу підключити ще одну до наявних 2х. Тобто виходить зараз вже 3. Як це працює - не розумію.

Місто
Киев
Телефон
VK World NEW V3
От аналогічно і в мене. Я також мав 5, але в минулому місяці повідмикав нібито зайві 3. А сьогодні в додатку виявив, що можу підключити ще одну до наявних 2х. Тобто виходить зараз вже 3. Як це працює - не розумію.
На других номерах тоже самое

Зверху